Danas se probudite spremni da dostignete sreću - IEM

Danas se probudite odlučni i spremni da dostignete sreću uz Vedski IEM Savetnik. Dnevne predikcije za sve znakove zodijaka, Četvrtak 28.07.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, kako Mesec prelazi u znak Raka, to može izazvati stresnu situaciju za vas. Takođe možete imati svađe sa okolinom. Danas su dobre šanse da dobijete bolje ideje za poslovne zadatke. Međutim, možda ih neće svi ceniti. IEM savetuje da zadržite svoj miran temperament kako biste se nosili sa preprekama u vašem životu i dostignete dugo željenu sreću. Umesto da se upuštate u rasprave, pokušajte da uradite nešto kreativno što vas najviše inspiriše. Tako dobijate dovoljno mentalnog mira i razvićete vaše samopouzdanje. Obucite bilo šta u roze boji kako biste povećali svoje šanse da privučete sreću. Takođe, pokušajte da planirate svoje osnovne zadatke između 14:00 i 16:00 časova pošto je to vreme koje danas najviše obećava.

Bik

Dragi Bikovi, pošto je Mesec u Raku, na vas može uticati ova planetarna pozicija. Vaš potencijal i energija danas će biti veći. Međutim, pokušajte da se uzdržite od veličanja samog sebe i održite svoju jednostavnost da biste dobili priznanje od drugih. IEM savetuje da negujete svoje emocije i zdrav razum kako biste prevazišli ovu situaciju. Možete odabrati bilo šta u bež ili svetlo plavoj boji kako biste danas poboljšali mir i spokoj vašeg uma. Vreme od 17:00 do 18:00 časova je najuticajnije doba dana za privlačenje sreće. Takođe, pokušajte da ne birate ništa u crvenim ili svetlim nijansama kako biste danas odbili negativnost iz svog okruženja.

Blizanci

Dragi Blizanci, kako je Mesec u jačoj poziciji u Raku, često se možete naći u dilemi, a možda će biti i izazovno donositi odluke danas. IEM savetuje da morate provesti neko vreme u miru i tišini, razmisliti o različitim aspektima stvari da biste promenili svoj život na pozitivan način u želji da dostignete sreću. Morate se koncentrisati na svoj cilj i verovati u snagu volje da biste prevazišli svoju borbu. Pokušajte da izaberete bilo šta u zelenoj boji da biste dobili pozitivnije vibracije u svojoj duši. Takođe, ako je moguće, pokušajte da svoje važne zadatke zakažete između 16:00 i 18:00 časova za najbolje rezultate.

Rak

Dragi Rakovi, kako Mesec danas utiče na vaš horoskopski znak, može da vas blagoslovi samopouzdanjem i prosperitetom. Strast za brigom o drugima će vas približiti vašim najmilijima. To je takođe idealno vreme za preuzimanje novih obaveza u životu. Takođe možete biti nagrađeni za vaš naporan rad i posvećenost u svom profesionalnom životu. IEM savetuje da biste dobili bolje prilike u narednim danima, morate pokušati da završite svoje zadatake na vreme. Pokušajte da ne izaberete ništa u plavoj boji danas da biste izbegli ometanja. Najsrećnije doba dana za vas je između 15:30 i 17:00 časova.

Lav

Dragi Lavovi, kako Mesec tranzitira Rakom, to će veoma uticati na vas. Planetarni položaj može povećati vaš temperament i možete izgubiti razum. Štaviše, danas se možete naći u dilemi. Međutim, ne brinite mnogo jer je ova situacija samo uzrok planetarnog uticaja i to privremenog. Ako se nađete u dilemi, potražite uputstva od pouzdane osobe kako biste pronašli odgovarajuću motivaciju u svom životu. IEM savetuje da će dobar savet poboljšati vašu sposobnost donošenja odluka. Krem boja je vaša srećna boja za danas. Može poboljšati vašu pozitivnu energiju i privući sreću. Dok je idealno vreme od 14:00 do 16:00 časova najperspektivnije za preuzmanje novih odgovornosti.

