Tramp: Nema šanse da Ilon Musk sada kupi Tviter

Bivši američki predsednik Donald Tramp odgovorio je u petak na vest da je planirani otkup Tvitera od strane izvršnog direktora Tesle Ilona Maska privremeno na čekanju.

Objavljujući na svojoj platformi za društvene mreže Truth Social, Tramp je svojim pratiocima rekao da veruje da Mask neće nastaviti sa kupovinom na Tviteru.

Nema šanse da će Ilon Mask kupiti Tviter po tako smešnoj ceni, posebno pošto je shvatio da je to kompanija koja je u velikoj meri zasnovana na botovima ili spam nalozima – napisao je Tramp u petak za Mashable.

Ima li ko Lažan?

Mask je u tvitu u petak rekao da planira da sprovede svoje istraživanje kako bi utvrdio broj korisnika Tvitera koji su botovi pre nego što krene u kupovinu platforme društvenih medija.

Najmonstruoznije žene – ubice Srbije

Rekao je da je posao od 44 milijarde dolara na čekanju dok ne bude mogao da potvrdi da lažni nalozi predstavljaju manje od 5% korisnika.

Da bi saznao, moj tim će napraviti nasumični uzorak od 100 pratilaca @tvitter-a – rekao je Mask u tvitu.

Tramp se osvrnuo na problem neželjene pošte u svom postu na Truth Social.

Objava Trampa na Truth Social

Napisao je:

Dok ih se rešite, ako se to uopšte može učiniti, šta imate? Ne mnogo?

Bivši američki predsednik je dalje naveo:

Ilon već odavno bio gotov – da nije bilo naknade za raskid.

Toplotni udar u Indiji – Ptice padaju sa neba

Mask i Tviter potpisali su sporazum koji uključuje naknadu od milijardu dolara za pauzu koju će platiti izvršni direktor Tesle ako ode.

Ovo je samo moje mišljenje, ali Truth Social je MNOGO bolji od Tvitera i apsolutno je eksplodirajući, neverovatan angažman – napisao je Tramp na svojoj platformi društvenih medija.

Trump’s Truth Social pokrenut je u februaru.

Mask je ove nedelje rekao da će vratiti Trampov nalog kada bude vlasnik Tvitera, nazivajući odluku o zabrani „moralno lošom odlukom“.

Tramp je ranije rekao da se neće ponovo pridružiti ako mu nalog bude vraćen.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Izvor: Insider