Sigurnim koracima krenite u novi dan

Sigurnim koracima krenite u novi dan, sa Vedskim savetima za sve astrološke znakove za današnji dan – Ponedeljak, 13.06.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, sa Mesecom u Škorpiji, možda ćete se danas probuditi pomalo mrzovoljni i nezadovoljni. Možda ćete osetiti odsustvo te unutrašnje iskre iz nepoznatih razloga, zbog čega se osećate demotivisano i umorno. Savet je da se saberete i otkrijete izvor ovog nezadovoljstva. Kada otkrijete izvor, moći ćete da preduzmete mere da se pozabavite njime. Ovo je prolazna faza i proći će sa kretanjem planeta. Vaš srećni sat za danas je između 15 i 16 časova. Zelena će biti vaša srećna boja.

Bik

Dragi Bikovi, sa Mesecom u Škorpiji, danas ćete se osećati veoma romantično. Lebdećete na „oblaku“ tokom celog dana. Osećaj sreće i zadovoljstva će biti neodoljiv, tako da se čini kao savršen dan da odvedete partnera na lep izlet i razgovarate o svojoj budućnosti. Ova pozitivnost će se odraziti i na vaš rad, a vašim kolegama će biti drago što vas imaju. Radno vreme između 16 i 18 časova biće dobro za vas danas. Narandžasta je vaša srećna boja.

Blizanci

Dragi Blizanci, sa Mesecom u Škorpiji, možda ćete se danas probuditi osećajući se pomalo razdražljivo. Zato budite hladne glave, odlazak u šetnju ili trčanje bi trebalo da pomogne. Iako tokom dana možete da naletite na ljude i situacije koje će vam iskušati živce, nemojte popuštati svojoj narav jer ćete se kasnije pokajati. Radno vreme će vam biti dobro, provedite vreme sa porodicom da se opustite. Sat između 19 i 20 časova danas će vam odgovarati. Narandžasta je vaša srećna boja za danas.

Rak

Dragi Rakovi, sa Mesecom u Škorpiji, danas će biti savršen dan da sa porodicom krenete na kratko putovanje. Zato iskoristite današnji dan, krenite na put, uživajte u mirisu prirode, povežite se sa svojom porodicom i stvorite lepe i trajne uspomene. Radno vreme između 18 i 20 časova biće dobro za vas danas. Bela će biti vaša srećna boja tokom dana, pa uključite belu u svoju odeću danas dok izlazite da biste zaštitili sebe i vašu porodicu tokom putovanja.

Lav

Dragi Lavovi, danas je dan kada ćete shvatiti šta zapravo želite od svog života i kako ćete to postići. Mesec u Škorpiji predstavlja vam savršen period da planirate svoje dugoročne životne ciljeve i postavite akcioni plan. Vaš profesionalni i lični život za danas izgleda dobro. Bićete usredsređeni na svoj posao i izvršavaćete svoje porodične obaveze sa najvećom pažnjom. Radno vreme između 15:45 i 17:15 sati biće dobro za vas danas. Boja Lavande je vaša srećna boja za danas.

Devica

Drage Device, Mesec u Škorpiji ukazuje na prijatan dan za vas. Savršen je dan da se brinete o vašem vrtu ili da se prepustite bilo kojoj slobodnoj aktivnosti koja vam pruža zadovoljstvo. Vaš miran um će vam pomoći da vidite stvari jasnije i da se efikasnije nosite sa problemima. Ako ste bili neodlučni po pitanju stvari i odlagali ih za kasnije, danas je idealan dan za donošenje tih odluka. Kasnije tokom dana, možda ćete pronaći vremena za vaše  bliske prijatelje. Vaš srećni sat za danas je između 17:30 i 18:30 časova. Izbegavajte da danas nosite belo.

Vaga

Drage Vage, Mesec u Škorpiji ukazuje da ćete danas imati veoma produktivan dan na poslu. Kao rezultat toga, dobićete zaslužene pohvale od starijih i kolega. Međutim, nemojte dozvoliti da vam ove pohvale i priznanja dođu u glavu; uživajte, ali držite oči na svojim ciljevima i nastavite da radite naporno, predlažu astrolozi Astrojogija. Ako ste investitor ili biznismen, danas je dobar dan za ulaganje. Sati između 16.25 i 18.45 će vam danas odgovarati. Nošenje žute će se pokazati kao sreća za vas.

Škorpija

Drage Škorpije, sa Mesecom u vašem horoskopskom znaku, možda ćete se danas probuditi osećajući se pomalo iznerviranim. Ovaj osećaj bi mogao da vas natera da se osećate anksiozno i nisko. Međutim, ovo je samo prolazna faza i uskoro će proći. Zato se fokusirajte na svoj posao i ne dozvolite da se vaša osećanja i emocije gomilaju u vama. Ako ih delite sa porodicom i bliskim prijateljima, biće dobro za vas. Najpovoljnije vreme za taj dan je između 13 i 14:30 časova. Bela je vaša srećna boja.

Strelac

Dragi Strelčevi, Mesec u Škorpiji ukazuje na nemir i nedostatak motivacije kod vas danas. Razgovor sa nekim vama bliskim može biti od pomoći. Na poslu pokušajte da vas ne ometaju trivijalni problemi i izbegavajte da provodite previše vremena na telefonu. Ovo je prolazna faza koju je donela planetarna tranzicija. Jutarnji sat između 9:30 i 10:30 sati dobro će vam odgovarati. Zato pokušajte da iskoristite ovaj sat da obavite sve važne zadatke. Narandžasta je vaša srećna boja.

Jarac

Dragi Jarčevi, prisustvo Meseca u Škorpiji ukazuje na to da se danas možete osećati pomalo zabrinuto i zbunjeno. Tako da će to biti dobar dan da razmislite o svom životu i odnosima kako biste otkrili uzrok ove brige i konfuzije. Deljenje svojih misli sa ljudima koji su vam bliski trebalo bi da vam pomogne da steknete uvid u svoje probleme. Osim toga, dobar razgovor će vam pomoći da dođete do rešenja za rešavanje vaših problema. Vaše najpovoljnije vreme za dan je između 17 i 19:30 časova. Crvena je vaša srećna boja.

Vodolija

Drage Vodolije, kada je Mesec danas u znaku Škorpije, postoji šansa da ćete biti pogrešno shvaćeni. Međutim, ne brinite, jer će nesporazum biti manji, a hladne glave trebalo bi da prevaziđete bilo koju situaciju. Zapamtite, nije moguće ugoditi svima. Najbolje što možete da uradite je da budete iskreni u svojim rečima i delima. Takođe, provedite neko veče sa svojom porodicom, što će vam dobro doći. Vaš srećni sat za danas je između 14 i 15 časova. Srebrno siva će biti vaša srećna boja za vas danas.

Ribe

Drage Ribe, Mesec u Škorpiji ukazuje na to da ćete imati zadovoljavajući dan. Bićete usredsređeni na dobar posao kako biste unapredili svoju karijeru i postigli svoje ciljeve. Ova posvećenost vašem poslu neće proći nezapaženo. Međutim, može doći do nekoliko nezgodnih situacija na poslu tokom dana koje biste želeli da izbegnete. Danas izlazak na večeru sa porodicom ili partnerom neće biti loša ideja. Vaš srećni sat za danas je između 16 i 17 časova. Crvena boja će danas biti srećna za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com