Dnevni Vedski Savetnik

Dnevni Vedski savetnik za srećniji početak dana, za sve znakove zodijaka, za utorak 10.05.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas će za vas biti dan pun samootkrivanja. Mesec u Lavu doneće vam sreću, a sve u šta se danas upustite ispašće dobro. Danas ćete napraviti pauzu od fokusiranja na svoje zdravlje. Istražićete svoj um i ličnost da biste upoznali sebe iznutra. Ovo će biti plodno vreme za vas, a uvid koji steknete pomoći će vam da poboljšate svoju karijeru, porodični život i odnose. Vaša srećna boja za danas je kestenjasta. Vreme između 10:15 i 11:15 će dati odlične rezultate.

Bik

Dragi Bikovi, danas će biti uzbudljiv dan. Pošto je Mesec u Lavu, bićete izvrsni u svakom projektu koji preduzmete! Ovaj tranzit će vam pomoći da postanete artikulisani i bolji u komunikaciji, a to su kvaliteti koji su vas vodili do sada i koje će vas unaprediti u vašoj karijeri. Samo nastavite da radite kao i do sada i bićete bogato nagrađeni. Ovo će osigurati nastavak vaše popularnosti i poštovanja u zajednici. Nosite indigo boju za sreću. Vreme između 19:00 časova i 20:00 časova je za vas najsrećniji sat u danu.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

Blizanac

Dragi Blizanci, danas ćete biti veseli jer vas ništa neće moći zadržati. To je zbog Meseca u Lavu. Ovaj pozitivan stav će se odraziti na sve što radite danas! Iskoristite ovaj osećaj da ste na vrhuncu stvari i oslobodite se svake negativne energije. Savršen je dan da se završi bilo koji posao na čekanju. Nošenje kraljevsko plave boje će se pokazati kao srećno za vas. Vreme između 10:00 i 12:30 časova biće idealno za zakazivanje svih važnih zadataka.

Rak

Dragi Rakovi, možda se osećate moćno zbog tranzita Meseca u Lavu. Pozitivna energija vam donosi veći magnetizam koji šarmira vaše okruženje. Čini se da ste povezani sa svima, podižući vaš duh. Samo nastavite hrabro bez straha, jer će to pomoći da nahranite svoju dušu. Nošenje svetlo zelene boje danas će vam doneti sreću. Vreme između 15:30 časova i 17:00 časova smatra se srećnim za vas, pa planirajte svoj dan u skladu sa tim.

Poskupljuje hleb! Ovo će od srede biti nova cena za veknu

Lav

Dragi Lavovi, Mesec u Lavu budi vaše više ja i čisti vaš um od svake negativnosti. Danas ste više religiozni. Okrenite se danas humanitarnom radu. To će vam sigurno doneti duševni mir. Dobar je trenutak da se udaljite od brzog tempa života, usporite i postavite stvari u perspektivu za sebe. Imajte vere i stvari će uspeti. Nosite nešto plavo za prosperitet. Sati između 16:00 časova i 17:30 časova smatraju se srećnim za vas, pa ih koristite mudro.

Devica

Drage Device, možda ćete se danas osećati preopterećeno zbog promenljivog raspoloženja. Prisustvo Meseca u Lavu čini da se osećate preplavljeno zbog pomešanih emocija. Pokušajte da ne razmišljate mnogo jer bi to dovelo do zabune. Prepustite se aktivnostima u kojima uživate. To može biti slušanje pesme ili izlazak sa prijateljima. Izbegavajte da nosite crveno danas. Vreme između 10:00 i 11:00 može se iskoristiti za osnovne zadatke, pa planirajte svoj dan u skladu sa tim.

Vaga

Drage Vage, prisustvo Meseca u Lavu bi moglo da vas natera da zagledate određene aspekte vašeg života koji nisu u skladu sa vašim današnjim snovima. Međutim, nemojte gubiti nadu ili se zaglaviti. Zauzmite realan pristup i preispitajte svoje planove da biste postigli svoje ciljeve! Predlog je da promenite svoje planove u skladu sa svojim rasporedom i pronađete pravi put da postignete ono što želite. Radite metodično i sigurno ćete ostvariti svoje snove. Težite veličini u svemu što radite. Nosite zeleno danas da biste privukli sreću. Vreme između 16:30 časova i 18:00 časova vam donosi sreću.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec je danas u znaku Lavu i biće to odličan dan za nove početke i razbijanje monotonije života. Možda se osećate optimistično u pogledu svih promena koje se dešavaju. Prigrlite ih da biste mogli da radite u tandemu sa njima. Danas bi vaša veza danas mogla patiti zbog nekih prepreka. Ne brinite, jer ovaj tranzit može izvući vaše emocije i ispuniti vaše emocionalne potrebe. Nosite ljubičastu da biste ostali srećni i pozitivni. Sati između 16:00 časova i 17:00 časova idealni su za zakazivanje važnih sastanaka.

Strelac

Dragi Strelčevi, Mesec u Lavu bi mogao da učini da se danas osećate opušteno. Verovatno ćete propustiti neke rokove, pa uzmite u obzir ovu mogućnost ako radite na bilo čemu važnom. Pronađite načine da podignete svoje raspoloženje jer se važne stvari moraju rešiti, čak i ako osećate potrebu da odugovlačite. Današnji savet vama je da ne dozvolite da manje prepreke stanu na put vašim ciljevima. Nosite svetloplavu boju da biste ulepšali dan i pokrenuli se. Vreme između 14:00 časova i 15:00 časova je najbolje vreme za planiranje važnih zadataka.

Jarac

Dragi Jarčevi, možda ćete se osećati prilično opušteno i mirno dok Mesec ostaje u Lavu. Ovo bi se moglo pokazati kao velika promena u odnosu na haotični i užurbani raspored proteklih dana. Ovaj tranzit će doneti pozitivnost koja će vam pomoći da izbrišete svaku tugu u svom životu. Budete srećni! Ovo je savršen dan da provedete u društvu svojih najmilijih. Opustite se, radujte se i napunite svoj duh. Izbegavajte da danas nosite bilo šta u boji srebra. Vreme između 17:00 časova i 19:00 časova biće sreće za tebe.

11 (ponekad) smrtonosnih bolesti koje se prenose među vrstama

Vodolija

Drage Vodolije, kada se Mesec kreće u Lava, vaše emocionalno zdravlje bi se moglo poboljšati danas. Zvezde vam predviđaju dan samointrospekcije kada razmišljate o svojim suštinskim uverenjima. Sledite ove interese jer će vam oni doneti sreću i ispunjenje. Odmorite se i uživajte u lepim stvarima oko sebe. Na taj način ćete se osećati podmlađenim! Narandžasta boja će biti srećna za vas. Vreme između 9:30 i 11:00 je dobro vreme za zakazivanje važnih sastanaka.

Ribe

Drage Ribe, biće vam drago da vidite da ste zadobili poštovanje od svojih prijatelja u svom društvenom krugu. Zaslužili ste to iz svih pravih razloga! Mesec koji je u Lava vodiće vas ka onome što vam odgovara. Međutim, čuvajte se jer vam neki od prijatelja mogu zavideti na sposobnostima. Niste odgovorni za njih, ali ne dozvolite da njihova negativnost utiče na vas. Budite oprezni danas. Nosite nešto kestenjasto za sreću. Sati između 16:00 časova i 18:00 časova imaju sreće za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com