uvek-tezite-istini-jer-ona-oslobadja

Uvek težite istini jer ona oslobađa! IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, petak 14.10.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas ćete imati dobar i emotivno ispunjen dan, i zadovoljstvo vašeg celokupnog bića biće primetno.  Užurbano fizičko izražavanje će poremetiti emocionalnu ravnotežu vašeg partnera tako da ćete morati da budete pažljivi prema njihovim osećanjima. Izgledi za karijeru će biti dobri. Mnogo uspeha u karijeri zavisiće od vaše inicijative, načina razmišljanja i koncentracije na male detalje. Fokusirajte se više na karijeru i uspeh u karijeri će se zasnivati na vašim naporima.Idealna boja za danas je roza, a srećni sati za vas danas su između 9 i 11 časova.

Bik

Dragi Bikovi, porodična atmosfera ćebiti prilično dobra i nagoveštena je sloga među članovima vaše porodice. Danas može biti prijatnih poznanstava, koja bi vam mogla otvoriti novi ljubavni horizont. Imaćete dobru emocionalnu povezanost sa vašim partnerom. Bićete orijentisani na karijeru, ali možda ćete imati problem da ne obraćate pažnju na profitabilan posao. Vaša profesionalnpriča možda neće imati željeni iznos novčane dobiti, ali ćete imati dobro ime i slavu, vaša karijera će zahtevati logiku, a ne egoistične izjave. za pozitivne ishode danas obucite nešto u boji zemlje, dok poslove odradite između 14 i 15 časova.

Blizanci

Dragi Blizanci. ljubav će biti zadovoljavajuća danas i na ličnom i na fizičkom nivou jer će se oboje aktivirati vašom toplinom i energijom. Vaša porodična atmosfera biće skladna i dobro organizovana. Vaš merač ljubavi će varirati u zavisnosti od vašeg raspoloženja naklonosti do raspoloženja strasti, ali ćete takođe voditi računa o emocijama vašeg partnera. Karijera će zahtevati mentalne i fizičke napore da biste zadovoljili svakodnevne finansije i moraćete da uložite vaš intelekt u karijerne poduhvate za stalne dobitke. Zaradićete sopstvenim naporima dobrim komunikacijskim veštinama i uravnoteženim načinom posmatranja opcija za karijeru. Srećni sati za vas danas su od 16 do 18 časova, dok za sreću obucite nešto u crnoj boji.

Rak

Dragi Rakovi danas ste u najboljem stanju vaših mentalnih sposobnosti i bićete u srdačnim odnosima sa porodicom i partnerom. Ali biće vam potrebni napori da održite harmoniju u odnosima. Zato se koncentrišite na svoj domaći front, tako da vas neka veza ne tera. Dobićete mnogo od karijere i karijernih poduhvata jer će putovanja doneti dodatnu zaradu i učiniti vas finansijski jakim. Napora će biti potrebna u vašoj karijeri  koja će vas nagraditi dobicima za vaše napore. Za sreću na poslu obucite nešto zeleno. najbitnije poslove obavite između 9 i 10 časova.

Lav

Dragi Lavovi vaš ljubavni pristup može biti na pogrešnoj osnovi gde vaši lični odnosi neće biti srdačni. Moraćete da uložite razumne napore za harmoniju ličnih odnosa. Vaši porodični odnosi će biti puni ljubavi, a vaš dom će napredovati. Vaš trud na poslu  će vam doneti profit, vaša pažnju i trud će doneti dobre i profitabilne rezultate. Vaši napori u karijeri moraju biti u skladu sa zahtevima vaših poduhvata. Srećna boja za vas danas je tamno crvena, dok je idealno vreme za rad od 18 do 19 časova.

Devica

Drage Device, vaši ljubavni izgledi će biti pozitivni i ovaj dan vam donosi dobre rezultate pod uslovom da naporno radite. Na domaćem planu ćete naći dobru atmosferu sa ljubavlju i naklonošću sa svima. Uvek postoji prostor za napredak u karijernim poduhvatima kada se mudrost primenjuje sa inteligencijom i kada možete da postavite pozitivan rezultat u profesiji. Bićete orijentisani na karijeru i stabilnost vaše karijere biće pozitivna sa vašom ličnom pažnjom na svoju karijeru.

