dok-se-mask-hvali-kako-je-nasao-novog-direktora-tvitera

Ilon Mask se pohvalio na Tviteru kako je napokon izabrao odgovarajuću osobu za glavnog rukovodioca ove društvene mreže, a kako mediji navode ona bi mogla biti ni manje ni više nego Švabova pulinka, član Svetskog ekonomskog foruma.

Mask je sinoć objavio koliko je uzbuđen što će zaposliti novu izvršnu direktorku  X/Twitter kompanije. Ona će početi za otprilike 6 nedelja!

Financial Times je preneo da je Ilon Mask trenutno u pregovorima sa Lindom Jakarino za novu šeficu Tvitera.

Velika većina korisnika Tvitera je u čudu, jer njenim angažovanjem na tu poziciju vrlo je lako da se vrate stare mere kontrole i zabrane slobode govora.

Wall Street Journal je prvi objavio da je bila na razgovoru za posao.

Mask i Jakarino su se nedavno zajedno pojavili na konferenciji u Majamiju gde su održali glavni govor pod nazivom „Tviter 2.0: Od razgovora do partnerstva“. Činilo se da imaju dobar odnos na sceni.

Tviter investitori i bankari takođe su želeli da Mask što pre izabere novo rukovodstvo, kažu ljudi upoznati sa ovim pitanjem.

Korisnici Tvitera su upitali Maska da li su ova nagađanja istinita i preneli svoje nezadovoljstvo ovim mogućim izborom. Neki su čak već čestitali Klausu Švabu na preuzimanju ove kompanije.

Očekuje se da će se Ilon Mask uskoro izjasniti oko ovih trenutnih nagađanja, a korisnici njegove društvene mreže biće obavešteni o budućnosti funkcionisanja Tvitera i da li opet sledi cenzura.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru, Gab-u i Viberu!

Dnevni Puls/Mediji