IEM Saveti za dan pun šansi

IEM Saveti za dan pun šansi je analiza dnevnog Vedskog horoskopa za sve znakove zodijaka – Nedelja, 12.06.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, sa Mesecom u Škorpiji, u poslednje vreme su vam preokupacija detaljna razmišljanja o životu, duši i duhovnosti. Vaše interesovanje za duhovnost može imati veze sa nekim gubitkom koji ste nedavno pretrpeli u obliku bliskog prijatelja ili člana porodice, ili može imati neke veze sa značajnim događajem u vašem životu. Ove sklonosti ka duhovnosti biće dobre za vas. To će vam pomoći da steknete uvid u stvari koje su važne i one koje su površne. Vaši srećni sati tokom dana su između 15 i 17 časova. Crvena će biti vaša srećna boja danas.

Bik

Dragi Bikovi, sa Mesecom u Škorpiji, danas će biti dan kada ćete napraviti pozitivne promene u svom životu. Ako se držite promena koje napravite danas, one će imati doživotni uticaj. Na domaćem planu, ako ste se osećali malo iritirani postupkom člana porodice, danas je savršen dan za razgovor i rešavanje problema. Ako čekate predugo, problem će se pogoršati, što neće biti dobro za oboje. Vaš srećni sat za danas je između 8 i 9 ujutru. Ružičasta će biti vaša srećna boja.

Blizanci

Dragi Blizanci, sa Mesecom u Škorpiji, danas je dan za akciju. Fokusirajte se na svoj posao. Ako postoje neki zadaci na čekanju, pokušajte da ih dovršite. Pokušajte danas da što manje pričate. U sebi nosite neku prigušenu frustraciju i razočarenje, što bi vas moglo isprovocirati da kažete stvari koje bi mogle povrediti ljude i kasnije da zbog toga žalite. Možete razgovarati o ovim stvarima sa nekim vama bliskim kad god mislite da ste spremni. Vaš srećni sat danas je između 10 i 11 sati. Bordo crvena je vaša srećna boja.

Rak

Dragi Rakovi, Mesec u Škorpiji ukazuje na to da ćete imati miran dan. Dakle, ovo je savršen dan za vas da se bavite svojim hobijima. Iako možete naići na ljude koji pokušavaju da vam idu na živce tokom dana, najbolje je da ih ljubazno ignorišete. Provedite dan radeći stvari koje volite i budite sa ljudima do kojih vam je stalo, predlažu. Radno vreme između 15 i 18 časova biće dobro za vas. Plava će biti vaša srećna boja.

Lav

Dragi Lavovi, Mesec u Škorpiji bi mogao da vas ostavi u konfliktu danas. Izvor ovog sukoba može biti ono što želite i trebate, vaša želja i odgovornost. Odluka će biti vaša; samo se uverite da ne zanemarujete svoje obaveze. Balansiranje vašeg života nikada nije predstavljalo veliki problem za vas, tako da prevazilaženje ovog sukoba ne bi trebalo da bude teško. Tokom dana možete naići na nezgodnu situaciju sa kojom bi trebalo da se nosite bez poteškoća. Radno vreme između 15:30 i 17:00 biće dobro za vas danas. Bela je vaša srećna boja danas.

Devica

Drage Device, sa Mesecom u Škorpiji, danas ćete osetiti snažan osećaj ravnoteže i harmonije. Na poslu ćete danas činiti dobro, bićete smireni i posvećeni poslu. U poslednje vreme, napori koje ulažete u svoje veze urodili su plodom, i svi deluju srećno i prijatno u vašem društvu. Dakle, vaši ispunjeni odnosi mogu biti izvor ovog osećaja ravnoteže i harmonije. Sati između 10 i 12 sati će vam odgovarati. Narandžasta je vaša srećna boja za danas.

Vaga

Drage Vage, sa Mesecom u Škorpiji danas ćete se osećati puni samopouzdanja i spremni da prihvatite nove promene u svom životu. Ova spremnost da idete napred daće vam osećaj smirenosti i spokoja. Ostavljajući prošlost iza tamo gde joj je mesto, osećaćete se rasterećeno i moći ćete da se fokusirate na sadašnjost. Kao rezultat toga, bićete u dobrom stanju i možda ćete čak ispoljiti svoju spontanu stranu. Vaš srećni sat za danas je između 10:30 i 11:30 časova. Crvena je vaša srećna boja.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec u vašem horoskopskom znaku ukazuje na povećanje vaših finansijskih izdataka danas. Zbog toga ćete morati da planirate svoj budžet i da budete oprezni sa svojim troškovima tokom ovog perioda. Štaviše, treba da obratite pažnju na ishranu i izbegavate konzumiranje prehrambenih proizvoda sa visokim sadržajem masti, jer to može dovesti do zdravstvenih problema i dodatno iscrpljivati vaša finansijska sredstva. Vodite računa o svom zdravlju i budite štedljivi sa svojim troškovima, i trebalo bi da budete u mogućnosti da prebrodite dan. Sati između 14 i 16 časova će vam odgovarati. Crvena je vaša srećna boja za danas.

Strelac

Dragi Strelčevi, uz povoljne događaje koji se dešavaju u vašem životu u poslednje vreme, danas ćete biti veoma zadovoljni. Međutim, Mesec u Škorpiji ukazuje na vašu potrebu da budete diplomatski u svim svojim poslovima danas. Sa delikatnim i osetljivim pristupom, ne samo da ćete moći efikasno da rešavate nezgodna pitanja, već bi to moglo da vam donese i nove mogućnosti. Jutarnji sat između 9 i 10 sati će vam danas odgovarati. Crvena je vaša srećna boja.

Jarac

Dragi Jarčevi, Mesec u Škorpiji ukazuje na izazovan dan koji je pred vama. Danas su vam na kartama neki zdravstveni problemi, pa bi bilo pametno da pazite šta jedete. Takođe treba da obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje zajedno sa svojim fizičkim zdravljem. Usredsredite se na zadatak koji imate i klonite se nezgodnih situacija na poslu. Uključivanje u fitnes program će vam dobro doći. Radno vreme između 23 i 24 h danas će vam odgovarati. Bela je vaša srećna boja dana.

Vodolija

Drage Vodolije, Mesec u Škorpiji ukazuje na to da ćete se danas probuditi sa samopouzdanjem i motivacijom. Iskoristite ovu pozitivnost da danas obavite važne stvari. Međutim, postoje znaci da ćete možda morati da se nosite sa nekim promenama i preprekama na poslu tokom dana. Zato ostanite fokusirani i izbegavajte da ove smetnje ometaju vaš posao i ciljeve. Moraćete da uravnotežite svoj profesionalni i lični život da biste izvukli najbolje iz oba. Sat između 16:30 i 17:30 će vam danas odgovarati. Magenta će biti vaša srećna boja za danas.

Ribe

Drage Ribe, Mesec u Škorpiji ukazuje na to da ćete danas biti preplavljeni emocijama. Artikulacija vaših emocija može pomoći da proširite vaš društveni krug. Dakle, danas je savršen dan da podelite svoja osećanja sa ljudima koji su vam bliski. U prošlosti ste možda svoje veze uzimali zdravo za gotovo, a danas je dan kada počinjete da to nadoknađujete i to će za vas biti dobro. Vaši srećni sati tokom dana su između 13 i 15 časova. Žuta je vaša srećna boja.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim