umesto-da-prica-o-inflaciji-bajden-spopadao-devojke

Džozef Bajden predsednik Sjedinjenih Država, poznatiji po nadimku Jezivi Džo, bio je u poseti koledžu u Kaliforniji, i umesto o inflaciji on je delio mladim devojkama savete o sastanicima, „nema ozbiljnih momaka dok ne napuniš 30 godina“, i naravno nije odeleo da jednu devojku dotakne i pomiriše njenu kosu.

Predsednik SAD-a Bajden je posetio koledž kako bi razgovarao  o inflaciji i pohvalio napore njegove administracije da smanji troškove. Kako se poseta završavala, on je ustao da pozira sa nekima od onih koji su se okupili da čuju njegove primedbe, prenosi britanski Dejli mejl.

Osim što je objasnio kako bi mogao da obuzda inflaciju i smanji cenu lekova na recept, Bajden je dao i savete za sastanke.

Sad, vrlo važna stvar koju sam rekao kćerima i unukama, bez ozbiljnih momaka do 30. godine – rekao je Bajden zbunjenoj tinejdžerki.

Bajden je ustao da se fotografiše sa devojkom. Dok je to činio, deluje kao da omirisao njenu kosu pre nego što joj je dao savet o seksualnim odnosima.

Čini se da je devojci zaista neprijatno i nervozno se smeje dok se okreće da pogleda predsednika SAD, koji nastavlja da spušta ruke na njeno rame.

Imaću to na umu – odgovorila je devojka uz osmeh.

Jezivi trenutak snimio je reporter Kejlen D’Almeida koji ga je potom objavio na Tviteru. On je primetio da je agent tajne službe pokušao da ga spreči da snima dok se desio nezgodan susret.

Inače, predsednik SAD ima istoriju davanja saveta devojkama i ženama.

U martu je takođe delio savete za zabavljanje grupi osmogodišnjih učenica, rekavši: „Jedina stvar koju želim da zapamtite, devojke, nema ozbiljnih momaka do 30 godina“.

U maju 2020, Bajden je svoju unuku tinejdžerku poljubio u usne dok je držao govor na događaju koji je pratio kampanju uoči poslaničkih sastanaka u Ajovi. Bivši potpredsednik primećen je kako drži za ruku Finegan Bajdena tokom predizbornog događaja na Univerzitetu Klark u Ajovi.

Sledeće godine, u maju 2021, Bajden je bio osuđen zbog „jezivih“ opaski koje je uputio mladoj devojci tokom govora u vojnoj bazi u Virdžiniji.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji