zapamtite-sve-je-moguce-iem-savetnik

Zapamtite sve je moguće – IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Petak 16.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas ćete dobiti ponude, interesovanje i potencijalne partnere ili investitore. Takođe možete biti neočekivano plaćeni za ranije uložene napore, sa Mesecom u Devici. Danas je odličan dan da uložite dodatni napor na poslu i završite zadatke na čekanju. Ako budete eksplicitni u vezi sa vašim ciljevima, to vam može pomoći da danas postignete  sve što ste zacrtali. Ne izlažite se previše stresu i ne dozvolite da to utiče na vaše zdravlje. Ako se koncentrišete, sve će doći na svoje mesto. Vaša srećna boja za danas je tamnozelena. Današnji srećni sati su 18 do 19 časova.

Bik

Dragi Bikovi, sa Mesecom u Devici je verovatno da ćete uspeti da usmerite napore na nešto pozitivno. Vaše emocije će biti stabilne, a vi ćete imati osećaj blagostanja koji je neverovatno plodan. Vaše samopouzdanje je moćno; iskoristite to na najbolji način. U društvu vaših najmilijih uživajte u divnim trenucima. Uključite belu boju u svoj ansambl da biste danas imali sreće. Ako imate nešto bitno da postignete, pokušajte da to uradite danas do 15:15.

Blizanci

Dragi Blizanci, danas širite ljubav gde god da krenete, sa Mesecom u Devici. U ovom trenutku je veća verovatnoća da ćete biti otvoreni i želite da podelite osećanja sa ljudima koji su vam najbliži. Veze su ovih dana u porastu, tako da ćete naći mnogo uživanja od ljudi oko vas. Iskoristite dan. Nošenje zlatne boje danas će vam doneti sreću. Vreme između 10:00 i 11:00 je srećan čas za vas.

Rak

Dragi Rakovi, sa Mesecom u Devici, izgleda da vam se sreća smeši. Sada je najbolji trenutak da svoje investicione ideje sprovedete u delo, jer će se to dobro isplatiti, posebno vlasnicima kompanija. S obzirom na vašu finansijsku stabilnost, preporučuje se i neka ulaganja u nekretnine. Međutim, morate pažljivo planirati svoja sredstva kako ne biste potrošili više nego što bi trebalo. Pripremite se, jer je vaše srećno vreme od 14 do 16 časova smatraju se srećnim za vas. Nosite plavo da privučete sreću i odličnu energiju.

Lav

Dragi Lavovi, sa Mesecom u Devici, možda ćete biti nezadovoljni ljudima u vašem životu. Vi imate sklonost da previše verujete ljudima. Razmislite da li bi trebalo da podelite vaše tajne sa nekim koga ste upravo upoznali; čak i ako ta osoba izgleda iskreno. Verujte instinktima i donosite najbolje odluke. Vaša srećna boja za danas je zlatno žuta. Sati od 16:30 časova do 18:15 časova su srećni za vas.

Devica

Drage Device, tranzit mladog meseca u Devicu danas naglašava domaću harmoniju i spokoj. Izgleda da je ovo ključno vreme za vašu porodicu, a provodeći vreme zajedno, moći ćete da ojačate vaše odnose. Ovi periodi normalnosti će vas održavati emocionalno na površini i morate osigurati da se vaše veze produbljuju i poboljšavaju tokom vremena. Da biste stvorili poverenje među bliskim prijateljima i porodicom, koristite otvorenu i iskrenu komunikaciju. Vaša srećna boja za danas je tamno plava. Današnji srećni sati su od 9 do 10 časova.

IEM Savetnik vam želi prijatan dan i srećan početak vikenda – Zapamtite sve je moguće!

Vaga

Drage Vage, danas bi vas položaj sa Mesecom u Devici mogao inspirisati da potražite metode za poboljšanje životne ravnoteže. Za neke od vas, ovo može uključivati da provedete vreme sami da razmislite o tome kako da unesete neophodne promene. Ponekad je neophodno da se odlučite između dve opcije. Ne možete imati sve u životu, pa ćete morati da naučite da pravite kompromise i da se smirite. Radno vreme između 10:30 i 12:00 časova smatraju se srećnim za vas. Vaša srećna boja danas biće bež.

Škorpija

Drage Škorpije, kada Mesec uđe u Devicu, neki od vas mogu da se raduju novom i uzbudljivom početku. Bilo koji problem koji vas je mučio u prošlosti sada može biti rešen, donoseći vam olakšanje. Danas je dobar dan za vas, i videćete svetlo na kraju tunela. Sada imate odgovore na sve probleme koje imate dugo vremena. Ovo će vam pružiti mir i tišinu koju ste tražili. Boja limuna će biti vaša srećna boja za danas. Sati od 13:30 časova do 14:30 časova smatraju se srećnim za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, Mesec u Devici preporučuje da izbegavate da se upuštate u bilo kakve nepotrebne sukobe sa vama bliskim osobama danas. Spor, umesto da se reši problem, će ga pogoršati. U ovom trenutku se predviđaju manje nesuglasice, pa budite posebno oprezni u pogledu onoga što govorite i kako to izražavate. U ovom trenutku možete izbeći sve nepotrebne poteškoće ako mudro birate reči i sukobe. Nošenje plave boje doneće vam sreću. Vaše srećno vreme se kaže da je između 14 i 16 časova.

Jarac

Dragi Jarčevi, Mesec u Devici čini da se trenutno osećate malo preopterećeno, a možda ste i psihički umorni. Broj vaših obaveza će se gotovo sigurno povećati. Ova faza tranzicije može učiniti da se osećate i zbunjeno i frustrirano. Ali pokušajte da se opustite, nekoliko puta duboko udahnite i koncentrišite se na mogućnosti koje se mogu pojaviti. Uvek pomaže da zadržite optimističan način razmišljanja bez obzira sa kakvim se preprekama suočavate. Boja dana je vinsko crvena. Za najbolje rezultate, sve kritično treba zakazati pre 17 časova.

Vodolija

Drage Vodolije, nivo anksioznosti će verovatno ostati povišen kao rezultat boravka Meseca u Devici. Pobrinite se da se opustite provodeći vreme sa vašom porodicom i prijateljima. Zadržite dobar stav i budite strpljivi, jer je ovo samo kratak trenutak neizvesnosti. Ovo će brzo proći, a vi ćete se vratiti u vaše uobičajeno stanje blaženstva. Danas ćete želeti da provedete vreme sa onima koji vas dobro poznaju i obožavaju. Sati od 17 do 19 časova smatraju se srećnim za vas. Ljubičastu treba izbegavati danas po svaku cenu.

Ribe

Drage Ribe, ulazak Meseca u Devici može da vas stavi u napet scenario. Danas, određene nepoznate brige mogu da vas uznemire. Ne plašite se bez očiglednog razloga i pokušajte da ne dodate nepotrebni stres u vaš život. Ako malo razmislite o tome, shvatićete da su sve vaše strepnje najverovatnije neosnovane. Nošenje crvene boje pomoći će vam da imate bolji dan. Predlaže se da se kritične stvari obave između 14 i 17 časova.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com