Žena koja ne nosi donji veš već 20 godina

Danijel je mama i Tiktokerka koja je nedavno svojim pratiocima otkrila jednu specifičnost koju praktikuje već 20 godina.

Ova žena još od srednje škole ne nosi nikakav donji veš. Ona je bez pardona to demonstrirala pred svojih 10.000 pratilaca.

Ova mama se tako pojavila u nekoj vrsti pamučne crne pidžame. Bez ikakvih ustručavanja podvrnula je šorts i otkrila da ispod njega nema apsolutno ništa. Po njenim rečima, tako joj je mnogo komfornije i udobnije.

„Ha ha ha, izvinjavam se, ali nisam nosila gaćice još od srednje škole. Ups ovo je interesantno. Zaista ni jedne jedine nisam obukla od tada“, napisla je ona uz snimak, a o njoj je pisao i San.

Pitanje da li je pravilnije nositi donji veš ili ne može zavisiti od ličnih prohteva, zdravstvenih uslova i kulture. Svaka osoba ima svoje jedinstvene potrebe i želje. Važno je slušati svoje telo, održavati dobru higijenu i prilagoditi navike u skladu sa potrebama. Nekoliko faktora teba uzeti u obzir ukoliko se opredeljujete da li ćete nositi donji veš ili ne.

Higijenski uslovi: Ako redovno održavate dobru higijenu genitalne oblasti, nošenje donjeg veša može biti stvar ličnog komfora, ali možda nije neophodno sa higijenskog aspekta.

Zdravstveni faktori: Osobe koje su sklonije infekcijama, iritacijama ili imaju određene medicinske uslove mogu imati koristi od nošenja čistog i prozračnog donjeg rublja kako bi smanjile rizik od problema.

Aktivnosti: Tokom fizičke aktivnosti ili sportskih aktivnosti, nošenje donjeg veša može pružiti dodatnu podršku i zaštitu. Materijali koji upijaju znoj takođe mogu biti korisni.

Klima: U toplim i vlažnim klimatskim uslovima, nošenje prozračnog donjeg rublja može pomoći u održavanju suve intimne regije i sprečavanju iritacija.

Pročitajte još:

Lične preferencije: Neki ljudi se jednostavno osećaju udobnije nosići donji veš zbog osećaja sigurnosti i higijene, dok drugi mogu osećati veći komfor bez njega.

Danijel je očekivala da njeni pratioci budu zatečeni ovim primerom i da će je staviti na “stub srama”, međutim, većina se složila sa njenim načinom života. Snimak je dobio više od 15.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

„Ako si ti srećna i zadovoljna i mi smo“, „Čekaj, koliko mogu da shvatim, ipak si ih nosila u srednjoj školi?“, „Ne nosiš ih ni kada imaš suknju? Hm, to je malo čudno, ali mogu da razumem“, itd.

@danielle.mcneal

Haha this ones funny… Ooops sorry I don’t wear any! #OneStepCloser #WidenTheScreen

♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] – Grits

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/b92.net