Zakoračite u novi dan sa osmehom na licu

Zakoračite u novi dan sa osmehom na licu, jer sve što vam je potrebno za sreću je već u vama! IEM Savetnik, Vedske dnevne predikcije za sva znakove zodijaka – Nedelja 14.08.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, prema IEM savetniku, danas biste mogli očekivati neke neočekivane, ali prijatne promene. Na radnom mestu vaša popularnost značajno raste i dobićete mnogo komplimenata za svoju iskrenost. Utisak koji ostavljate na nadređene pomoći će vam da dobijete unapređenje. Vaš prihod će danas porasti, čineći vas finansijski sigurnim. Izvor novca može biti iznenadni prihod ili porodično nasleđe. U svakom slučaju, trebalo bi da se konstruktivno usredsredite na to da maksimalno iskoristite svaku priliku. i sa osmehom na licu zakoračite u novi dan, savetu je vas IEM. Nošenje tirkiznog nakita doneće vam sreću. Savetuje se da izbegavate izlaske između 18 i 20 časova.

Bik

Dragi Bikovi, sa Mesecom u Ribama, bićete dobro raspoloženi i verovatno ćete tako ostati ceo dan. Moći ćete da ostvarite svoje ciljeve ako se uložite i koncentrišete na svoj zadatak. Da biste povećali svoje šanse za uspeh, održavajte sve svoje ključne sastanke i događaje između 10:00 i 10:45. Provedite dan radeći nešto zabavno sa ljudima do kojih vam je stalo, poput izlaska na večeru ili gledanja filma. Za danas, IEM predlažu da nosite nešto zeleno od žada.

Blizanci

Dragi Blizanci, zbog tranzita Meseca kroz unak Riba, neki od vas možda doživljavaju fizički i psihički stres. Kako se vaši efikasni planovi ostvaruju, možda ćete biti opušteno raspoloženi. Pojedinci oko vas mogu biti očarani vašim pozitivnim stavom. Vaša produktivnost na poslu se poboljšava kada ste okruženi negativnošću. IEM savetuje da maksimalno iskoristite ovaj divni period, sa osmehom na licu zakoračite u novi dan. Najviše energije ćete imati oko 14 časova, pa se pobrinite da sve bude u redu pre toga. Bela boja je danas vaša srećna boja.

Rak

Dragi Rakovi, velike su šanse da će vam energija koju emituje Mesec dok je u Ribama biti od koristi. Možete razmišljati o nedavnim promenama u vašem životu i biti zahvalni na podršci svojih prijatelja i porodice. Njihovu pomoć i uticaj na vaš život treba priznati i ceniti. Pomoglo bi kada biste im rekli koliko vam je stalo do njih. Ponovo potvrdite svoju posvećenost njima i odgovorite na njihove gestove podrške kada je to potrebno. IEM savetuje da je jarko narandžasta vaša srećna boja danas i između 9:30 i 10:30 ujutru, što je najpovoljniji period dana.

Lav

Dragi Lavovi, Mesec u Ribama vam daje osećaj samoopredeljenja i samopouzdanja, pa samo napred i postavite sebi neke uzvišene ciljeve danas. Morate odgovoriti na ovo pitanje: Šta želite u životu? Odlična ideja je da odmah započnete svoju listu želja. Biće vam drago što ste to uradili kada završite. Vaši napori sada će se dobro isplatiti i možda će vam čak pomoći da sami sebi razjasnite svoje ciljeve. U periodu od 15:45 do 17:15, verovatno ćete uspeti u bilo kom poduhvatu u koji se upustite. IEM Savetnik preporučuju nošenje odeće boje lavande kako biste podstakli pozitivnu energiju.

