dobar-osecaj-je-ono-sto-vodi-na-pravi-put-iem-savetnik

Dobar osećaj je ono što vodi na pravi put – IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Četvrtak 13.10.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, današnji dan će biti manje poražavajuć u karijeri. Moraćete da vodite računa o vašim rashodima jer ćete se možda morati suočiti sa finansijskim teškoćama ako se ne primeni bilo kakva vrsta ograničenja u vašoj potrošnji. Moraćete da vodite računa o načinu na koji se nosite sa karijernim poduhvatima. Moraćete biti veoma oprezni u odnosima jer se rađaju iz osećanja, a ne iz kalkulacija. Nemojte spekulisati u profesiji/ličnom frontu jer povratne posledice neće biti plodonosne. Idealno vreme danas za vas je od 8 do 10 časova, a srećna boja danas za vas je žuta.

Bik

Dragi Bikovi, proračuni vaših poduhvata u karijeri zajedno sa njihovim dobicima biće mnogo veći ako je vaš pristup praktičan i uređen u skladu sa zahtevima vaših poduhvata. Vaši porodični odnosi će biti srdačni, dok će vaši lični odnosi biti zadovoljniji na fizičkom nivou. Neka vaša emocionalna veza bude jaka da biste održali harmoniju profesionalnih i ličnih odnosa. U svakom slučaju za vas je danas dobar dan. Idealno vreme za vas je oko podneva a za sreću obucite nešto u ružičastoj boji.

Blizanci

Dragi Blizanci, danas nećete biti fokusirani na vašu karijeru. Pokušaćete da se nosite sa karijernim poduhvatima koji neće dati završetak nijednom od njih. Dakle, sve svoje poduhvate u karijeri treba da vodite prema njihovim prioritetima. Vaš kućni front će biti poremećen sa manje prilagođavanja u vašoj porodici i ličnim odnosima. Zato vam se savetuje da ostanete neutralni u svom ponašanju danas. Kako je danizuzetno konfuzan najbolje bi bilo da što više izbegavate bilo kakve komplikovane zadatke ili samo uzmite slobodan dan ako to možete. Vaša boja dana je narandžasta.

Rak

Dragi Rakovi, vaša karijera će zahtevati naporan rad i uspećete samo ako kombinujete logiku i takt u vašim karijernim poduhvatima. Vaš posao će biti veći i savetujemo vam da vodite računa o brzini kako se ne biste umorili. Bićete opušteniji na domaćem planu i vaši porodični odnosi će biti srdačni zajedno sa vašim ličnim odnosima sa iskrom romantike. Zato podmladite svaša čula i fizičko ja sa svojim voljenima. Idealno vreme za vaše poslovne zadatje je između 14 i 16 časova, dok je idealna boja za vas danas bela.

Lav

Dragi Lavovi, današnji dan će biti veoma plodan za vašu karijeru. Dobićete neke dobre profitabilne poslovne zadatke. Vaš naporan rad i sav uloženi trud će imati zagarantovan uspeh. Danas ćete imati divan dan u porodičnom okruženju. Porodični odnosi će biti srdačni i međusobno razumevanje je snažno. Vaši emotivni odnosi biće fizički i duhovno povezani sa zadovoljstvom. Indikacija putovanja je danas moguća. Vaše idealno vreme je od 16 do 18 časova, dok je srećna boja za vas danas zlatna.

Devica

Drage Device, danas ćete imati oštro oko za profit dajući prilike gde ćete sklapati neke dobre poslove sa svojim inteligentnim pristupom u karijeri. Kombinujte napore i mentalnu ravnotežu za uspeh u karijeri. Vaš kućni front će biti miran sa uzajamnim razumevanjem i biće vidljiva jaka fizička i emocionalna veza sa supružnikom/partnerom. Poklanjaćete brigu i pažnju svim odnosima. Vaše najproduktivnije vreme danas je od 12 do 14 časova, dok je vaša srećna boja zelena.

IEM Savetnik vam želi miran i prijatan Čatvrtak i verujte dobar osećaj je ono što vodi na pravi put!

