Skvid Gejm: Popularna serija uskoro će biti igra u stvarnom životu

Nejasno je da li će takmičari biti ohrabreni na ubistvo!?

Skvid Gejm (Squid Game), Netfliksova serija o ljudima koji rizikuju svoje živote, a ponekad i ubijaju jedni druge na televiziji kako bi otplatili svoje dugove, postaje stvarni TV šou sa stvarnim takmičarima.

Iako je Netfliks upravo najavio da će se Skvid Gejm vratiti za drugu sezonu, oni su danas podelili svoje planove za proširenje franšize u stilu Battle Royal emisijom iz stvarnog sveta inspirisanom izmišljenim takmičenjem u centru originalne serije.

Poput igre Skvid, Skvid Gejm: Izazov(Squid Game: The Challenge) (ne treba mešati sa MTV-jevim izazovom) će suprotstaviti 456 igrača iz celog sveta jedni protiv drugih dok se bore za nagradu od 4,56 miliona dolara koju samo jedan učesnik može da zatraži.

Iako je Netfliks objavio promotivni video sa scenama iz izmišljene igre, još nije precizirao koje vrste prepreka će Skvid Gejm: Izazov nametnuti takmičarima.

 Ljubitelji dramske serije čekaju fascinantno i nepredvidivo putovanje dok naših 456 takmičara iz stvarnog sveta putuju kroz najveću takmičarsku seriju ikada, punu napetosti i obrta, sa najvećom novčanom nagradom na kraju.

Dok je originalna serija korejska, Netfliks traži posebno naratora sa engleskog govornog područja iz bilo kog dela sveta za novu emisiju, prema zvaničnoj veb stranici za zapošljavanje.

Prijave za Skvid Gejm: Izazov su sada otvorene, i neka vam šanse budu u prilog — ili kako se već kaže.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Izvor: The Verge