holandske-skole-nude-deci-insekte

Propaganda i uvođenje buba za dečju užinu ide glatko za Svetski Ekonosmski Forum i Klausov Veliki Reset.

Stotine škola u Holandiji sada nude brašnaste crve i insekte za dečije ručkove kao deo kampanje za normalizaciju ishrane u ime očuvanja životne sredine.

Snimak sa RTV Oost prikazuje ambasadora buba i holandskog političara kako deli obroke od „crve i drugih insekata“ učenicima od 10-12 godina u Zvoleu, koji su nevoljno počeli da jedu ova stvorenja.

Takozvanu kampanju „Taste Mission Adventurous Proteins“ razvila je grupa Dutch Food Week i Wageningen University & Research (WUR) u kojoj deci nude insekte za „novu i bolju“ ishranu osmišljenu od strane specijanog „kuvara“ Klausa Švaba.

Navedeni cilj kampanje jedenja buba je da izazove „promene u ponašanju“ kod dece kako bi prigrlila „održivu hranu“.

RTV Oost je preneo:

Posle prvog oklevanja, učenici osnovne škole Octopus u Zvoleu pažljivo su ih stavili u usta: brašnaste crve. I dok čulo ukusa počne da radi na nepoznatoj hrani, neka lica se razvedre: „ima ukus orašastih plodova“, kažu.

Školska deca su danas izložena novom iskustvu ishrane. Deo nastavnog paketa o zdravoj i održivoj hrani. To je isprobano sredstvo: promene ponašanja preko (još) nesputane dece. Jer, ako to cene, onda ima budućnost.

Danas u Octopus-u na meniju nisu bili samo crve. Učenici 7. razreda su takođe mogli da degustiraju jela od vučijeg crva i drugih insekata.

Neke druge evropske zemlje su već uvele bube svojoj školskoj deci.

Kanada je čak počela da distribuira insekte u širu ponudu hrane.

Ova svetska kampanja jedenja buba samo je jedan aspekt Velikog Reseta, koji je povezan sa nastojanjem Svetskog Ekonomskog Foruma da primora farmere da napuste svoju zemlju kako bi ograničili snabdevanje nacije stokom za koju organizacija kaže da je najveći krivac za emisije metana.

Holandska vlada je naložila smanjenje emisije metana za 50% do 2030. godine u skladu sa Velikim Resetom, tvrdeći da stoka čini 40% emisija metana u zemlji.

Mere Svetskog Ekonomskog Foruma koju holandska vlada sledi dovela je do nacionalnih protesta farmera.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji