svaki-problem-je-resiv-zato-uzivajte-u-zivotu-iem

Svaki problem je rešiv, zato uživajte u životu, i ne brinite, svaki dan uz vas je IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve zankove zodijaka. Subota 03.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, današnje kretanje Meseca u Ribama ispunjava vas srećom i veseljem. Danas ćete se osećati podmlađenim i zadržaćete ovaj zanos bez obzira na situaciju. Zračite pozitivnom energijom koja se odražava u vašem radu i inspiriše ljude oko vas. IEM savetuje da maksimalno iskoristite ovaj osećaj i rešite sve nerešene stvari. Nošenje boje vina pomoći će da se odvrate negativna osećanja. Vreme između 16:00 i 17:00 časova će verovatno biti najproduktivniji sat za vas danas.

Bik

Dragi Bikovi, prisustvo Meseca u Ribama čini da se osećate frustrirano zbog manjih prepreka koje vam danas prelaze put. Vaši najbolji napori da ostanete smireni ne daju pozitivne rezultate. IEM vam savetuje da budete strpljivi i uporni kako biste prebrodili ova vremena bez ogorčenja i zlobe. Nošenje ljubičaste boje pomoći će privlačenju pozitivne energije i bogatstva danas. Vreme između 11:15 i 12:30 časova može se iskoristiti za obavljanje značajnih zadataka kako bi se postigli optimalni rezultati.

Blizanci

Dragi Blizanci, dok Mesec nastavlja svoje prisustvo u Ribama, čuvajte se domaće neravnoteže i nemojte se nepotrebno uplesti u nju. Planete su stvorile ovaj haos u vašem ličnom prostoru, pa izbegavajte da se dodatno pojača vašim emocijama. IEM savetuje da održavate mir i radite pametno koristeći zdrav razum. Takođe možete da provedete neko vreme sami ako vam je to trenutno u redu. Nošenje belog će vam pomoći da danas budete smireni. Vreme između 10 i 12 sati danas se smatra povoljnim za vas.

Rak

Dragi Rakovi, Mesec koji se kreće u Ribama možda će vas danas držati frustriranim i uznemirenim. Na mnoge od vas možda neće pozitivno uticati ovaj tranzit. Pokušajte da budete što artikulisani i strpljivi u interakciji sa drugima. IEM savetuje da budete taktični i diplomatski danas. Ne brinite, to je prelazna faza koja će se uskoro završiti. Bela boja, ako je uključena u vašu odeću, pomoći će u kanalisanju pozitivne energije. Vreme između 14 i 16 sati je za vas danas srećno.

Lav

Dragi Lavovi, danas je dan za opuštanje nakon nedavnog perioda frustracija i poteškoća. Prisustvo Meseca u Ribama pomaže u rešavanju bilo kog problema sa kojim ste se možda suočili. Nemojte trošiti svoju energiju na brigu o stvarima. Držite narav pod kontrolom i idealno je vreme za rešavanje nerešenih problema. Dok provodite neko kvalitetno vreme sa vašom porodicom i prijateljima, dodatno raspršujete tenzije koje mogu postojati za vas. Nošenje crvene nijanse danas će vam pomoći da donesete pozitivne vibracije. Vreme između 14 i 15 časova danas će se pokazati srećnim.

Devica

Drage Device, današnji dan će biti pun introspekcije, zahvaljujući Mesecu u Ribama. Razmišljaćete o zdravstvenim problemima, posebno o stomaku. Pazite šta jedete i stavite veći naglasak na domaća jela. Trebalo bi da ga rešite brzo i sa posebnom pažnjom. Vaši troškovi mogu eskalirati zbog zdravstvenih problema, međutim, izbegavajte nepotrebnu brigu oko toga ili ćete pogoršati vaše stanje. Plava boja danas će vam biti srećna. Vreme između 17 i 19 časova može se iskoristiti za zakazivanje bilo čega važnog danas.

