sigurni-u-sebe-zapocnite-novu-radnu-nedelju

Sigurni u sebe započnite novu radnu nedelju zajedno sa IEM Savetnikom. Dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Ponedeljak 17.10.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas se posvetite više vašoj karijeri, a ako želite napredak u toj oblasti morate se dobro potruditi. Bilo koja vrsta impulsivne odluke neće biti plodonosna za vašu karijeru. Vaš dom će za razliku od osla biti miran i harmoničan. Svakako vaše slobodno vreme danas posvetite vašim najmilijima jer oni su uvek tu za vas kada je najteže. Idealni sati za rad su od 9 do 11 časova danas, dok je vaša srećna boja žuta.

Bik

Dragi Bikovi, ovo će biti veoma dobar dan u svakom pogledu. Međutim, ponekad možete pogrešiti i napraviti glupe greške koje su se mogle izbeći. Zato pre nego što nešto krenete da radite razmislite bolje. Kao nezavisni preduzetnik, dobro ćete se snaći u karijernim poduhvatima. Dobićete dobre novčane dobitke. U slučaju da negde radite, onda ćete se odlično slagati sa vašim pretpostavljenima. Možda će od vas biti zatraženo da preuzmete ponudu za poslove upravljanja. Porodične stvari će biti sasvim zadovoljavajuće. Porodični i lični odnosi biće na međusobnom razumevanju. Zato vam se savetuje da radite mudro na vašem profesionalnom planu. Idealan period za posao je od 13 do 14 časova danas. Za sreću obucite nešto u zelenoj boji.

Blizanci

Dragi Blizanci, pripazite danas na šta trošite novac, umesto što se vodite srcem potrudite se da danas ipak razmišljate o uzaludnom trošenju vaših teško zarađenih para. Mnogo ćete spekulisati o opcijama za karijeru pre nego što aktivno krenete u nešto novo, ali ovaj period i stabilan pristup zajedno sa strpljenjem u vašim akcijama će vam se isplatiti. Špekulacije u karijeri nisu dozvoljene jer vam neće doneti željene dividende. Porodica i partner će privući vašu pažnju, od vas će se očekivati kvalitetno provođenje vremena i sa lakoćom ćete se uspešno snalaziti u odnosima i finansijama. Srećni sati za vas su od 16 do 18 časova, a vaša boja dana je ljubičasta.

Rak

Dragi Rakovi, bićete obdareni dobrom maštom i dobrim temperamentom tokom celog dana. Mogli biste uložiti čak i u špekulativni posao, koji će vam ne samo podići nade, već će vam dati ime i slavu. Vaši pretpostavljeni ukazuju na predlog za unapređenje. Moglo bi biti mnogo novih dešavanja u vašoj karijeri i sa žarom; uronite u radnje i maksimalno iskoristite situacije. Vaš porodični život će biti veoma dobar. Vašoj majci ili supružniku danas će možda biti potrebna pomoć, budite uz njih. U toku noći savetuje vam se oprez. Vaša boja dana je bela.

Lav

Dragi Lavovi, vaša duboka naklonost i dobro poznati način ljubavi poboljšaće odnose sa vašim supružnikom/partnerom i imaćete dobar i uspešan ljubavni život. Bićete dobro definisani ljubavnom definicijom i radićete na finoj tačnosti lične intimnosti sa dubokom strasnom ljubavnom orijentacijom koja neće imati granica. Moraćete da izbegavate da budete impulsivni u svašoj karijeri, bićete u iskušenju da budete spekulativni, savetuje vam se da se ne igrate naporima jer će vam to više vratiti u dobicima u karijeri i dobit će biti više od poštenih poslova. Idealan period za posao je od 12 do 13 časova, dok je vaša boja dana tamno crvena.

Devica

Drage Device, sve u svemu, ovo je dobar dan za vas. Vaš posao će napredovati sa vašim inteligentnim pristupom i garantovaće uspeh. Danas ćete imati dobru priliku za novčanu dobit u vašim profesionalnim poduhvatima. Planovi za dugi profesionalni put biće na kartama koji će biti od koristi. Porodični život će u celini biti dobar. Među svim članovima porodice vladaće mnogo sreće i harmonije. Savetujemo vam da dva puta potvrdite jasnoću svih događaja pre nego što krenete dalje. Vreme u kojem je moguć uspeh je oko 14 časova danas, a vaša srećna boja je svetlo zelena.

