...
Vlasnici kriptovalute Shiba Inua hrle da spale sve tokene

Novi mehanizam za spaljivanje koji su pokrenuli programeri Shiba Inua će nagraditi članove zajednice koji spaljuju izvorne SHIB tokene protokola na njegovoj platformi za razmenu ShibaSwap.

„Spaljivanje“ kriptovaluta znači trajno uklanjanje tokena iz opticaja slanjem u novčanik iz kojeg se nikada ne mogu preuzeti. Kripto projekti mogu spaljivati tokene da bi smanjili ponudu, što bi moglo dovesti do povećanja cena u budućnosti jer tokeni postaju sve oskudniji.

Dok zajednica već spaljuje tokene, portal podstiče proces za korisnike. Omogućava korisnicima da pošalju SHIB tokene na mrtvu adresu novčanika i zauzvrat šalje „spaljene“ tokene korisnicima.

Oni se zatim mogu uložiti za generisanje nagrada za korisnike u obliku RIOSHI tokena, posebnog tokena koji je kreirala zajednica Shiba Inu.

Otkako je portal počeo sa radom u nedelju, spaljeno je oko 11 milijardi SHIB tokena, pokazuju podaci. Ovo iznosi nešto više od 251.000 dolara po trenutnim cenama. Podaci pokazuju da učesnici zarađuju trenutne godišnje prinose od 9% u ovom trenutku.

Mehanizam nije učinio nimalo da podrži cene SHIB-a usred pada na širem tržištu. SHIB je izgubio 5,3% u protekla 24 sata, a većina gubitaka dolazi nakon pada na tržištu Azije u jutarnjim satima u ponedeljak.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

Izvor: CoinDesk

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.