uzivajte-u-svakom-novom-jutru-iem-savetnik

Uživajte u svakom novom jutru. IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Četvrtak 06.10.2022

Ovan

Dragi Ovnovi, vaš um će biti okupiran sa puno pozitivnih ideja i vi ćete preuzeti inicijativu da budete pozitivni u svojim akcijama i mislima.Vi ćete svoje ideje sprovesti u delo i raditi na povećanju prihoda i povezivanje u ličnim i porodičnim odnosima će biti nagrađivano. Uložićete velike napore da napredujete u karijeri i radna atmosfera će vam biti podrška, ali savetuje vam se da usporite tempo ili ako pokušate da uradite mnogo stvari zajedno, sigurno ćete izgubiti trag o svojim događajima. Vaš dom zahteva puno pažnje i biće dobro ako manipulišete da radite na takav način da date progresivnu notu svojoj porodici i ličnim odnosima. Sretna boja da danas je narandžasta, a idealno vreme za vas je od 12 do 14 časova.

Bik

Dragi Bikovi, bićete proračunati u profesionalnim poduhvatima danas. Analiza vaših porodičnih odnosa biće jaka i razigrana zajedno sa ličnim povezivanjem i bićete strastveni. Vaše prijateljstvo će vas učiniti emocionalno jakim, ali nežnim u vašoj ljubavnoj vezi i čuvaćete tajnu. Savet za danas je da budete strpljivi i da verujete da svi koji čekaju uvek dobiju šta je po zasluzi. Što se tiče poslovnog segmenta, trebalo bi da obratite pažnju na vaše kolege jer je moguće da neko želi baš vašu poziciju. Vašim trudom i radom možete pokazati koliko ste vi zaista dobar radnik, zato danas nemoj te kasniti sa izvršenjem radnih obaveza. Srećna boja za danas je plava, a idealno vreme za vas je od 10 do 12 časova.

Blizanci

Dragi Blizanci, bićete puni snage za finansijsku dobit i trudićete se da radite na poboljšanju svih vaših karijernih poduhvata koji će biti poboljšani vašim čestim putovanjima. Imate dobar smisao za analizu situacija i dobićete dobre rezultate svog truda u karijeri. Vaš odnos sa braćom i sestrama će vam biti od velike podrške i svi ćete možda planirati porodično putovanje kako biste poboljšali vašu vezu. Bićete u mirnom stanju da progresivno radite sa vašom porodicom na zajedničkim odnosima i sa vašim kolegama na profesionalnim odnosima. Idealno vreme za rad je od 14 do 15 časova, dok za sreću obucite nešto u žutoj boji.

Rak

Dragi Rakovi, danas ćete biti u vašem najprijatnijem izdanju.Volećete da svoje lične i profesionalne poduhvate obavljate u miru i prosperitetu. Brinućete o vašoj neposrednoj okolini i ljudima u svoje gnezdo ljubavi i brige i oplemeniti svoj dom i radno mesto toplinom pažnje. Imaćete veoma dobru vezu sa svojim supružnikom ako ste u braku i veoma dobar ljubavni odnos sa ličnim partnerom, uz iznenadnu strastvenu seksualnu orijentaciju koja će ojačati vašu ljubavnu posvećenost. Na poslu se danas morate malo više potruditi nego obično. Idealno vreme za dana je od 10 do 11 časova, a za srećnije iskode možete iskoristiti zelenu boju danas.

Lav

Dragi Lavovi, vaša ljubavna veza će biti jaka i topla, a putovanje sa partnerom će poboljšati vašu postojeću vezu ili će formirati dugu i snažnu posvećenost u novoj ljubavnoj vezi. Savetuje vam se da budete mudri i da se ne zanosite svojim egom u bilo kakav sukob u vašim ličnim i profesionalnim poduhvatima. Špekulacije lično i profesionalno neće biti profitabilne i izgubićete neke dobre profesionalne poslove, a odnosi u ličnoj areni neće biti plodonosni. Bićete u stanju da rešite sve ove situacije svojom mudrošću, strpljenjem jer u svojoj kući sreće imate skup planeta koje vam danas pružaju podršku. Za najbolje rezultate iskoristite period između 18 i 19 časova, dok je idealna boja za danas ljubičasta.

Devica

Drage Device, bićete koncentrisani na radnu karijeru svom snagom trudeći se da uložite maksimalne napore da ostvarite dobitke koja će dati plodove vašeg truda. Moraćete da budete na oprezu i da kontrolišete svoje protivnike koji mogu pokušati da iskoriste vašu kreativnost i pokvare vaš imidž i društveno i profesionalno. Trebalo bi da vodite računa o zdravlju i vitalnosti jer će vam imunološki sistem vratiti medicinsku negu i svaka vrsta nemara će dovesti do daljih komplikacija. Spekulacije na domaćem i profesionalnom frontu neće biti povoljne. Budite jasni u svim vašim papirima i poduhvatima da biste izbegli bilo kakvu zabludu u bilo kom pitanju. Idealna boja za danas je bela, a najpovoljnije vreme je između 15 i 16 časova.

