Mir i tišina nekada je samo to potrebno za srećan dan

Za srećan dan nekada je dovoljno imati mir i tišinu. IEM Savetnik – Vedska dnevna analiza za sve znakove zodijaka, Sreda 27.07.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, Mesec danas boravi u Blizancima. Ovo je dan koji će biti težak, osim borbe protiv negativnih vibracija, možda ćete morati da prođete kroz neke uspone i padove, posebno za one koji rade. Možda ćete se osećati malo zbunjeno jer ovi incidenti mogu uticati na vašu veštinu u donošenju odluku. IEM vam savetuje da bi danas bilo najbolje da se povučete i pustite druge da odlučuju. Nekada je za srećan dan dovoljno imati mir i tišinu. Najsrećnije vreme za danas je od 16:30 do 18:00 časova, a boja koja vam danas može poboljšati raspoloženje je ružičasta.

Bik

Dragi Bikovi, možda ćete se osećati iznervirano jer su odlivi novca izuzetno visoki. Ovo je sve zbog prelaska Meseca u Blizanci. Borićete se da uštedite svoj novac. Takođe, mogli biste biti u velikim poteškoćama ako ne planirate pametno svoj budžet. Smanjite troškove i izbegavajte trošenje na nepotrebne stvari. IEM savetuje da danas ograničite svoje troškove. Ako imate bilo kakav važan zadatak, morate ga završiti između 10:00 i 11:40 sati. Povoljna boja za danas je narandžasta.

Blizanci

Dragi Blizanci, Mesec je u vašem znaku, tako da možete imati osećaj kao da ste veoma zauzeti i malo preopterećeni. Ovo je vreme promena i možda ćete se na kraju osećati malo zbunjeno. Nema potrebe da se brinete jer se sve dešava sa razlogom, a dobro koje će iz toga proizaći su nove prilike koje će vam proširiti horizont. Danas budite spremni na svaki izazov, bez obzira koliko zastrašujuće izgleda. Možda ćete se na kraju dana osećati opušteno i udobno. Srećna boja za danas je bela, dok je idealno vreme od 11:00 do 12:30 časova.

Rak

Dragi Rakovi, veza između vas i vaših bližnjih danas možda i nije tako sjajna. Možda ćete biti pod osećajem tuge ili ljutnje koju donosi Mesec u Blizancima. IEM savetuje da bi dostigli srećan završetak dana najidealnije je da stvorite sebi mir . Imajte na umu da možete spasiti situaciju tako što ćete ostati mirni tokom ovog perioda. Možete bez napora držati sve pod kontrolom ako budete racionalniji. Nošenjem bilo čega u crveno-braon boji može biti odgovarajuće za danas. Danas planirajte da važan posao odradite između 16 i 17 časova.

Lav

Dragi Lavovi, položaj Meseca u Blizancima bi mogao da učini da se osećate malo napeto i neraspoloženo. Izbegavajte da se mešate u bilo kakav sukob ili svađu danas. Sklonite se od bilo kakvih prepirki i frustracija jer su ova vremena neslaganja privremena. Za srećan dan izaberite mir.  Ne inicirajte nikakve svađe jer će to samo dovesti vas i druge u jako ružnu situaciju. Pogodno vreme za danas je od 10:00 do 13:00, tako da možete da obavite bilo šta važno u toku ovih sati. IEM savetuje da danas nosite nešto u svetlo plavoj boji.

Devica

Drage Device, položaj Meseca u Blizancima danas može da vam donese sreću i entuzijazam. Možete se fokusirati na svoju porodicu i lične odnose. Iskoristite ovaj dan na najbolji način da ojačate svoje veze sa svojim najbližima. Možda se danas osećate isključivo vezanim za vaše najdraže. IEM savetuje da danas iskoristite vreme da nadoknadite nedostatak pažnje prethodnih dana. Provedite nekoliko sati zajedno. Pokušajte da izbegnete da nosite bilo šta u narandžastoj ili roze boji danas.

Vaga

Drage Vage, Mesec koji se kreće u Blizancima mogao bi da vam pruži bolju komunikaciju i strastveniji pogled na svet. Možete osetiti snažnu želju da se povežete sa drugim ljudima ili da raširite svoja krila u smislu učenja bilo čega novog. Međutim, morate biti spremni da napravite potrebne promene ako stvari izađu iz ravnoteže. IEM savetuje da danas morate da držite svoje emocije pod kontrolom i da ne bežite od svojih frustracija bez potrebe. Izaberite mir za srećan završetak dana Pogodno vreme danas je od 19:00 i 20 časova, dok je današnja srećna boja crvena.

Škorpija

Drage Škorpije, možda se danas osećate malo nemirno i možda nećete želeti da se koncentrišete na svoje obaveze jer Mesec boravi u Blizancima. Bićete rasejani i poželećete da provedete vreme sa svojim najbližima. U redu je povremeno se odmoriti. Ali zapamtite da danas može biti dobro za vas samo ako ne odložite nijedan važan posao. Kada završite sa svom zabavom, vratite se bitnim stvarima. Srećna boja za danas je zelena. Najsrećniji časovi su od 15:00 do 17:30 časova.

Strelac

Dragi Strelčevi, danas ćete se možda osećati zadovoljno i radosno i to vam donosi Mesec u Blizancima. Za razliku od ostalih dana, atmosfera na radnom mestu biće mirna. Zato iskoristite ovo vreme i završite sve svoje nedovršene zadatke. Srećno vreme danas je od 14:00 do 15:00 h, a obavljanje bilo kog važnog posla u ovom periodu može se pokazati uspešnim. Ako ste slobodni, onda postoje šanse da upoznate novog ljubavnog partnera. Štaviše, boja koja vam danas može doneti sreću je tamnoplava.

Jarac

Dragi Jarčevi, položaj Meseca u Blizancima može vam pružiti osećaj sreće i radosti. Možete očekivati dobre vesti od svojih najmilijih. Sigurno ćete imati neke trenutke kada ćete moći da uživate u osećaju postignuća i radosti zbog vesti. Postoje trenuci kada dobre vesti dolaze sa vaše strane, ali danas ćete imati priliku da se osećate srećno zbog onih koji su vam bliski. Vreme između 14:15  i 15.45 časova je srećno za vas. Dok je idealna boja za danas braon.

Vodolija

Drage Vodolije, danas vaš fokus mora biti na upornosti. Položaj Meseca u Blizancima utiče na vas da se rešite svega što vas sprečava da postignete ono što tražite. Manje smetnje i prepreke su sastavni deo života. Biti pozitivan i strpljiv može vam pomoći u rešavanju svake prepreke. Najpovoljniji sat danas počinje od 15:30 do 17 časova. Uverite se da danas ne nosite ništa u svetlo zelenoj boji.

Ribe

Drage Ribe, danas postoje šanse za mir kod kuće. Razlog za to je Mesec koji boravi u Blizancima. Čini se da je ovo važno vreme za vaše najmilije i možda ćete moći da ojačate svoje odnose tako što ćete provesti neko vreme sa njima. Dan će vas učiniti osetljivim i morate osigurati da vaše veze s vremenom postanu dublje i bolje. IEM savetnik predlaže da se koristi iskrena i jasna komunikacija kako bi se stvorilo međusobno poverenje. Srećna boja za danas je svetloplava, a srećno vreme počinje od 10:00 do 11:00, tako da svoje zadatke morate planirati prema tome.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim