Tramp - Bajden glupi kurvin sin

Tramp je sugerisao da Džo Bajden ne odgovara svrsi u svojoj ulozi vrhovnog komandanta, pri tom ga nazvavši sa „glupi kurvin sin“.

Bivši američki predsednik Donald Tramp nanišanio je Džoa Bajdena u subotu u kampanji u Pensilvaniji, označivši svog naslednika u Beloj kući kao „najkorumpiranijeg predsednika u američkoj istoriji“.

„Imamo nekoga ko nije na vrhuncu….“, rekao je Tramp o Bajdenu pred žestoko lojalnom masom u Erie Insurance Areni. „Nikad nije bio na vrhuncu svoje igre. Imamo tipa koji je glupi kurvin sin.”

Tramp je favorit za nominaciju republikanaca da se kandiduje protiv pretpostavljenog demokratskog kandidata Bajdena na predsedničkim izborima sledeće godine u SAD.

On je upleten u nekoliko pravnih pitanja, koja je pomenuo na skupu.

To uključuje federalnu optužnicu, zakazanu za sledeći maj, gde će odgovarati na optužbe vezane za tvrdnje da je nezakonito zadržao poverljive vladine informacije na svom imanju Mar-a-Lago na Floridi.

Takođe se uveliko šuška da će protiv Trampa biti podignuta još jedna savezna optužnica, ova vezana za njegovu navodnu ulogu u neredima 6. januara 2021. na američkom Kapitolu.

„Čekali su dve i po, skoro tri godine, da bi mogli da iznesu ovo tačno usred mojih predsedničkih izbora jer je to mešanje u izbore“, rekao je Tramp.

Tramp je dodao: Ne optužuju me, oni vas optužuju. Slučajno im stojim na putu.

Tramp je takođe rezervisao neku oštru retoriku za svog republikanskog rivala Rona DeSantisa, takođe opisujući guvernera Floride kao „kučkinog sina“ i rekao da finansijske donacije njegovim republikanskim rivalima služe samo da ojačaju Bajdenove napore na ponovnom izboru.

Čini se da Tramp takođe hvali nekoliko neimenovanih stranih lidera kao „veoma pametne ljude“ koji „znaju šta rade“ i „na vrhu su svoje igre“.

Pročitajte još:

Na drugom mestu u svom opširnom govoru, Tramp je sugerisao da Sjedinjene Države više nemaju slobodan i pošten sistem štampe, pošto je uporedio medijsko izveštavanje o njegovim pravnim pitanjima sa onim što je nazvao „korumpiranim poslovima porodice Bajden“.

„Lažne vesti su sve što dobijete“, rekao je Tramp publici. „Oni odbijaju da razgovaraju o zločinačkoj porodici Bajden, ali uživaju u pokrivanju lažnih optužnica Donalda Trampa, koji nije učinio ništa loše.

Tramp je tesno pobedio u državi Pensilvaniju na predsedničkim izborima 2016. godine, pobedivši Hilari Klinton za nešto više od 42.000 glasova.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru, Gab-u i Viberu!

Dnevni Puls/Mediji