Madona podelila vruće fotografije na instagramu

Madona, popularna pop ikona, nedavno je podelila fotografije sa svoje svoje trenutne “Celebration World” turneje na Instagramu i privukla pažnju svojih obožavalaca.

Na ovim slikama pevačica (65) senzualno u ustima drži dug i tanak štapić slanog slatkiša, sa zavodljivim izrazom lica i napućenim usnama koje su došle do izražaja.

Iako su ove slike nastale tokom njene „Celebration“ izazvale su sećanja na njenu legendarnu „Sticky & Sweet“ turneju iz 2008. i 2009. godine.

Na fotografijama Madona se može videti u različitim ekstravagantnim kostimima, uključujući i bodi napravljen kao vitraž. Pevačica je svojim odevnim kombinacijama počastila pratioce, uključujući i malo čipkastog korseta sa rukavicama bez prstiju.

U jednom trenutku, Madona je objavila Bumerang snimak kako prska parfem dok na sebi ima samo ogrtač, kao i metalni oreaol.

Poznata plavuša se takođe može videti kako šeta kroz svoj privatni avion, noseći dres sa natpisom svog imena na leđima.

Uz fotografije, Madonina poruka na Instagramu glasi: „Pre, tokom i posle… BTS!“ uz heštag #madonnacelebrationtour, piše Dejli Mejl.

Njena trenutna turneja je počela u „O2 Areni“ u Londonu u oktobru, nakon što je odložena zbog njenog zdravstvenog stanja koje se naglo pogoršalo u junu.

Podsetimo, u novembru, tokom nastupa u „Accor Areni“ u Parizu, Madona je otkrila da je doživela zatajenje pluća i bubrega u junu.

„Zarazila sam se nekim bakterijama koje niko ne poznaje i postoji stopa smrtnosti od 40%“, izjavila je prema Sanu.

Postoje glasine da je Madona doživela akutni septički šok i bila reanimirana narkanom, koji se obično koristi za vraćanje u normalu nakon predoziranja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/B92