Vaga

Drage Vage, vašim izgledima za karijeru će biti potrebna pažnja da biste ih mudro iskoristili. Savetuje vam se da unapred planirate sve poslovne planove kako biste izbegli bilo kakvu zabunu. Vaši porodični i lični odnosi takođe će zahtevati vašu pažnju i moraćete da budete iskreni u bliskim odnosima. Toplina u odnosima biće osnova snažne veze. Vaša boja dana je plava zato je iskoristite u vašoj dnevnoj odevnoj kombinacije. A veče iskoristite za opuštanje sa voljenima.

Škorpija

Drage Škorpije, današnji dan će vam biti sa manjkom podrške u smislu napredovanja u karijeri i moraćete da vodite računa o profesionalnim finansijama sa oprezom. Verovatno ćete se suočiti sa pozicijom u kojoj ćete morati da uložite novac i možda ćete se suočiti sa finansijskim poteškoćama. Zato vodite računa o finansijama. Vaš kućni front će biti manje komplikovan i moraćete da posvetite dodatnu pažnju porodici i ličnim odnosima. Pre podnevne časove iskoristite za poslovne zadatke. Vaša boja dana za danas je crna.

Strelac

Dragi Sterlčevi, danas ćete biti uspešni ako pažljivo ulažete vaše finansije. Moraćete da primenite mudrost u svim svojim poduhvatima u karijeri u koje planirate da uložite novac. Susrećete se sa uspehom i dobicima u karijernim poduhvatima. Vaš dom će biti prosperitetan sa uzajamnim razumevanjem i srdačnim odnosima u vašoj porodici i sa supružnikom/partneruom. Bićete zadovoljni uspehom u karijeri i porodičnim odnosima. Danas je ceo dan za vas veoma dobar, pa ga iskoristite najbolje što umete. Srećna boja za vas danas je crvena.

Jarac

Dragi Jarčevi, današnji dan će biti mešovit za vaše poduhvate u karijeri i uspehe kao i u međuljudskim odnosima. Bićete pozitivni u svim vašim naporima i trudu koji će vas dugoročno staviti na klupu za uspeh u karijeri. Vaš kućni front će takođe predstavljati mešavinu snage u vašoj porodici i ličnim odnosima. Moraćete da budete oprezni u ličnim odnosima gde možete imati različita mišljenja sa vašim partnerom. Idealno vreme za vas je od 20 do 22 časa. Dok je vaša boja dana zelena.

Vodolija

Drage Vodolije, U svom poslu/trgovini, možete donositi neke impulsivne odluke i patiti zbog tih dela. Ponekad ćete možda biti zbunjeni i biće vam prilično teško da razlikujete viziju od iluzije i stvarnosti. Ali praktičan korak u vašim naporima će dati podsticaj vašoj karijeri i vama. Vaši porodični odnosi će biti srdačni i vaši lični odnosi će biti dobri u vašoj emocionalnoj vezi zajedno sa jakim fizičkim vezama. Sati između 10 i 12 iskoristite za poslovne sastanke. Vaša srećna boja danas je svetlo plava.

Ribe

Drage Ribe, vašim jasnim razmišljanjem moći ćete da steknete kontrolu nad svim problematičnim situacijama u vašem poslovanju/trgovini, a želja za uspehom će vam u velikoj meri pomoći da unapredite vaše poslovanje. Mogli biste da uđete u novi poduhvat i vaša oštroumnost i naporan rad će se isplatiti. Vaš porodični front će biti prosperitetan sa porodičnim blaženstvom i srdačnim odnosima, biće dobro razumevanje između vas i vašeg partnera i posao će napredovati u laganoj i opuštenoj atmosferi. Iskoristite sata između 17 i 19 časova za planiranje novih poslovnih ideja. A za sreću obucite nešto u ljubičastoj boji.

IEM Savetnik vam želi miran i prijatan Čatvrtak i verujte dobar osećaj je ono što vodi na pravi put!

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim