Saznajte šta vas čeka danas? Dnevna predikcija za 25.04.2022.

Naša predikcija za vaš sigurniji dan IEM

Saznajte šta vas očekuje za dan 25.04.2022. kako biste mogli efikasno da izplanirate vaše svakodnevne obaveze.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas ćete možda morati da pazite kako se izražavate, jer današnji dan donosi vrlo izazovne situacije. Mesec u Vodoliji uzrokuje da budete nagli i skloni gubitku živaca. Ponekad možete biti agresivni, stoga je savet da se fokusirate na posao ili učenje. Svakako pripazite na rečnik i budite što pažljiviji. Narandžasta je vaša srećna boja dana. Sati između 12 i 14 h su veoma povoljni za rad.

Bik

Dragi Bikovi, vaš mentalni učinak će danas biti visok i moći ćete da ga iskoristite da se pripremite za budućnost. Sve dok je Mesec u Vodoliji, obuzeti ste potrebom da steknete ime u svetu. Usredsredite se na svoje ciljeve i sve će se odvijati po planu. Imajte vere u sebe i nosite se sa svakom situacijom onako kako dođe, i prevazići ćete sve prepreke na vašem putu. Vreme između 14:15 i 15:50 je povoljno za vas, a plava će biti vaša srećna boja danas.

Blizanac

Dragi Blizanci, tranzit Meseca u Vodoliji čini vas odlučnim i motivisanim. Danas biste možda želeli da radite na povećanju svoje prilagodljivosti i fleksibilnosti u suočavanju sa nedaćama. Svakom izazovu možete pristupiti sa žarom i snagom. Problemi će uvek biti prisutni, ali znamo da održavanje pozitivnog stava povećava vašu sposobnost da se nosite sa njima. Kao rezultat toga, morate shvatiti kako da se efikasno prilagodite svakoj situaciji koja se može pojaviti da biste izvukli maksimum iz života. Crvena boja je danas vaša srećna boja. Sati pre 16 časova su povoljni za za posao.

Rak

Dragi Rakovi, razmislite ponovo o jednoj oblasti u vašem životu koja stvara konfuzije. Bićete emotivno uznemireni zbog položaja Meseca u Vodoliji. Trebalo bi da očekujete neke promene u svom životu, ali ne morate da brinete jer će te promene biti od koristi. Morate držati oči otvorene za neke nove izglede koji se mogu pojaviti. Sve što se dešava u našim životima ima neku svrhu. Svetlo ljubičasta boja je vaša srećna boja. A idealno vreme za rad su oni između 17h i 18h.

Gugl pokreće funkciju „inkluzivnog jezika“ u svom pretraživaču

Lav

Dragi Lavovi, zbog uticaja Meseca u Vodoliji, možda ćete otkriti da su vaše veze sa moćnim osobama danas posebno jake. Nemojte se plašiti da ih kontaktirate, ali imajte na umu da će se od vas očekivati da vratite uslugu u budućnosti, pa pazite šta tražite. S druge strane, možda ćete morati da uložite malo više truda samo da biste svoju pažnju usmerili na zadatak koji imate. Ružičasta boja je vaša srećna boja, dok su sati između 15 i 16 h idealni za kreativan rad.

Devica

Drage Device, Mesec u Vodoliji donosi vam moć da pomognete starijim članovima porodice. Preporuka je da danas provedete više vremena sa porodicom. Čini se da, čak i ako to ne kažu, žele vaše društvo u ovom trenutku. Iskoristite priliku da proverite njihovo zdravstveno i psihičko stanje, a ako je potrebno, odvedite ih na pregled kod lekara. Takođe ćete se osećati sjajno znajući da ste na kraju dana proveli vreme sa njima. Idealno vreme za rad je od 17 do 18 časova, a boja koja vam danas donosi sreću je bela.

Vaga

Drage Vage, prepuni ste optimistične i kreativne energije upravo sada kada Mesec ulazi u Vodoliju. Imate sjajne organizacione sposobnosti. Danas možete brzo i jednostavno otkriti rešenja za poteškoće. Sva vaša introspekcija i određivanje prioriteta će vam koristiti. Sa zrelošću se nosite sa svim teškim okolnostima i sve će doći na svoje mesto baš onako kako želite. Žuta vam danas donosi sreću. Dok su jutarnji sati veoma povoljni.

Škorpija

Drage Škorpije, sa Mesecom u Vodoliji, možda će vam se ponuditi šansa da poboljšate neke od svojih veština, jer su obrazovne mogućnosti za poboljšanje izgleda za karijeru danas izuzetno održive. Ne propustite nijednu priliku koju imate danas da naučite nešto novo ili poboljšate svoje talente, jer će vam sve nove sposobnosti koje steknete danas nesumnjivo otvoriti vrata u budućnosti. Smeđa boja je vaša srećna boja. Idealno vreme za rad je između 16:00 i 17:00.

Mlekare u Austriji najavljuju preventivnu obustavu isporuke

Strelac

Dragi Strelčevi, sa Mesecom u Vodoliji, nesumnjivo ćete profesionalno napredovati kao rezultat ovog tranzita. Potrudite se da se organizujete danas i postići ćete mnogo više. Nemojte se šokirati ako se vaša perspektiva potpuno promeni. Savet je da prihvatite ova povoljna dešavanja i da maksimalno iskoristite ovaj trenutak. Nosite nešto zeleno za sreću. Vreme između 10 i 13 časova je povoljno za vas.

Jarac

Dragi Jarčevi, mogli biste da primetite da su vaši porodični odnosi ovih dana malo zategnuti i da su male svađe uobičajene. Mesec u Vodoliji čini da se osećate uznemireno i zabrinuto zbog porodičnih dešavanja. Ako vam se čini da je voljena osoba loše raspoložena, budite oprezni i klonite se. Danas je dobar dan da krenete na pravi put i izbegnete bilo kakve nepotrebne sukobe. Sati između 22 i 23 h su srećni za vas. Bela boja vam danas donosi sreću.

Vodolija

Drage Vodolije, kako Mesec prelazi u Vodoliju, stvari koje su vam ranije bile nevažne odjednom će postati visoki prioritet u vašem životu. Ali imajte na umu da sve što radite danas ne bi trebalo da bude štetno za druge. Neko drugi može biti primoran da trpi posledice vaših postupaka, zato razmislite pre nego što preduzmete bilo kakvu akciju. Možda biste samo želeli da danas ostanete kod kuće i uživate u životu. Sati pre 15 časova su povoljni danas. A zelena je danas vaša srećna boja.

Ribe

Drage Ribe, kada Mesec danas uđe u Vodoliju, osećaćete se puni energije i pokreta. Ako se odlučite za to, možete učiniti sve. Vaši drugovi iz razreda i stariji će ceniti vaše dodatne napore. Međutim, pokušajte da razmislite o stvarima pre nego što donesete bilo kakvu važnu procenu o poslu. Održavanje smirenosti i ravnoteže omogućiće vam da završite svoje poslove na vreme pre kraja dana. Danas je narandžasta boja vaša srećna boja. Dok je vreme za  posao  idealno između 15:30 i 17:00 h.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com