IEM Savetnik vam želi srećan radni dan i prijatan predstojeći vikend – Uvek težite istini jer ona oslobađa!

Vaga

Drage Vage, vaši lični i bračni odnosi biće postavljeni na jednu prekretnicu, a nastavak vaše ljubavne priče dobiće značajna poboljšanja. Ovaj dan ukazuje na različite rezultate. Možda ćete postati veoma materijalistički u svojim pogledima i ovaj vaš fenomen će biti prilično primetan od strane drugih. Želeli biste da uradite određene stvari, koje su za svaku pohvalu i koje će dati željene rezultate. Zato iskoristite ceo dan da dostignete vaše snove. Za sreću obucite ljubičastu odevnu kombinaciju.

Škorpija

Drage Škorpije, vi i vaš partner ćete danas provesti veoma kvalitetno vreme. Savetujemo vam da danas na najbolji način iskoristite svoje iznenadnu sreću za lični napredak. Morate da budete dobro organizovani u svom pristupu u karijeri jer je vreme takvo da možete biti skloni da donosite impulsivne odluke i patite zbog toga. Stanje ravnoteže u razmišljanju kao i u delovanju treba održavati, ako zaista želite da iskoristite ovaj dan. Posvetite veće voljenima, a srećna boja za danas je za vas zelena.

Strelac

Dragi Strelčevi, bićete veoma pažljivi u ličnim odnosima. Takođe bićete puni ljubavi i topline vašeg partnera i on će uživati u vašim naporima za napredak vašeg ličnog odnosa. Bićete srećni u svom poslu. Vaši pretpostavljeni će biti zadovoljni vašim rezultatima i možda ćete dobiti povišicu. Nastavite sa dobrim radom, uspeh je samo vaš i bićete u pozitivnom stanju uma sa mudrošću i strpljenjem i radićete na poboljšanju odnosa. Jutarnji deo dana je najsrećniji za vas, dok je plava srećna boja danas.

Jarac

Dragi Jarčevi, izražavanje ljubavi i naklonosti je neophodno u svakoj vezi i koliko god da ste zauzeti u životu, ljubav to krv koja teče vašim venama i pokreće vas na uspeh. Koristićete svoj dobro izbalansiran stav i sklonost u  ličnim odnosima i napravićete lični izlet sa zadovoljstvom i razonodom kako biste ojačali međusobno razumevanje. Radićete za bolje izglede u karijeri i savetuje vam se da koristite logiku i praktičan pristup za pozitivne rezultate. Vaši napori sprovedeni uz ispravan intenzitet discipline daće dobre rezultate u karijeri, a vaš proračun karijere će biti podržan sudbinom. Vaša srećna boja za danas je zelena. Dok je idealan period za posao od 11 do 15 časova.

Vodolija

Drage Vodolije, na domaćem planu, uživaćete u veoma dobrim odnosima sa porodicom. Vaši prijatelji i dobronamernici će vam pružiti najbolju podršku. Radićete sistematski i vaš pristup karijeri biće siguran. Profesionalno čitanje profita će doneti rezultate sa zakašnjenjem, ali će dugoročno biti od koristi. Vaše idealno vreme za uspešne zadatke je između 12 i 16 časova, dok je vaša boja danas ljubičasta.

Ribe

Drage Ribe vaša ljubavna veza će biti puna topline danas. U ljubavi ćete biti pažljiviji i napravićete sve neophodne aranžmane u ličnom svetu i odnosima gde će i vaš porodični i ljubavni život biti na visinama sreće. Vaša hrabrost i snaga volje biće na vrhunskom nivou. Planiranje proširenja vašeg poslovanja/trgovine održaće se danas. Takođe mogu postojati šanse za sklapanje velikih profitabilnih poslova. Takođe ćete naići na učene ljude i uspostaviti veoma dobre odnose sa njima što će povećati vašu slavu i poštovanje. Iskoristite veče za u živanje sa voljenom osobom, a vaša boja dana je ružičasta.

IEM Savetnik vam želi srećan radni dan i prijatan predstojeći vikend – Uvek težite istini jer ona oslobađa!

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim