IEM Savetnik - Vodič za srećniji dan

IEM Savetnik, dnevna predikcija Vedske astrologije za Utorak, 14.06.2022. Vaš vodič za srećniji dan.

Ovan

Dragi Ovnovi, osećaćete se samopouzdano danas kako Mesec ulazi u znak Strelca. Velika verovatnoća je da će sve što danas uradite ili odlučite da preduzmete doneti zadovoljavajuće rezultate i biti za svaku pohvalu. Stoga, vodite se svojim osećajem kada donosite važne odluke, jer će se ova planetarna tranzicija danas pokazati povoljnom za vas. Verujte svom rasuđivanju i instinktima i to će vas odvesti bliže vašim ciljevima. Sate posle posla biće dobro provesti kod kuće sa svojom porodicom. Vaš srećni sat za danas je između 16 i 17 časova. Danas bi trebalo da izbegavate nošenje plave boje.

Bik

Dragi Bikovi, tranzit Meseca u Strelcu ukazuje na to da biste se danas mogli probuditi pod ne baš raspoloženim, čineći vas mrzovoljnim i razdražljivim. Dakle, nije dobar dan za donošenje važnih odluka, posebno u vezi sa finansijama. Moguće je da ste možda želeli da investirate u nekretninu, što može biti izvor vaše frustracije. Dakle, najbolja stvar koju sada možete da uradite jeste da to ignorišete dok ne dođe savršeno vreme za to, što ćete instinktivno znati. Srećni čas za danas je između 14 i 15 časova. Braon crvena je vaša srećna boja za današnji dan.

Blizanci

Dragi Blizanci, kada je Mesec u tranzitu u Strelcu, danas je idealno vreme za planiranje, zato fokusirajte svoju pažnju na to i planirajte način kako da stignete do svog željenog cilja. Idealno je vreme da vaš posao i lični život podignete na viši nivo. Na poslu postoji šansa da naiđete na složen problem, ali svojom kreativnošću i profesionalnim znanjem trebalo bi da budete u stanju da se nosite sa njim. Sat između 14:15 i 15:00 će vam odgovarati. Zlatna će biti vaša srećna boja dana.

Rak

Dragi Rakovi, kada se Mesec kreće kroz znak Strelca, dan je idealan da odlučite o stvarima koje možete da kontrolišete i stvarima koje ne možete da kontrolišete, i delujete u skladu sa tim. Poznavanje razlike između stvari kojezavise od vas i koje su van vaše kontrole pomoći će vam da donesete bolje odluke u životu. Morate se direktno suočiti sa svojim problemima i rešiti ih hladne glave. Sat između 10 i 11 sati biće dobar za vas danas. Bordo crvena je vaša srećna boja danas.

Lav

Dragi Lavovi, sa Mesecom u Strelcu, danas će konačno biti dan da dobijete pažnju koju tražite. Na poslu ćete biti u centru pažnje i dobiti zasluženu zahvalnost za naporan posao koji ste radili u poslednje vreme. Ne dozvolite da vam ovo priznanje poremeti vaš zacrtan put ka vrhu. Bliže ste postizanju svojih ciljeva nego što mislite. Porodična večera za proslavu biće dobra ideja kasnije tokom dana. Vaš srećni čas za danas je između 17 i 18 časova. Tamno crvena ili crna su vaše srećne boje za danas.

Devica

Drage Device, prisustvo Meseca u Strelcu danas ukazuje da ćete se prepustiti jednostavnom zadovoljstvu života. Naravno, vaša porodica i bliski prijatelji će biti na prvom mestu u vašem umu. Opustite se danas i provedite kvalitetno vreme sa prijateljima i porodicom. Ovaj tranzit će biti povoljan za vas; iskoristite to na najbolji način i u svom profesionalnom i privatnom životu. Sati između 17 i 18:45 će vam odgovarati. Crvena je vaša srećna boja danas.

Vaga

Drage Vage, uticaj Meseca u Strelcu će verovatno dobro uticati na neke od vas. Čini se da vam danas sve ide od ruke. Vaše samopouzdanje i komunikacijske veštine će vam pomoći da nastavite na putu ka uspehu.  Savet za vas je da ne zaboravite šta vam je sve trebalo da dođete ovako daleko i da ne dozvolite egu da preuzme vlast. Ovo će osigurati kontinuirano poštovanje i slavu. Važne odluke koje treba doneti danas ne treba odlagati posle 15 časova. Duboko plava je vaša srećna boja za danas.

Škorpija

Drage Škorpije, tranzit Meseca u Strelcu će verovatno biti od koristi za vas u smislu kognitivnih sposobnosti jer ćete moći da ga iskoristite na najbolji mogući način da planirate svoju budućnost. Danas se savetuje da se držite svojih ciljeva i stvari će se odvijati kako ste planirali. Ne gubite samopouzdanje i vaša vera će vas odvesti daleko. Bićete u stanju da prevaziđete sve prepreke. Bež je vaša srećna boja. Ako želite da se neko od vaših nadređenih složi sa vama to pokušajte između 14:15 i 15:50.

Strelac

Dragi Strelčevi, sa Mesecom u Strelcu, izgleda da vam se spremaju velike stvari. Neki od vas će verovatno imati mnogo priznanja i uvažavanja na svom putu na profesionalnom frontu. Naporan rad koji ste uložili konačno je primećen od strane vaših kolega i nadležnih. Predlog je da se maksimalno prepustite ovom vremenu i uživate u njemu umesto da ometate sami sebe bezpotrebnim problemima. Zelena je danas vaša srećna boja. Od 15 do 16 časova je obećavajuće vreme za planiranje bitnih stvari.

Jarac

Dragi Jarčevi, snažna energija Meseca u Strelcu danas se ogleda u vašem vatrenom i takmičarskom raspoloženju. Savet za danas je da ovakvu situaciju iskoristite za one najbitnije stvari u životu. Možete dobiti sve što ste zamislili, a da ne uvredite nekoga. Morate biti oprezni prema osećanjima drugih i kontrolisati svoje emocije. Nošenje braon će se pokazati kao srećno za vas danas. Od 15:30 do 18:00 je obećavajuće vreme za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, velika je verovatnoća da ćete postaviti visoke standarde za svoje životne ciljeve jer Mesec u Strelcu čini da se njegovo prisustvo oseća. Danas ste ambiciozni oko svega i da imate želju da sve poboljšate – porodicu, prijatelje, novac, slavu, itd. Međutim, važno je zapamtiti da bez obzira koliko su vam veliki snovi, takođe treba da imate pragmatičan plan za postizanje vaših ciljeva. Nebo je zaista granica za vas i nikada ne treba da prestanete da sanjate. Od 12:30 do 15:00 je odlično vreme da počnete neke stvari ponovo. Žuta je srećna boja za vas.

Ribe

Drage Ribe, postojanje Meseca u Strelcu sugeriše da vam ovaj dan sprema mnogo sjajnih stvari. Puni samopouzdanja, jer vi upravljate vašim emocijama. Iznutra se osećate sjajno, pa uživajte i iskoristite ovaj dan na najbolji način. Savet za danas je da od ranog jutra postavite sebi željene ciljeve kako bi vam dan mogao biti produktivan. Vaše komunikativne veštine su danas sjajne. Od 8 do 10 sati je povoljan period za vas. Nosite bilo koju nijansu sive za sreću.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com