Svako jutro je dobro uz IEM Savetnik

Svako jutro je dobro kada ga započnete sa IEM Savetnikom – Dnevna analiza Vedske astrologije za sve znakove

Ovan

Dragi Ovnovi, sa Mesecom u Strelcu, neki od vas će verovatno osetiti povećanje samopouzdanja. Spremni ste da se oslonite na sebe i date sve. Danas je dan kada vas vaš instinkt vodi do uspeha. Savet za danas je da verujete svojim osećajima te ih sledite jer vam to može pomoći da se približite vašim ciljevima. Verujte da će se vaše odluke pokazati kao najbolji izbor za vas. Danas preskočite da nosite plavo. Donosite važne odluke između 16 i 17 sati.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec u Strelcu će verovatno neke od vas održati u dobrom raspoloženju danas. Odličan je dan za vas.  Uživajte jer bi sve stvari koje ste planirali mogle da počnu da se ostvaruju. Ljudi oko vas ostaju impresionirani vama i spremni su da vam pruže ruku pomoći. Iskoristite ovaj dan na najbolji način tako što ćete obaviti predstojeće zadatke i osloboditi se svakog stresa. Između 10 i 12:30 je odlično vreme za planiranje bilo čega važnog. Nosite ljubičastu za sreću.

Blizanci

Dragi Blizanci, ispostaviće se da će za neke od vas biti sjajan i romantičan dan sa Mesecom u Strelcu. Uživajte u ovom danu u potpunosti jer je povoljan za romansu. Usamljeni Blizanci bi mogli pronaći ljubav koju su tražili, dok će oni koji su već u vezi ceniti ono što imaju. Vaše raspoloženje će ostati veselo tokom celog dana. Nosite žuto jer će to pomoći u širenju pozitivnosti. Najsrećnije doba dana za vas je između 15 i 16 časova.

Rak

Dragi Rakovi, sa tranzitom Meseca u Strelcu moguće je da se neki od vas osećaju rasejano. Moguće je da su određene stvari u vašem životu najpotrebnije vaše vreme i energija, pa nemojte biti nestrpljivi. Uspećete. Strpljivost se uvek isplati, a vreme svakako pokaže to. Savet za danas je da ostanete motivisani i odlučni. Bela će se pokazati kao sreća za vas. 14:30 do 16:00 je odlično vreme za obavljanje važnih zadataka.

Lav

Dragi Lave, prisustvo Meseca u Strelcu danas će za vas učiniti čuda. Konačno je dan kada prestanete da odlažete davno zakasnele stvari, donesete te važne, predstojeće odluke i napravite konačne promene u svom životu. Astrojogi astrolozi sugerišu da je ovo savršen dan za to. Na profesionalnom planu, uspećete da promenite dosadnu rutinu i izdvojite vreme koje ćete provesti u društvu svojih najmilijih, što se inače ne dešava svaki dan. Od 9 do 11 sati se smatra povoljnim vremenom za donošenje odluka. Nosite srebro za sreću.

Devica

Drage Device, verovatno će se neki od vas osećati pozitivno u vezi sa današnjim životom sa Mesecom u Strelcu. Možda ćete se osećati spremnim za nove poduhvate. Danas je idealno vreme za polaganje takmičarskog ispita i velika je verovatnoća da ćete uspeti. Verovati u sebe i imati samopouzdanje je ključno. Imajte vere u sebe i krenite. Nošenje zelene će se pokazati kao srećno za vas. 14:30 do 16:00 je odlično vreme da obavite važne stvari kako biste postigli optimalne rezultate.

Vaga

Drage Vage, sa Mesecom u Strelcu, prepuni ste ideja, a dan ima mnogo toga da ponudi. Ovo je dan pogodan za učenje. Idealno da naučite nešto novo i saslušajte svakog ko je stariji od vas, ipak su oni mudriji. Što se tiče posla, ispostaviće se da je to fantastičan dan. Savet za danas je da držite emocije pod kontrolom kako biste izbegli nesuglasice na unutrašnjem planu. Nosite safir plavu da biste se okružili pozitivnom energijom. Da biste završili bilo koji zadatak bez prepreka, obavite ga između 16 i 18 časova.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec u Strelcu vas čini veoma raspoloženim i druželjubivim. Verovatno ćete provesti prijatno vreme sa svojim prijateljima, te ga cenite. Zaslužili ste ovo uživanje nakon svog teškog rada koji ste ulagali u poslednje vreme. Nošenje roze će se pokazati kao srećno za vas. 17 do 19 časova je za vas najsrećnije doba dana.

Strelac

Dragi Strelčevi, danas ćete imati mir i harmoniju kod kuće i provesti neko vreme sa svojim najbližima. Mesec u Strelcu može biti razlog za dobre vesti za one koji su u potrazi za poslom. Takođe, ovo je odlično vreme za studente.  Zadržati samopouzdanje i pozitivan stav jer će se to pokazati kao dodatna korist. Srećna boja za vas je žuta, a srećno vreme je između 13 i 14 časova.

Jarac

Dragi Jaračevi, danas će atmosfera u vašem domu biti radosna i zadovoljavajuća. Iskoristite današnji dan za vašu porodicu ili prijatelje sa kojima se niste dugo videli. Za danas, siva je povoljna boja. Nosite bilo šta u sivoj boji da privučete pozitivnost. Današnji srećni čas biće od 14 do 15 časova, idealno vreme za veoma važne zadatke.

Vodolija

Drage Vodolije, zbog Meseca u Strelcu, haotični dani iz prošlosti mogu da vas umore. Možda je to nagomilavanje posla koji vam se gomilao nekoliko nedelja. Vaš umor ima tendenciju da vam daje osećaj frustracije. Savet je da date svojih 100 posto i kontrolišete svoje nezadovoljstvo i smanjite bes. Srećni čas je od 14:45 do 15:45. Srećna boja je crna.

Ribe

Drage Ribe, možda ćete danas biti željni avantura, putovanja i novih iskustava sa Mesecom u Strelcu. Možda ćete želeti da iskočite iz svoje ljuske i oslobodite se svega što vas sprečava da postignete svoje ciljeve, jer uobičajeni metod neće raditi za vas. Savet za danas je da ipak ostanete oprezni bez obzira koliko ste spremni da rizikujete. Nosite narandžaste stvari za sreću i bogatstvo. Planirajte sve svoje kritične zadatke između 11 i 13 časova, jer je ovo srećan period za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com