Devica

Drage Device, Mesec je u Ribama; osećaćete se nemirno i nećete želeti da radite svoj posao danas. Pošto su Ribe sanjiv znak, skloniji ste da se sklonite sa strane. Kao rezultat toga, vaše misli će biti skrenute sa najvažnijih pitanja. Ovo je dobro za jedan dan ako ne ostavljate nijedan veliki zadatak nedovršen. Usredsredite se na posao posle svečanosti. Nosite grimizni komad odeće za sreću. U satima od 16 i 18 časova imaćete najviše sreće.

Vaga

Drage Vage morate nastojati da uspostavite delikatnu ravnotežu između velikodušnosti i naivnosti. Ne dozvolite ljudima da iskoriste vašu velikodušnost, čak i ako ste nagrađeni za svoja dobra dela. Kao rezultat toga, vaše raspoloženje će biti uništeno, a možda ćete čak početi da sumnjate u dobrotu ljudske prirode! Dve prednosti meditacije i duhovnosti su smanjenje stresa i ponovno povezivanje sa vašim višim ja. IEM savetuje da u periodu između 7 i 8 sati ujutro odradite najbitnije poslove, a ružičasta nijansa treba da vam danas donese sreću.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec u Ribama savetuje da izbegavate nepotrebne svađe sa vama bliskim osobama danas. Umesto da bilo šta popravite, borba će otežati rešavanje stvari. Kao rezultat toga, morate dodatno voditi računa o tome šta govorite i kako to kažete. Moguće je izbeći nepotrebnu iritaciju u ovom trenutku tako što ćete biti izbirljivi u svojim rečima i svađama. Nošenje plave boje je vaša amajlija za sreću. Sati između 14 i 16 sati vam idu u prilog.

Strelac

Dragi Strelčevi, Mesec u Ribama, sdonosi vam nervozu. Ovo nije vaš najbolji dan, zapamtite da će i on uskoro biti gotov. Koje su vam opcije ovde? Alternativno, možete zatražiti pomoć od pojedinaca čije mišljenje poštujete i verujete, kao što savetuje IME. Bez obzira na okolnosti, uvek postoji odgovor. Potrebna vam je čvrsta odlučnost i mnogo strpljenja da biste ovo prebrodili. Sati između 18 i 19:30 su idealni za posao. Boja lavande danas je srećna za vas.

Jarac

Dragi Jarčevi, prisustvo Meseca u Ribama rasplamsava vašu volju za uspehom. Zbog današnjeg tranzita, imate intenzivnu želju da uspete iznad svega. Imati osećaj vatre u stomaku je lepo, ali preterati nije dobra ideja. Iako vam ova vatra može pomoći da se podignete do novih visina na radnom mestu, takođe može uzrokovati da izgubite kontakt sa svojim voljenima. Da biste stekli ono što želite, a da ne povredite ničija osećanja, IEM savetuje da  potvrdite vaš autoritet. Za one koji nose uz sebe cvet ljubičice kažu da su blagosloveni. Važan posao se može najefikasnije završiti između 14:30 i 15:30.

Vodolija

Drage Vodolije, pošto je Mesec u Ribama, danas će biti fantastično. Ako ste razmišljali o poslovnom ulaganju, sada je dobar trenutak; vaša finansijska situacija će se stabilizovati kao rezultat ove investicije. Odlično ćete se provesti i shvatiti koliko vam lične sreće nudi zbog ovog poduhvata. Koristite ljubičastu boju na bilo koji način da privučete dobru energiju tokom dana, posebno između 10 i 11 sati.

Ribe

Drage Ribe, čuvajte se. Moguće je da bi Mesec u Ribama mogao da izazove da se danas osećate uvređeno zbog povećanja vaše potrošnje. Možda ćete biti primorani da potrošite više nego što je potrebno u hitnim ili nepredviđenim okolnostima. Pustite to jer postoje značajne promene za povećanje vašeg prihoda. Možda ćete ublažiti stres svoje finansijske situacije tako što ćete pripremiti budžet i obaviti neophodne zadatke. Za vas je najbolje vreme između 16:00 i 18:00 časova. Danas je vaš srećan dan ako nosite roze.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

 

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com