IEM Saveti za dan bez stresa

Vedska astrologija je deo vedskih znanja i mudrosti koja se prenosila sa kolena na koleno unazad hiljadama godina, a naziva se Đotiš- Svetlo. To je zapravo svetlo koje gleda u budućnost i osvetljava nam put.

IEM Saveti za dan bez stresa, dnevna Vedska predikcija za sve znakove zodijaka – Sreda, 08.06.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, dok Mesec danas prelazi u Devicu, možda ćete morati da budete uzdržani i oprezni u svojim delima i rečima. Ovaj planetarni tranzit može vas navesti da se uključite u rasprave o trivijalnim stvarima kod kuće i na poslu. Zato danas delujte oprezno i držite hladnu i mirnu glavu na ramenima. Dela mogu slomiti kosti, ali reči mogu slomiti srca, zato budite oprezni i obratite pažnju na svoje reči danas. Držite svoje emocije pod kontrolom i ne dozvolite im da diktiraju vaše postupke i reči. Vaš srećni sat za danas je između 14 i 15 časova. Crna je vaša srećna boja dana.

Bik

Dragi Bikovi, dok Mesec ulazi u znak Device, danas biste mogli da budete frustrirani i iznervirani. Razlog za ovu frustraciju i nezadovoljstvo može biti u činjenici da u poslednje vreme, uprkos vašim naporima, stvari možda nisu ispale onako kako ste očekivali. I što više razmišljate o tome, više ćete se uznemiriti. Zato ostavite ono što se dogodilo iza sebe, a razmišljanje o tome neće vam doneti ništa, već samo povećati vaše agonije. Umesto toga, zaokupite svoj um stvarima koje volite da radite. Najpovoljnije vreme za danas je od 13:20 do 15:00 časova. Bela je vaša srećna boja.

Blizanci

Dragi Blizanci, dok je Mesec u Devici, danas ćete biti puni pozitivne energije sa svojim kreativnim idejama. Imaćete odličan dan na poslu sa svojom kreativnošću u izobilju; smislićete nove i van okvira ideje. Primena ovih ideja i njihov zadovoljavajući ishod ostaviće vas zadovoljnim tokom celog dana. Vaši povoljni sati za danas su od 11 do 12:30 časova. Siva je vaša srećna boja. Zato obavezno obucite nešto u sivoj boji kada se danas uputite na posao.

Rak

Dragi Rakovi, prisustvo Meseca u Devici ukazuje na naporan dan koji je pred vama. Međutim, sa druge strane, danas neće biti jedan od onih psihički i fizički iscrpljujućih dana. Naprotiv, danas ćete biti puni energije i entuzijazma, kažu. Uživaćete u svom poslu i doći ćete do kreativnih ideja za rešavanje problema. Pored toga, danas ćete biti veoma efikasni u svojoj komunikaciji i moći ćete da prenesete svoju poruku jasno i elokventno. Vaše najbolje vreme za danas je od 11 do 12:30 časova. Morsko zelena ili boja mente je vaša srećna boja za danas.

Lav

Dragi Lavovi, uz prisustvo mladog Meseca u Devici danas, morate da koračate sa oprezom i budite na oprezu prema ljudima oko sebe koji mogu da gaje neka loša osećanja ili su ljubomorni. Ne dozvolite da do vas dođu negativni komentari ili mišljenja. Najbolji pristup će biti da ih ignorišete i nastavite sa svojim dobrim životom. Držite glavu usredsređenu na svoj posao i obaveze, i vaš dan bi trebalo da bude u redu. Vaš srećni sat za danas je između 15 i 16 časova. Danas bi trebalo da izbegavate da nosite nebesko plavu boju.

Devica

Drage Device, uz prisustvo Meseca u vašem horoskopskom sazvežđu, možda ćete se probuditi osećajući se malo van svog elementa. Možda ćete osetiti napade iritacije i frustracije i biti skloni naletima besa. Ali ne brinite. Sve dok zadržite smirenost i osećajnost, ispostaviće se da će dan biti sasvim dobar. Vaši problemi se mogu čak pokazati kao prikriveni blagoslov, koji otvara vrata za nove mogućnosti. Vaše najbolje vreme za danas je između 18:15 i 19:30 časova. Za to vreme možete planirati nešto sa svojom porodicom ili prijateljima. Smaragdno zelena je vaša srećna boja.

