Aca Lukas divljao bez vozačke dozvole

Aca Lukas je pre hapšenja divljao na jednoj pumpi sa društvom i pretio zaposlenima!

Popularni folker Aca Lukas pušten je iz pritvora. On je noć proveo u policijskoj stanici u Brusu.

Folker je pao na testu za narkotike, a protiv njega će biti podneta prekršajna prijava za vožnju pod dejstvom narkotika.

Kako portal Republika saznaje, pre nego što je Aca uhapšen, došlo je do incidenta na jednoj pumpi na putu za Kopaonik.

„Aca Lukas je sa društvom u kolima divljao na pumpi pre hapšenja. Oni su prvi i zvali policiju. Pretio je zaposlenima – započinje naš izvor, pa dodaje:

„Kad ga je policija zaustavila, reč nije rekao, sve mu je bilo jasno. Na testu je bio pozitivan na kokain. U kolima su nađeni droga i antidepresivi koji mogu samo na recept. Dat mu je rok da dostavi medicinsku informaciju – završava izvor za Republiku“.

Pročitajte još:

On je po službenoj dužnosti jutros izašao pred sudiju za prekršaje koji mu je odredio kaznu. Lukas je sinoć trebalo da nastupi na Kopaoniku, ali je njegov nastup odložen za večeras. Folker se oglasio nakon puštanja iz pritvora i priznao svoju odgovornos za saobraćajni prekršaj.

„Kriv sam i preuzimam odgovornost za svoje postupke“ – izjavio je Lukas za domaće medije nakon puštanja.

„Državni organi su radili svoj posao u skladu sa zakonom, i nemam nikakve primedbe na njihov rad“ – dodao je folker za domaće medije.

Kako je Republika prva pisala, Lukasu je pronađeno više vrsta narkotika i tableta. Policajci su u automobilu našli kokain i marihuanu.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/republika.rs