IEM Savetnik vam želi srećan i uspešan dan i ne zaboravite: Uživajte u svakom novom jutru!

Vaga

Drage Vage, porodica i bračni odnosi će vas držati zauzetim i bićete kao dragulj svih očiju koje pokušavaju da traže vašu pažnju pokazaće vam se previše. Pokušaćete da vodite računa o emocionalnim i fizičkim prioritetima svih i u tom kontekstu ćete imati tendenciju da zaboravite vaše potrebe, pa vam se savetuje da odvojite malo vremena za sebe i pažljivo pogledate temu karijere. Vaš um će biti vrlo bistar ako se koncentrišete na jedan po jedan zadatak i radite na vašoj karijeri. Sreća je danas naglašena u bračnom životu. idealno vreme za zakazivanje važnih sastanaka je od 14 do 15 časova, a bela boja vam donosi sreću.

Škorpija

Drage Škorpije, moraćete da vodite računa o poduhvatima u karijeri sa profesionalnim proračunom i izvršavanjem radnji, jer karijera neće doneti dobitke dok ne uložite sve što vi možete. Bićete orijentisani na karijeru jer će svi vaši napori biti utkani u misli i akcije koje su međusobno povezane za stvaranje bilo koje prilike koja bi, kada se povežete sa inostranstvom, mogla doneti promenu mesta u službi sa povećanjem plate ili dodatnim prihodima sa profesionalnim putovanjima. Bićete uspešni u svim vašim poduhvatima, ali vam se savetuje da vodite računa o zdravlju i da se čuvate protivnika koji mogu pokušati da vam naruše imidž profesionalno. Idealno vreme je od 17 do 18 časova, a srećna boja za vas danas je žuta.

Strelac

Dragi Strelčevi, moraćete da ogledate svu vašu mudrost u jednom pokušaju, jer će sve dimenzije raditi zajedno istovremeno i zahtevaće vašu pažnju u isto vreme i trenutno. Imaćete sposobnost da koristite mudrost, takt i diplomatiju zajedno sa naporima da razjasnićete sve zablude u vezi sa vašim ličnim ili profesionalnim situacijama. Planirat ćete dug vikend ili dugo putovanje sa vašim supružnikom ili partnerom kako biste poboljšali vaše lične odnose, a skup planeta u vašoj sreći će biti poput gomile pozitivnih, negativnih energija na koje ćete odgovoriti svojom mentalnom mudrošću. Iskoristite period između 18 i 19 časova za najbolje rezultate, dok je crvena vaša srećna boja za danas.

Jarac

Dragi Jarčevi, vaša mentalna i fizička pažnja će biti potpuna u vašoj karijeri i nećete propustiti nijedan detalj u karijeri ili će napori biti maksimalni za napredak u karijeri danas. Pobrinućete se da radite po rasporedu na svom radnom mestu sa svom snagom i poštenjem kako biste ostvarili dobit od karijernih poduhvata. Bićete veoma proračunati u svojim ličnim odnosima i očekivat ćete istu vrstu discipline u ljubavnim odnosima i naklonostima, a vaša ljubav i briga će biti izraženiji. Kašnjenje i razočarenje mogu biti u vašim ličnim odnosima ako ne kontrolišete svoje lične odnose i moraćete da pretrpite neke zastoje u ličnim odnosima. Najidealnije vreme za vas je između 20 i 22 časa, a srećna boja za vas danas je zelena.

Vodolija

Drage Vodolije, moraćete da izračunate i manipulišete vašim pokušajima u karijeri na takav način da su rezultati pozitivni i isplativi i da će funkcionisati u skladu sa vašim očekivanjima i naporima. Isto vreme. Fizička i emocionalna ljubavna ravnoteža će biti sa jakom snagom sa vašim naporima, a vi ćete se brinuti o vašem partneru sa toplinom i pažnjom. Duboka povezanost će se videti u vašim ličnim odnosima. Savetuje vam se da budete pošteni u ličnim odnosima i da posvetite podjednako vremena svojim ličnim i profesionalnim poduhvatima. Najidealnije vreme za poslovne uspehe je između 14 i 16 časova, dok je idealna boja za vas bela.

Ribe

Drage Ribe, imaćete moć da diskriminišete lična i profesionalna pitanja na različitim panelima, ali u istom trenutku i pokušaćete da radite na njihovom rešavanju mudrošću. Bićete uspešni u svojim pokušajima, ali da biste stekli ove kriterijume. Vaš profesionalni učinak neće biti standardan. Zato vam se savetuje da svoje situacije rešite na neutralnom nivou, ali pozitivna stvar koja će se danas razviti u vašem privatnom životu jeste zajedničko vreme sa vašim partnerom koje će biti za pamćenje.  Za sreću obucite crnu boju danas. Dok najvažnije poslovne zadatke odradite izmeđi 13 i 15 časova.

IEM Savetnik vam želi srećan i uspešan dan i ne zaboravite: Uživajte u svakom novom jutru!

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com