Duhovi dece guraju automobile uzbrdo

Na zapadnoj strani El Pasa nalazi se ukleti put koji je decenijama deo folklora San Sitija.

Navodno na jednom delu ovog puta vozače proganjaju duhovi majke i njene male dece koja su nekada davno tragično nastradala.

Uvreženo je mišljenje kod ljudi ovog grada, da duhovi dece i majke pomažu automobilima da pređu na bezbedan deo puta. Međutim, ima i drugačijih mišljenja koja se ne slažu sa dobronamernošću ovih duhova.

Druga verzija je da su deca stradala u školskom autobusu, baš na ovom delu puta i da duhovi koji guraju vozila pripadaju stradaloj deci, ali njihova namera nije toliko dobronamerna.

Ovi duhovi ne guraju automobile na sigurno, njihova namera je da gurnu putnike u smrt.

Bilo da se govori o prvoj ili drugoj verziji, ili potpuno drugačijoj, sve se završavaju na isti način.

Da biste sami iskusili paranormalne pojave, dođite do Thunderbird Drive-a i izbacite automobil iz brzine, koji se nalazi između između Twin Hills-a i Singing Hills-a.

Uskoro ćete osetiti kako se vaše vozilo kreće, guraju ga, kažu, duše te stradale dece.

Ovo sve zvuči sablasno i zastrašujuće, ali ipak ima i onih koji smatraju da se tu ne dešava ništa čudno i da je posledica kretanja automobila zapravo uticaj gravitacije.

Pročitajte još:

Pre nekoliko godina jedna od lokalnih novinskih stanica je bila na licu mesta i otkrila da ne postoje nikakva sablasna dešavanja.

Oh, osetićete kako se auto polako kreće unazad uzbrdo, ali to je nauka, a ne ništa paranormalno, napisali su.

Profesor fizike, sa kojim su novinari razgovarali o ovom paranormalnom fenomenu, rekao je da tu nema ništa neobično i neobjašnjivo. On je tada kazao da je sve iluzija i da se zapravo automobili ne kreću uzbrdo nego nizbrdo pod uticajem gravitacije.

Postoje i otisci prstiju

Legenda takođe kaže da ako pospete zadnji deo svog automobila bebi puderom i kada se automobil zaustavi i vi iskočite i proverite da ćete za sobom pronaći sablasne otiske prstiju koje su napravili duhovi koji guraju vozilo.

Međutim, nauka je jasna i nedvosmislena u objašnjenu ovog fenomena. Ona tvrdi da su to najverovatnije otisci vaših ruku, kada ste poslednji put zatvarali prtljažnik.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls