Dnevni savetnik za srećniji dan! Vedska analiza dana po znakovima za 26.04.2022.

Dnevni vodič ka srećnijem danu, za sve znakove zodijaka, za utorak 26.04.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, pošto je Mesec i danas u Vodoliji, velika je verovatnoća da ćete biti na pravom putu ka poslovnom uspehu. Imaćete snažan osećaj samopouzdanja i bićete spremni da prihvatite sve poteškoće koje vam se nađu na putu. Stoji vam putovanje vezano za posao. Možda je kratko, ali će imati značajan uticaj na vaš profesionalni život. Sat između 14:00 i 15:00 je povoljan za vas. Limun žuta boja će se pokazati srećnom za vas ovog dana.

Bik

Dragi Bikovi, vaša mentalna aktivnost će danas biti visoka, zahvaljujući Mesecu u Vodoliji, i moći ćete da ga iskoristite za pripremu u budućnosti koje slede. Ako se fokusirate na svoje ciljeve, sve će se odvijati po planu. Ovo su prilike kada morate maksimalno iskoristiti svoje mentalne sposobnosti. Postoji velika šansa da ćete kupiti bilo šta, bilo da je u pitanju auto ili kuća. Uz dobro proveden dan, na kraju dana ćete se osećati podmlađeno i smireno. Radno vreme između 13:00 i 14:30 je povoljno. Žuta boja danas vam donosi sreću.

Blizanci

Dragi Blizanci, danas je dobar dan za sve koji se bave profesionalnim poslom, jer je Mesec u Vodoliji. Vaš trud će biti prepoznat i nagrađen. Takođe možete imati superiorne radne mogućnosti; iskoristite prednosti i nedostatke nove mogućnosti za karijeru pre nego što donesete odluku. Ne brinite, moći ćete da obuzdate lošu energiju. Planirajte kratak odmor sa svojim najmilijima. Ovo putovanje će vam pružiti toliko potrebno olakšanje od bilo kakvog stresa ili naprezanja. Radno vreme između 11:30 i 13:00 je povoljno za vas. Jarko plava boja je srećna za vas.

Rak

Dragi Rakovi, potrudite se danas da se ne upuštate u bilo kakve nepotrebne rasprave sa bliskim osobama. Zbog određenih dugotrajnih problema, jer će emocionalni Rak biti zbunjen. Kao rezultat toga, morate biti posebno oprezni jer se predlažu male nesuglasice, koje će vam samo pogoršati postojeću situaciju. Pravilno birajte reči zbog sukoba na poslu i moći ćete da izbegnete sve nepotrebne probleme. Plava je srećna boja. Sati od 14 do 16, danas su povoljni za vas.

Lav

Dragi Lavovi, neki od vas će biti prijatno i radosno raspoloženi kada Mesec pređe u Vodoliju. Ovaj tranzit će doneti povoljne prilike u vaš život, što će se odraziti na vaše odluke. Ljudi oko vas ne mogu a da vas ne primete, pa iskoristite to. Imaćete puno samopouzdanja, što će vam omogućiti da se lako nosite sa svim hitnim obavezama. Kada nemate samopouzdanja ili ste razočarani, podsetite se na sve odlične karakteristike koje imate. Radno vreme od 13:30 do 14:15 je povoljno za vas. Zelena boja danas vam donosi sreću.

Devica

Draga Device, sa Mesecom u Vodoliji, skloniji ste da delujete u skladu sa svojim mislima i sprovedete svoje dugoročne ciljeve u delo. Ovaj tranzit će vas učiniti optimističnim i sa entuzijazmom ćete pristupiti svemu što danas preduzmete. Savršen je dan da počnete da radite na svojim dugoročnim ciljevima jer ćete imati malo strpljenja za odlaganje i razmatraćete samo opcije koje će vam doneti rezultate. Dugo ste želeli da organizujete svoj rad i svoje ciljeve sprovedete u delo. Savetuje vam se da iskoristite ovaj entuzijazam i završite neke davno zakasnele poslove. Bordo crvena boja je vaša srećna boja. Radno vreme od 10:00 do 11:00 je za vas idealno.

Vaga

Drage Vage, ako danas uspete da iskontrolišete svoje emocije, verovatno ćete biti fantastični. Ako se vaša očekivanja ne ostvare, možda preterujete. Trebali biste biti oprezni ako se previše trudite da postignete svoje ciljeve. Održavajte razuman tempo, ali imajte na umu da je strpljenje vrlina. Savetuje vam se da ne brinete o stvarima. Sati između 15 i 16:30 su povoljni za vas. Boja breskve je vaša srećna boja.

Škorpija

Draga Škorpije, sa Mesecom u Vodoliji, vaš odnos sa porodicom je topao i saosećajan, što vas čini radosnim. Uložili ste mnogo truda u svoju vezu, a sada sve što treba da uradite je da tako i ostanete. Čini se da vas stvari traže, jer ste uvek tu jedni za druge u trenucima potrebe. Zašto ne provedete kvalitetno vreme sa svojim voljenima izlazeći? Iskoristite ovu priliku da razvijete svoje veze sa svojim voljenima i postavite čvrstu osnovu. Boja kestenjasta je vaša srećna boja, kažu astrolozi astrojogi. Vreme između 20 i 22 sata je povoljno za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, neki od vas se možda danas osećaju malo uznemireno jer je Mesec još uvek u Vodoliji. Možda nameravate da započnete novi projekat, ali ste ometeni. Zbog toga vam može biti teško da se koncentrišete na svoje ciljeve. Preporuka vam je da pokušate da se ohrabrite i da ne dozvolite da izgubite živce. Moratepozitivno da razmišljate jer će vam to omogućiti da postignete svoje ciljeve. Vaša srećna boja za taj dan je svetlo plava. Radno vreme između 11:15 i 13:30 je povoljno za vas.

Jarac

Dragi Jarčevi, lepo ćete se provesti ceneći jednostavne životne užitke. Shvatićete da je bolje zanemariti stvari koje nisu vredne vaše pažnje nego im pridavati bilo kakav značaj. Moći ćete na nekoliko trenutaka da se odmorite od stresa koji ste imali na poslu poslednjih nekoliko dana. Savetuje vam se da vreme provodite radeći aktivnosti koje vas čine srećnim i podmlađenim. Radno vreme od 17 do 19 časova je povoljno za vas. Vinocrvena boja je vaša srećna boja.

Vodolija

Draga Vodolije, danas možete da osetite zabrinutost, jer vam se predviđaju neki profesionalni problemi. Danas se možete naći u neprijatnoj situaciji na poslu, a vaši diplomatski talenti će vam dobro doći da izvuku stvar. Samo upotrebite svoje reči i veštine ubeđivanja da obrišete svoje ime, i bićete u redu; ne brini previše o tome. Sati od 11 do 14 su povoljni za vas.. Bela boja je vaša srećna boja.

Ribe

Drage ribe, smeše vam se novi počeci za svetliju budućnost. Danas je dan idealan za sve što isplanirate. Vrlo je moguće da će vas neki stranac danas podržati ili vam dati predloge za nove ideje. Prihvatite ponudu. Smatrajte sebe srećnim jer ste okruženi ljudima koji vas vole i podržavaju. Boja koja vam danas donosi sreću je zelena. A između 11 i 12 i 30 su veoma povoljni sati za vas.

 

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim