Breskvica dobija podršku sa svih strana

Breskvica je za kratko vreme stekla veliki broj fanova, ali posebnu pažnju je privukao snimak devojčice od 4 godine koja izvodi numeru „Gnezdo orlovo“.

Mala Bogdana u potpunosti je pokušala da „iskopira“ Breskvicu budući da se osim oko pevanja potrudila i oko scenografije.

Naime, ona je na leđima imala bela krila, baš kao i Breskvica, a tokom „nastupa“ imala je i scenske pokrete koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Podsetimo, nedavno se na društvenoj mreži Iks, odnosno Tviter, pojavila lažna poruka po kojoj bi se dalo zaključiti kako neko navodno organizuje nepoznate ljude da glasaju za Breskvicu i za to im plaćaju.

Pročitajte još:

Breskvica se sada oglasila na ovu temu i poručila sledeće:

Nakon priča i optužbi da mi je pesma „genocidna“ i da sam, kada sam je otpevala, imala bilo kakvu drugu emociju osim ljubavi prema svojoj zemlji i muzici, evo sada i izmišljenih poruka o nekom „plaćenom glasanju“ za mene. Neću se povući i neću ćutati, jer ja imam obraz, čast i vaspitanje koji mi nikada u životu ne bi dozvolili takvu sramotu. Sramota je vaša, a moja je ljubav. Ljubav prema toj pesmi, prema muzici, prema Srbiji u kojoj sam rođena. I da, ja imam silnu želju da odem na Evroviziju, verujte da ni ne znate koliko gorim od želje da odem, jer znam da ne postoji stvar kojom mogu da obrukam bilo koga, jer prvenstveno nikada ne bih obrukala sebe i svoje korene. Bruka je vaša koji ovo radite. Ko god da pobedi, samo neka časno pobedi – rekla je Breskvica.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/Blic