Stela se umesto medicine odlučila na snimanje filmova za odrasle

Stela Beri je TikTok i OnlyFans zvezda koja živi i zarađuje od snimanja filmova za odrasle.

Međutim, pre nego što je počela da se bavi ovim poslom, ona je radila u skloništu za beskućnike gde je upoznala momka koji joj je zauvek promenio život.

Stela se pripremala za medicinski fakultet, pa je odlučilla da posveti svoje vreme 6-mesečnom programu koji radi sa veteranima koji žive u skloništu za beskućnike.

„Savetovali smo ih kako da pronađu stan, nekima je trebalo odvikavanje, a nekima psihološko savetovalište ako imaju probleme sa mentalnim zdravljem. Sećam se kada je Dru ušetao, bio je jedini mlad, bio je tako zgodan i pisao je poeziju“, rekla je Stela.

Narednih šest meseci između Stele i Drua su prštale ludačke varnice. Ona nije smela da uradi ništa zbog svog posla, ali je stalno razmišljala o njemu.

„Jednog dana sam radila noćnu smenu i pitao me je li želim da se vidim sa njim posle, a ja više nisam mogla da mu odolevam. Poklekla sam i pozvala sam taksi do ćoška kako niko ne bi video kako ulazim u njegov auto, u kom je i živeo“, kaže ona.

Auto je bio sav izlupan, pošto je bio alkoholičar, a pod auta je bio prljav i sav ulepljen od hrane, ali njoj to ništa nije smetalo pošto je već gorela za njim.

„Odvezao me je i posle pet minuta smo imali intimni odnos. Kako se odnos razvijao počeli smo zajedno da snimamo za OnlyFans.“

Vrlo brzo je ona postala i vrlo popularna na TikToku i tako je uspela da zaradi sasvim dovoljno novca da kupi veliku kuću.

„Dru živi sa mnom, pošto ima bipolarni poremećaj i ADHD, a ne ume sa novcem, tako da mu dajem da koristi moju karticu.“

Pročitajte još:

On svakako, kaže ona, nema velike troškove, s obzirom na to da troši samo na hranu i alat za slikanje, a njih dvoje imaju poseban dogovor.

„Volim ga, sa njim sam već tri godine, ali se takođe viđam i sa drugim muškarcima. Imam problem sa monogamijom, ali on je jedna od najposebnijih i najgenijalnijih osoba koje sam ikada upoznala, i vrlo se intimno poklapamo“, rekla je Stela.

Njih dvoje su nastavili svoju otvorenu vezu i bili su zajedno skoro pet godina, ali kako se Stela sve više otvarala ka odnosima kroz koje i snima i zarađuje, njih dvoje su se odaljili. Ona je nastavila da ga izdržava i pomaže mu, s obzirom da joj novac nije toliki problem, a danas je jedna od plaćenijih zvezda na OnlyFans-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stella (@stellabarey)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stella (@stellabarey)

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/b92.net