Vaga

Drage Vage, tranzit Meseca u Devici ukazuje na to da biste danas mogli da uradite nešto izuzetno na poslu što će impresionirati sve oko vas. Ovo impresivno dostignuće će vam dati osećaj zadovoljstva i ceniće ga vaše starije kolege. Ovaj planetarni tranzit će vas uveriti da ćete se istaći u svim oblastima vašeg života, kako ličnom tako i profesionalnom. Ali nemojte dozvoliti da vam se ova dobra vremena pokvare i nateraju da izgubite iz vida svoje stvarne ciljeve u životu. Vaš srećni sat za taj dan je između 15 i 16 časova. Sugerišu da je ljubičasta vaša srećna boja za danas.

Škorpija

Drage Škorpije, danas ćete se probuditi optimistični i zadovoljni svojim životom. Napori koje ste ulagali u ličnom i profesionalnom životu su urodili plodom. Prisustvo Meseca u Devici ukazuje na još jedan lep dan. Vaša želja za životom i entuzijazam biće zarazni i na poslu i kod kuće. Svojom šarmantnom i privlačnom ličnošću impresionićete ljude gde god da krenete. Zato ne brinite nepotrebno i uživajte u dobrim vremenima. Vaše najbolje vreme za danas je od 13:15 do 14:30 časova. Zelena je vaša srećna boja.

Strelac

Dragi Strelčevi, kada je Mesec prisutan u Devici, vi ste u ambicioznom i takmičarskom raspoloženju. Iskoristite danas da biste maksimalno iskoristili ovaj način razmišljanja i usredsredite se na svoje poslovne probleme koje je potrebno popraviti. Ovaj nalet ambicije i konkurentnosti može dovesti do isplivavanja vaše agresivne strane, ali sve će biti u redu dok imate kontrolu. Kvalitetno provođenje porodičnog vremena danas je na planu. Porodična večera ili večernji izlazak biće savršen način da završite svoj produktivan dan. Žuta je vaša srećna boja za danas. Vreme između 15 i 16 sati je srećno za vas.

Jarac

Dragi Jarčevi, sa tranzitom Meseca u Devici, danas će biti savršen dan da provedete kvalitetno vreme sa svojom porodicom. Možete planirati porodični ručak ili izlet sa prijateljima ili partnerom. Međutim, ako planirate kratko putovanje, savet je da budete malo oprezni dok putujete. Danas ćete biti u najboljem izdanju i izuzetno prijateljski i društveni. Vaše povoljno doba dana je od 13:30 do 14:45. Indigo je vaša srećna boja.

Vodolija

Drage Vodolije, prisustvo Meseca u Devici pozitivno utiče na vaš život. Dakle, danas je dan da budete zahvalni za život koji imate, svoju porodicu i prijatelje. Možda postoje neke komplikacije i problemi sa kojima ćete se danas suočiti na poslu, ali to će biti manji problemi koje ćete moći da prevaziđete bez ikakvih poteškoća. Međutim, budite oprezni dok donosite važnu odluku, jer ne želite da budete pogrešno shvaćeni. Vaš srećni sat za danas je između 14:30 i 15:30 časova. Crna je vaša srećna boja.

Ribe

Drage Ribe, uz prisustvo Meseca u Devici, možda ćete se danas probuditi osećajući se malo malaksalo i bez vaše unutrašnje iskre. Međutim, to ne znači da ćete ostatak dana provesti osećajući se tužno i očajno. Umesto toga, iskoristite ovaj dan da razmislite o svom životu. Pokušajte da otkrijete izvor ovog osećaja nezadovoljstva i neispunjenosti. Kada otkrijete izvor, napravite plan kako ćete se nositi s njim. Vaš srećni sat za danas je između 15 i 16 časova. Trebalo bi da izbegavate da nosite crno danas.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

 

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com