IEM Savetnik vas podseća da današnji dan i novu radnu nedelju započnite sigurni u sebe.

Vaga

Drage Vage, nepraktičan pristup će biti uzrok vašeg neuspeha danas. U vašem poslu, možete koristiti pogrešne strategije da biste ostvarili dobit, a to neće biti plodonosno. Ljudi oko vas će vam dati glupe savete i to može izazvati gubitke novca i anksioznost koja se mogla izbeći. Ako ste u službi, vaši uslovi rada će ostati normalni. Verovatno ćete sami sebi stvoriti probleme ako niste pažljivi. Posebno ćete morati da se potrudite i uspešni rezultati su nagovešteni. Vaš porodični život će biti stabilan. Sa partnerom ćete imati srdačne odnose. Vreme između 16 i 17 časova donosi vam dobre vesti. Vaša boja dana je braon-crvena.

Škorpija

Drage Škorpije, ovo je dan koji će biti pun akcije od početka do kraja. Ovaj trend će biti veoma vidljiv u vašem poslu, pa će čak i vaše greške na kraju ispasti dobro. Finansije će vam se popraviti. Izbegavajte da se previše ponašate nadmoćno jer bi to moglo da vas učini nepopularnim među kolegama. Postoji šansa za romantičnu vezu sa nekim od vaših nadređenih. Vaš porodični život će biti dobar. Neki sporovi mogu nastati sa braćom. Vaš supružnik se možda neće osećati dobro danas. Zato obratite posebnu pažnju na kućni front. Idealan period za odmor je popodne a vaša boja dana je narandžasta.

Strelac

Dragi Strelčavi, danas je dobar dan za poslovne poduhvate. Nove ideje u vašem poslu će biti vidljivi i savetuje vam se da upotrebite vašu mudrost da li su od koristi ili ne. Sporo i postojano bi trebalo da bude vaš moto dana. Ako ste zaposleni, menadžment će ceniti vaš rad i postoji svaka mogućnost za dobro unapređenje. Vaš porodični život će biti dobar uz dobre srdačne odnose, a svakako svi međuljudski odnosi za danas imaju uspeha. Idealno vreme za posao danas su svi prepodnevni časovi, dok boja koja vam danas donosi sreću je ružičasta.

Jarac

Dragi Jarčevi vaša karijera će se oblikovati u skladu sa vašim napornim radom i svu svoju energiju ćete usmeriti u profesionalne poduhvate gde ćete predano raditi za profesionalne dobitke. Dobit je danas moguća preko vašeg emotivnog partnera bilo platom ili nasledstvom, doprineće stabilnosti vašeg bogatstva. Iako će sve vaše situacije biti podrška, biće vam savetovano da sve svoje napore uložite sistematski kako biste ostvarili željeni dobitak u skladu sa vašim naporima, a dodatna pažnja će učiniti sve vaše napore plodonosnim. Vaše srećno vreme danas je od 14 do 15 časova, a srećna boja za danas je zelena.

Vodolija

Drage Vodolije vaša mentalna i fizička pažnja će biti potpuna u vašoj karijeri i nećete propustiti nijedan detalj i napori će biti maksimalni za napredak. Pobrinite se da radite po rasporedu i sa svom snagom i poštenjem kako biste ostvarili dobit od karijernih poduhvata. Bićete vrlo proračunati u ličnim odnosima i očekivaće te istu vrstu discipline u ljubavnim odnosima i naklonostima, a vaša ljubav i briga će biti izraženiji. Kašnjenje i razočarenje mogu biti u vašim ličnim odnosima ako ne kontrolišete vaše emocije. Veče je za vas dobar period danas dok je vaša srećna boja žuto-zelena.

Ribe

Drage Ribe u vašem poslu danas sve će proteći veoma glatko. Dobre šanse da zaradite mnogo novca će vam se pojaviti i ako budete svesni, možete ih iskoristiti. Verovatno ćete dobiti odlične vesti. Samo se koncentrišite na vaš posao i nemojte se upuštati u ogovaranje ili svađu sa kolegama ili nadređenima, što bi moglo da vam donese nevolje. U vašem porodičnom životu odnosi će biti srdačni i bićete zadovoljni ličnim odnosima. U svakom slučaju dan je idealan bez većih trzavica pa uživajte u njemu. Za sreću obucite nešto u pastelnim nijansama.

IEM Savetnik vas podseća da današnji dan i novu radnu nedelju započnite sigurni u sebe.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim