Vodič do srećnog dana - IEM Savetnik (Subota, 06.08.2022.)

Vaš vodič do srećnog dana, IEM Savetnik – dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Subota (06.08.2022.)

Ovan

Dragi Ovnovi, danas je zakon na vašoj strani. Drugim rečima, najviši državni organi ili pretpostavljeni u vašoj kancelariji će vam pomoći u skladu sa vašim zahtevima. Pobrinite se da završite svoj posao što je brže moguće i da dokumenti budu organizovani. Optimalno iskoristite pomoć koju dobijate od drugih u svoju korist. Mesec u Škorpiji dovodi jednog člana vaše porodice da vam pomogneu poslu. Vaša srećna boja za danas je svetlo plava. Vaše srećno vreme je između 13 i 14 časova.

Bik

Dragi Bikovi, postoji mogućnost da vaše današnje jutro neće biti onako kako želite jer je Mesec ušao u znak Škorpije. IEM savetuje da se pripazite nekih nerešenih problema na radnom mestu, kao i da obratite pažnju na vaše kolege koji su najverovatnije uzrok. Vi ste mentalno jaka i tolerantna osoba i vaša hrabrost će imati pozitivan uticaj na ljude i stvari oko vas. Iako jutro možda nije tako dobro, možete primetiti da stvari počinju da se dešavaju onako kako želite kako dan odmiče, čineći da se osećate radosno i zadovoljno. Danas je svetlo plava vaša srećna boja. Vaše srećno vreme je između 18:30 i 19:30.

Blizanci

Dragi Blizanci, u stanju ste da uživate sa svojim prijateljima i porodicom jer se zbog položaja Meseca u Škorpiji osećate opušteno. Izlazak sa porodicom ojačaće vaš odnos i pojačati ljubav, IEM savetuje da iskoristite ovo vreme na najbolji način i stignete do postignutog srećnog dana. Da biste se oslobodili stresa, provođenje kvalitetnog vremena sa porodicom i prijateljima je najbolji izbor. Preporučljivo je da proslavite saosećanje svojih najmilijih i da se odmorite od posla. U potpunosti uživajte u sadašnjosti bez brige o svom poslu. Bela je vaša srećna boja za danas. Srećno vreme za vas je od 11 do 13 časova.

Rak

Dragi Rakovi, Mesečevo prisustvo u Škorpiji ukazuje na to da je danas optimalno da imate velike snove. Šta zaista želite od svog života? IEM savetuje da je danas idealan dan za početak rada na listi svih onih velikih snova koje ste želeli da ostvare na putu do srećnog dana. Vaš naporan rad danas će biti značajan i odvešće vas bliže vašim ciljevima. Dakle, počnite da preduzimate korake da ih postignete! Vaša srećna boja za danas je boja lavande. Srećno vreme za vas danas je između 15:45 i 17:15.

Lav

Dragi Lavovi, kako je Mesec pozicioniran u Škorpiji, možda ćete se osećati zabrinuto iznejasnih razloga. Pobrinite se da provedete neko vreme sa svojim prijateljima i porodicom da biste se podmladili. Mogli biste se osećati nesigurno neko vreme tokom dana. Ovo stanje će, međutim, proći i ponovo ćete se osećati normalno. Danas ćete biti raspoloženi da odvojite vreme za ljude koje volite i one koji vas blisko poznaju. Vaša srećna boja dana je krem. S druge strane, vaše srećno vreme je između 8 i 9 ujutru.

Devica

Drage Device, možda ste ponekad primetili da imate mnogo svađa u vašoj kući. Danas je slično; zbog pozicioniranja Meseca u Škorpiji, moraćete posebno da vodite računa o svom temperamentu. Ako budete mirniji i optimističniji, to bi dovelo do velike tranzicije u vašem domu. Imajte na umu da nijedna osoba nije savršena. IEM savetuje da će vam oni uzvratiti ako se sa ljudima oko sebe ponašate otvorenije i empatičnije. Srećna boja za danas je plava. A vaše povoljno vreme za danas je između 11 i 13 časova.

Vaga

Drage Vage, verovatno ćete danas biti odlično raspoloženi zbog prisustva Meseca u znaku Škorpije. Takođe je moguće da budete u stanju uma željnog zadovoljstva. Ovo je vreme da zaboravite na svoje brige i uživate u životu. Danas ćete se sastati sa mnogo ljudi. Samo ostavite svoj posao po strani i proslavite šta god da se danas desi. Danas je vaša srećna boja krem. Vaše srećno vreme za danas je između 16 i 19 časova.

Škorpija

Drage Škorpije, možete primetiti da ste danas iscrpljeni svim obavezama dok Mesec plovi vašim znakom. Potrudićete se da održite stabilnost između kuće i posla. Osećaćete se kao da vam treba pauzu od posla i da vam je potrebna dugu vožnju, ali vaš posao će vas sprečiti da to uradite. Čak i tada, možda ćete uspeti da odvojite malo vremena za uživanje. Vaša srećna boja za danas je narandžasta. Povoljno vreme za vas danas je između 19 i 20 časova.

Strelac

Dragi Strelčevi, sa Meseca u Škorpiji danas, ovo je divan dan za vaše veze. I vaše stanje duha će danas biti dobro. Trebalo bi da budete u mogućnosti da privučete pažnju svog partnera svojim optimističnim i novim izgledom. Mogli biste da rešite sve probleme koje ste imali u poslednje vreme zbog ovakvog stava. IEM savetuje da se osigurate sa  malo slobodnog vremena za svoju porodicu, čak i ako imate puno posla. Bela je vaša srećna boja za danas. Vaše srećno vreme je između 10:15 i 11:15.

Jarac

Dragi Jarčevi, zbog Mesečevog prisustva u Škorpiji, morate da steknete razumevanje kako da se izrazite na bolji način. Izražavanje na najbolji mogući način bi pomoglo drugima da vas bolje razumeju. Verovatno pokušavate da smislite tehnike koje će vas bolje istaći od drugih ljudi. Ovo će vam omogućiti da sprečite neželjene probleme i konfuziju i doživite više ravnoteže u vašim odnosima sa komšijama, kolegama na poslu i članovima porodice. Vaša srećna boja za danas je zelena, a vaše povoljno vreme je između 16 i 18 sati.

Vodolije

Drage Vodolije, imate izvanredne industrijske veštine, koje će se pokazati danas. Morate biti zahvalni na prisustvu Meseca u Škorpiji što je otkrio vašu najbolju verziju. Možda ste trenutno puni optimizma i kreativnosti. Štaviše, za vas bi bilo lako da otkrijete rešenja za probleme na način na koji drugi nikada ne bi mogli da zamisle ni u najluđim snovima. Takvo određivanje prioriteta i kontemplacija su izvanredni. Vaša zrelost i mudrost pokreće sve ljude. Vaša srećna boja za danas nije ništa drugo do svetlo plava. Vaše vreme za sreću je između 14 i 15 časova.

Ribe

Drage Ribe, zbog znaka Meseca u Škorpiji postoji velika mogućnost promene raspoloženja, što će dovesti do poteškoća u vašem fokusu danas. Treba da se organizujete da biste mogli nešto da uradite adekvatno. Neosporno je da su Ribe emocionalni simbol zodijaka. Ali ne možete dozvoliti da preuzme kontrolu nad vama. Sve će biti sjajno ako danas verujete u sebe. Vaša najsrećnija boja za danas je svetlo plava. A vaši povoljni sati za danas su između 10 i 11 sati.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim