Biolaboratorija u funkciji "Novo Normalnog" mehanizma prevencije

Biolaboratorija u Vuhanu, koja je bila centar kontroverzi oko dobijanja funkcije istraživanja o koronavirusima, čini se da je sprovodila istu vrstu istraživanja o boginjama majmuna, kako bi bile smrtonosnije za ljude, navodi se u izveštaju koji se poziva na časopis Virologica Sinica. koja je u februaru objavila nalaze laboratorije.

The National Pulse prenosi:

Institut za virusologiju u Vuhanu sastavio je genom virusa majmunskih boginja, omogućavajući identifikaciju virusa putem PCR testova, koristeći metodu koju su istraživači označili kao potencijalno stvaranje „zaraznog patogena“.

Izveštaj se nastavlja:

Studija je prvi put objavljena u februaru 2022, samo nekoliko meseci pre najnovije međunarodne epidemije majmunskih boginja za koju se čini da je sada stigla u Sjedinjene Države.

Čini se da su istraživači identifikovali deo genoma virusa majmunskih boginja, što je omogućilo PCR testove za identifikaciju virusa, u radu: „Efikasno sklapanje velikog fragmenta genoma virusa majmunskih boginja kao kPCR šablona pomoću rekombinacije povezane sa transformacijom zasnovanom na dvostrukoj selekciji“.

U radu se priznaje da bi ova rekombinacija povezana sa transformacijom (TAR) „primenjena u virološkim istraživanjima takođe mogla da izazove potencijalne bezbednosne brige, posebno kada sastavljeni proizvod sadrži kompletan set genetskog materijala koji se može povratiti u zarazni patogen.

Otkrića na koja se sugeriše slede iz Evropskog centra za kontrolu bolesti, te da trenutni soj majmunskih boginja koji se brzo širi širom sveta izgledakao „treći laboratorijski soj sa nepoznatim karakteristikama, i da se priča o tome da je to nekako povezano sa optužbama Moskve protiv bioloških aktivnosti SAD u Ukrajini.

Ove informacije, zajedno sa nekoliko drugih izveštaja koji ukazuju na to da će vežbe i scenariji „ratne igre“ SZO i Gejts fondacije koji uključuju majmunske boginje još jednom poslužiti da podstaknu strahove da je epidemija mogla da potiče iz biolaboratorije.

Baš kada su se pojavile vesti o prvom slučaju majmunskih boginja otkrivenim u SAD, Bajdenova administracija je naručila 13 miliona doza vakcine koja štiti i od majmunskih i malih boginja.

Svetska zdravstvena organizacija upozorava da bi letnji festivali i masovna okupljanja mogli da ubrzaju širenje majmunskih boginja, što je prvi pokazatelj da bi zdravstvene tehnokrate ponovo mogle da pokušaju da nametnu ograničenja u ime zaustavljanja širenja virusa.

 Kako ulazimo u letnju sezonu u evropskom regionu, sa masovnim okupljanjima, festivalima i zabavama, zabrinut sam da bi se prenošenje moglo ubrzati, jer su slučajevi koji se trenutno otkrivaju zastupljeni među onima koji se bave seksualnim aktivnostima, a simptomi su mnogima nepoznati – rekao je dr Hans Kluge, regionalni direktor SZO za Evropu.

Belgija je ovog vikenda postala prva zemlja koja je počela da uvodi karantinske mere zbog virusa, pošto je Džo Bajden takođe izjavio da je razvoj događaja „zabrinjavajući“.

Skaj njuz je izvestio da je „tačno ono što pokreće najveću epidemiju u Velikoj Britaniji misterija“, posebno pošto su zdravstveni stručnjaci ranije tvrdili da se majmunske boginje nisu mnogo prenosile među ljudima, a neki spekulišu da su mutirale.

Virus se takođe širi u isto vreme kada se SZO priprema za glasanje o međunarodnom sporazumu o pandemiji i amandmanima na Međunarodne zdravstvene propise (2005).

Prema kritičarima, sporazum bi „dao neizabranom SZO veću kontrolu nad nacionalnim odlukama o hitnoj zdravstvenoj zaštiti i nova ovlašćenja da progura vakcinalne pasoše, globalni nadzor i „globalne koordinirane akcije“ koje se bave „dezinformacijama“ kad god proglasi „hitnu zdravstvenu situaciju“. ”

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

Izvor: Mediji