IEM Savetnik vam želi prijatnu subotu – Svaki problem je rešiv, zato uživajte u životu, i ne brinite!

Vaga

Drage Vage, dok Mesec prelazi u Ribe, možda ćete profesionalno doživeti težak dan sa određenim preprekama. Možda ćete danas morati da imate posla sa ljubomornim saradnicima koji bi mogli da pokušaju da vas spuste i preuzmu zasluge za vaš naporan rad. Budite pametni, taktični i ne dozvolite im da pobegnu kradom vašeg kredibiliteta na poslu. Na unutrašnjem planu, pazite na negativne uticaje oko sebe i održavajte ravnotežu tako što ćete biti velikodušni. Crvena boja je vaša srećna boja za danas. Vreme između 16 i 17 časova danas se smatra povoljnim.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec koji je u tranzitu u Ribama čini da se osećate motivisano da transformišete vaš život na bolje. Povećava vašu snagu volje da uvedete ove promene, bilo da se radi o vašem privatnom ili profesionalnom životu. Sa toliko stvari koje se dešavaju oko vas, možda ćete se osećati rastrzano u različitim pravcima. Međutim, IEM savetuje da se usredsredite i zatim postepeno pokušavate da vodite računa o stvarima u svakoj sferi. Nošenje bilo čega u plavom verovatno će vam doneti sreću i pozitivnu energiju. Vreme između 14 i 15:30 časova je za vas danas povoljno.

Strelac

Dragi Strelčevi, sa Mesecom u Ribama, možda će vas čekati neki izazovi. Možda biste želeli da odmah rešite probleme, međutim, možda postoje stvari koje vam ne idu na ruku. Neka bude i provedite neko vreme u samoći kako biste vaše misli doveli u red. Budite strpljivi jer vam nametanje stavova i misli drugima neće pružiti dugoročno rešenje. Ljubičasta boja će danas privući pozitivnu kosmičku energiju. Vreme između 14:15 i 15:00 časova biće danas veoma produktivno za vas.

Jarac

Dragi Jaračevi, kako se Mesec kreće u Ribama, ovo donosi red u vaš život. Danas je dobar dan sa vama i na duhovnom nivou, posedujući uravnoteženo stanje uma. Pozitivna energija gura vas da ispunite bilo koji dospeli zadatak i krenete ka uspehu. IEM savetuje da pokupite bilo koje oblast vašeg života, profesionalne, finansijske ili lične i radite na njemu dok se danas osećate motivisanim. Crvena boja je danas srećna za vas. Vreme pre 17 sati može biti idealno za završetke poslova.

Vodolija

Drage Vodolije, možda ćete se danas osećati neraspoloženo uz prisustvo Meseca u Ribama. Proći ćete kroz privremenu fazu ispuštanja frustracija i žaljenja na vaše sadašnje stanje. Može izgledati mračno; međutim, možete doći do kraja tunela tako što ćete svesno izbaciti negativnu energiju iz vašeg života. Kroz ovo ćete moći da povećate svoj nivo sreće. Nošenje ljubičaste boje danas će biti srećno za vas. Vreme između 14:00 i 15:00 je najsrećniji sat u danu, tako da u skladu sa tim postavite vaše planove za dan.

Ribe

Drage Ribe, prisustvo Meseca u Ribama može delovati umirujuće na vas. Tranzit vam može uliti mir i smirenost. Emocionalna ravnoteža koju osećate može vam pomoći u postizanju uspeha u bilo kom nerešenom ili važnom zadatku o kome treba da se brinete. IEM predlaže da podignete glavu i pogledate vaše profesionalne ciljeve kako biste osigurali da sve dođe na svoje mesto. Izbegavajte da danas nosite nebesko plavo jer se smatra da je to nepovoljno za vas. Vreme između 15 i 16 sati je srećno za vas i možete ga iskoristiti za planiranje važnih zadataka.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com