Antiglobalisti spremni na sve

Antiglobalisti spremni na sve u odbrani tradicionalne Srbije kojoj prete strane globalne struje, uvijene u multinacionalne koroporacije i domaće pomagače koji im stoje na raspolaganju da bi lakše ostvarili svoje ciljeve. 

U razgovoru sa istaknutim članom i liderom Antiglobalista, Ivicom Božićem, naš novinar je došao do sledećih informacija:

Božić je praktično u dva daha opisao situaciju koja njega lično kao i njegove saborce muči i smatra da je to trenutno problem broj jedan u Srbiji.

„Antiglobalisti smatraju da je sva igranka oko organizacije „Parade ponosa“ instruisana spolja, sa ciljem da se Srbija unizi i prikaže svetu kao jedna nazadna i bolesna država, koja nema šta drugo da pokaže osim bluda i nemorala na ulicama.“

Dalje Božić nastavlja i sledeće kazuje…

„U Srpskoj srednjovekovnoj hrišćanskoj tradiciji rođena je ideja prema kojoj naša spremnost za borbu ne zavisi od veličine sile koja se nad nama nadvila već zavisi od svetinja koje branimo. Ova ideja se bez promena očuvala u našem narodu do danas.

Srbija još uvek ima izvore pijaće vode, bistre potoke, reke, jezera, plodnu zemlju i čiste šume. Sve su to vrednosti za koje se moramo boriti uvek i na svakom mestu. Ovo naše bogatstvo napadaju multinacionalne korporacije koje žele da Srbiju eksploatacijom zagade, osiromaše i potčine.

Poslednjih godina pružamo čvrst otpor u odbrani ovih vrednosti i verujemo da ćemo u ovoj borbi pobediti. Međutim, sada se nad nama odlučno nadvila zlokobna globalistička neman koja preti da uništi najveću vrednost koju srpski narod ima a to je naša porodica…

Dalje Božić nastavlja kritikujući nevladine organizacije, uz naglasak na organizaciju „parade ponosa koja je zakazana za septembar.

„Direktna posledica ove činjenice jeste donošenje zakona koji podstiču egzodus Srpske mladosti u inostranstvo. Srbija zbog ovoga svake godine izgubi jedan grad veličine Vranja. Ovi agenti globalističke agende su potekli iz nevladinih organizacija bogato finansiranih od strane krupnog kapitala iz inostranstva. Vremenom su se stopili u političku elitu što im omogućava da decenijama vredno rade na donošenju i sprovođenju zakonskih propisa koji će sprečiti jačanje Srpske porodice.

Oni sprovode globalističku agendu multinacionalnih korporacija i nikada odluke ne donose u korist svoga naroda već uvek i bez izuzetka u korist upravnih odbora stranih kompanija. Njihov najnoviji napad na našu porodicu jeste zakazana međunarodna „parada ponosa“ koja bi trebalo da se održi u septembru u našem glavnom gradu.

Ovaj skup, Božić procenjuje kao skup visokog rizika, jer u glavni grad dolazi na desetine hiljada pripadnika LGBT populacije i to sve u jeku epidemije. Pa s tim u vezi se i povećava opasnost od mogućeg masovnog širenja virusa među populacijom…“

Božić takođe poziva sve rodoljube i borce za tradicionalnu Srbiju da podrže ovu ideju i potpišu peticiju kako bi se sprečilo održavanje ovog skupa. Peticija se može potpisati na dostavljenom linku: Peticija

„U skorije vreme krećemo u obilazak gradova sa prikupljanjem potpisa i zahtevaćemo da se zabrane parade“ – ističu Antiglobalisti.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

 

DnevniPuls/Ivica Božić