Devica

Drage Device, kako Mesec boravi u Raku, to može pogoršati vaš odnos sa vama dragim osobama. Možete se razočarati u svoje voljene. Ipak, verujte u sebe i nastavite dalje. IEM savetuje da kontrolišete svoje emocije i odaberite pravi put da dostignete sreću. Krenite dalje i ne očekujte previše od drugih jer to može uništiti vaš mentalni mir. Pokušajte da izaberete bilo koju odeću u kraljevsko plavoj boji da biste stvorili više pozitivnosti. Prema položaju planete, između 13:00 i 14:00 časova je najpovoljnije vreme za vas danas.

Vaga

Drage Vage, kako Mesec ulazi u znak Raka, to može uticati na vaše emocije i ličnost. Dan vam pruža bolju priliku da ostanete pozitivni i povećate svoju vitalnost za bolji lični rast. Dan može takođe postati plodan za jačanje vaših odnosa sa najbližima. Možete provesti vreme meditirajući ili koncentrišući svoju energiju da biste poboljšali kvalitet svog života. IEM savetuje da ne nosite ništa u smeđoj boji kako biste uklonili negativnost iz svog života. Ako danas imate važan posao, pokušajte da ga obavite između 16:15 i 19:00 časova da biste postigli najbolje rezultate.

Škorpija

Drage Škorpije, tranzit Meseca u Raku doneće vam više pozitivnih dešavanja. Danas možete očekivati da ćete biti u dobrim odnosima sa članovima svoje porodice. Štaviše, vaša ljubav prema porodici može biti uzrok sreće za vas. Provedite više vremena sa svojom porodicom i prepustite se razgovorima sa njima. Neka osete koliko ih volite i brinete za njih. IEM savetuje da se danas opustite sa svojom porodicom. Vreme između 14:30 i 16:00 časova je idealno za vas danas da preuzmete nove odgovornosti. Pokušajte da obučete bilo šta u crvenoj boji da biste privukli sreću i pozitivnost.

Strelac

Dragi Strelčevi, položaj Meseca u Raku može da pogorša vaš odnos sa članovima porodice. Planetarni uticaj Meseca takođe može izazvati neke zdravstvene probleme za vas. Možda se danas baš ne osećate dobro. Međutim, verujte u sebe i nastavite napred. IEM savetuje da danas kontrolišete svoje reči kako biste održali zdrav odnos i izbegli neželjene probleme u vašem životu. Ako se nađete u bespomoćnoj situaciji, pokušajte da danas ne učestvujete u tome. Pokušajte da nosite bilo šta u tamno plavoj boji, jer je to srećna boja za vas danas. Štaviše, zakažite svoje važne zadatke između 15:30 i 17:00 časova da biste dobili bolje rezultate.

Jarac

Dragi Jarčevi, kako Mesec tranzitira znakom Raka, može negativno uticati na vaš porodični život. Morate biti oprezni u ponašanju prema drugima ako danas ne želite nikoga da povredite. Pažljivo birajte reči i pokušajte da kontrolišete svoj bes na najbolji mogući način. Ne upuštajte se u bilo kakve rasprave ako ne možete lično da rešite problem. IEM savetuje da nosite bilo šta u žutoj boji kako biste privukli više pozitivnih vibracija u sebi. Takođe, pokušajte da svoje važne zadatke zakažete između 18:35 i 19:35 časova.

Vodolija

Drage Vodolije, pošto je Mesec u Raku, možete se nadati da ćete dobiti više pozitivne energije. Može poboljšati vašu ličnost i poboljšati vaš fokus na stvari. Danas ste opterećeni vašim fizičkim izgledom, ne mojte dozvoliti da vam to pokvari dan. Prepustite se nekim aktivnostima koje vas najviše inspirišu. IEM savetuje da nosite nešto u žutoj boji kako biste privukli više pozitivne energije. Vreme između 10:00 i 12:00 časova je za vas danas najperspektivnije vreme da privučete sreću.

Ribe

Drage Ribe, položaj Meseca u Raku može vam pomoći da danas dobijete divljenje i priznanje. Danas se možete odlučiti za postizanje najvišeg uspeha. Međutim, možete biti umorni od užurbanih aktivnosti tokom celog dana. Vodite računa o sebi i uživajte u slobodnom vremenu sa svojim najmilijima kako biste dobili više pozitivne energije. Razgovarajte sa njima i smanjite nivo stresa. IEM savetuje da danas obučete neki odevni predmet u jarko crvenoj boji. Ako imate bilo kakav važan ili suštinski posao, pokušajte da ga zakažete između 11:00 i 12:00 časova.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro TIM