Vanzemaljci ga otimali "najmanje 60 puta"

Vanzemaljci ga otimali najmanje 60 puta – tvrdi čovek iz Jokšira koji priča o svojim decenijama dugim kontaktima sa „vanzemaljskim“ stvorenjima.

Ras Kelet, 58, iz Bredforda koji sada živi u Filiju, koji se nalazi u Severnom Jorkširu, beležio je više događaja tokom godina za koje tvrdi da ga je vanzemaljska vrsta otela da bi učestvovala u galaktičkoj bitci.

On je siguran da je video vanzemaljce, kao i pop pevača Robija Vilijamsa na svemirskom brodu vanzemaljaca.

Prema Dejli Staru, Kelet tvrdi da je bio podvrgnut hirurškim tretmanima koje su izveli ovi veoma visoki svemirski osvajači.

Izjavio je da je bio kidnapovan oko 60 puta, jednom se to dogodilo kada je imao samo 16 godina i vozio se motociklom kući.

Tokom tog bliskog susreta, on tvrdi da je otišao niz tunel i završio na mestu koje je ličilo na stomatološku ordinaciju, zajedno sa vanzemaljcima visokim 4.57 metara.

Objašnjava da izgledaju kao vampiri, ali bez očnjaka.

Takođe je tvrdio da mu je cev umetnuta niz grlo i da ga je supstanca koju su mu ubrizgali pretvorila u jednu od njihovih super vojnika.

Poslednjih 30 godina služio je u njihovoj vojsci, suprotstavljajući se njihovim agresorima, „Dragosima“, koji su visoki sa glavama nalik zmajevima.

Izjavio je da ga nije bilo dugo vremena, i niko to ne shvata jer je 4 sata ovde jednako 4 godine na jednom od svetova koje je posetio.

Kelet tvrdi da je učestvovao u sukobima u Južnoj Americi, Ujedinjenom Kraljevstvu i Evropi, kao i u bitkama za „intergalaktičke teritorije“.

Nacrtao je neke slike nekih vanzemaljaca koje je sreo.

Tvrdi da je svoju priču ispričao drugim ljudima koji su takođe bili oteti, koji su ga obavestili da im je isto palo na pamet. Ispričao je za YorkshireLive o svom prvom iskustvu kada je imao samo četiri godine i kada je živeo u Girlingtonu, Bradford.

Tvrdi da je video čoveka u „kacigi i svemirskom odelu“ u zadnjoj bašti porodične kuće u ulici Kensington.

Rekao je da ne može da veruje da vanzemaljac prolazi kroz njegovo dvorište. Mahnuo je, a vanzemaljac je podigao ruku. Bio je jedan srebrni predmet koji je ličio na kantu za otpatke. Išao je iza njega kada se zatreslo i podiglo.

U to vreme, ovaj čovek iz Jorkšira nije nikome otkrio čemu je svedočio, ali je sada sve izložio u svojoj novoj knjizi „Rasel Kelet je E.T. Bajker“.

Knjiga, govori o njegovim susretima sa „vanzemaljskim brodovima“ i otmicama vanzemaljaca tokom njegovog života.

Seća se, kada je imao otprilike 12 godina, „izgubio je“ mnogo sati dok se sam igrao u blizini šumovitog područja pored Ferbank Rouda u Bredfordu. Nakon što je video čudnu ’svetlost na nebu‘, ali za sekund sve se zamračilo dok su snažni udari počeli da tresu okolno drveće.

Rekao je da je iskustvo bilo prilično čudno i pomalo zastrašujuće.

On misli da su svetla koja je video bila iz „svemirske letelice“.

Tvrdi da su ga odveli vanzemaljci dok je išao na motociklu nekoliko godina kasnije. On veruje da su ga odveli vanzemaljci da postane borac u sukobu koji uključuje mnoge vanzemaljske vrste.

Kelet je objavio vesti 2020. nakon što je tvrdio da je video muzičara Robija Vilijamsa na svemirskom brodu 1999.  Kelet je tvrdio da je Robi V. bio član njegove „vojne snage“.

Kasnije je Dejli Star preneo da Robi nije osporio tvrdnju, već je umesto toga izjavio: „Bez komentara“.

Kelet kaže da njegova putovanja liče na narativ naučnofantastičnog filma.

Priznaje da radnja zvuči kao naučnofantastični film, a neki novinari pretpostavljaju da je cela priča zasnovana na filmu. Kelet je opisao svoju situaciju kao živu noćnu moru.

Kelet je tvrdio da su neki članovi u svetu neidentifikovanih letećih objekata bili samo zainteresovani da zarade novac. Ali više je voleo istinu od neistina koje su drugi govorili.

Čovekova priča o mnogim bliskim susretima sa vanzemaljskim svemirskim brodovima i kidnapovanju od strane vanzemaljske vrste – navodi se u tekstu knjige.

Odvedeni u vojnu jedinicu od strane grupe vanzemaljaca i obrazovani da se bore kao super-vojnici protiv svojih protivnika na našoj planeti i mnogih drugih planeta u našem kosmosu. Dolazeći da se pozabavimo flešbekovima vanzemaljskog sveta, kao i borbom protiv drugih vanzemaljskih rasa i ljudskih rasa na Zemlji.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Izvor: Mediji