Prijatno jutro i srećan dan - IEM Savetnik

Prijatno jutro i srećan dan uz IEM Savetnik. Dnevna Vedska analiza za sve znakove zodijaka, Četvrtak, 16.06.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, neki od vas su možda ustali vedri i nasmejani dok Mesec ulazi u znak Jarca. Vaša opuštenost danas vam može pomoći u rešavanju problema, posebno ličnih. Naporno ste radili da poboljšate svoj lični život, i primetićete da je to danas učinilo razliku. Razvija se osećaj razumevanja i poštovanja između vas i vaših najmilijih. Zakažite sve važne obaveze između 14:30 i 16:00 za najbolje ishode. Nosite boju lavande za sreću i pozitivnu energiju.

Bik

Dragi Bikovi, sve dok je Mesec u Jarcu, imate potrebu za mirom. Izbegavajte bilo kakve konfrontacije, posebno žestoke svađe sa nekim vama bliskim, jer ste skloni da izgubite smirenost zbog toliko stvari koje se trenutno dešavaju. Morate držati svoje emocije pod kontrolom i mudro birati svoje bitke. Ako uspete da se iskontrolišete na kraju će se sve rešiti u vašu korist i biće vam drago. Sat između 15:30 i 16:30 biće srećan za vas. Nosite svetlo zelenu da biste povećali svoju sreću.

Blizanci

Dragi Blizanci, iako je komunikacija vaša jača strana, položaj Meseca u Jarcu može izazvati konfuziju kod vaših najmilijih. Danas je moguće da će te biti iritirani tvrdoglavim metodama vaše porodice i da ćete nastojati da preuzmete kontrolu nad tim pitanjem. Strpljenje i težnja za unutrašnjim mirom treba da budu vaši glavni prioriteti, jer se ne radi o tome kako vas drugi vide; radi se o tome kako vi vidite sebe. Nosite danas nešto u žutoj boji jer ona vam danas donosi sreću i privlači pozitivnu energiju. Od 10 do 11 sati je odlično vreme za obavljanje ključnih zadataka za vas.

Rak

Dragi Rakovi, prolazak Meseca kroz znak Jarca čini vas uzbuđenim i srećnim zbog onoga što se dešava u vašem životu. Možda ćete biti zadovoljni malim lepim stvarima danas. Iskoristite ovaj dan da se opustite i razmazite. Preporuka je da neko vreme provedete sami u samoći jer to može biti korisno za vaš um. Između 12 i 13:30 h je vaše najsrećnije doba dana. Do kraja dana, ružičasta je vaša srećna boja.

Lav

Dragi Lavovi, danas se predviđaju finansijski gubici jer je Mesec u znaku Jarca. Savet za danas je da izbegavate bilo kakva poslovna ulaganja ili da se upuštate u nove projekte. Nije pravo vreme; finansijski gubitak može izazvati veliki stres, što dovodi do zdravstvenih problema. Nekada je bolje zakasniti! Inače, danas je odličan dan za rešavanje ličnih sukoba i unošenje harmonije u svoj dom. 17:30 do 18:30 biće najsrećnije vreme za vas. Danas će biti srećan dan za vas ako nosite bilo šta ljubičasto.

Devica

Drage Device, Mesec u Jarcu učiniće da se danas osećate tromo i letargično, posebno u profesionalnom životu. Morate pronaći načine da budete motivisani da završite sve poslove na čekanju i ispunite svoje rokove. Važni događaji i sastanci treba da budu zakazani između 11 i 12 časova za najbolje rezultate. Danas možete očekivati neke dobre vesti koje će vam ulepšati dosadan dan. Da biste sprečili bilo kakvu negativnu energiju, danas izbegavajte ljubičastu boju.

Vaga

Drage Vage, sada kada je Mesec u Jarcu, očekuje vas velika zabava. Uskoro je moguća jedna prilika za putovanjem u inostranstvo koja će vas osvežiti i pomoći vam da se suočite sa svakodnevnim životnim izazovima. Zato uzmite pasoš, a ako ga nemate, nabavite ga što pre. Nosite svetlo narandžastu da biste dprivukli sreću i pripremili se za odmor. Između 14 i 16 časova imaćete najviše sreće.

Škorpija

Drage Škorpije, neki od vas će se možda osećati izgubljeno i nepovezano dok Mesec prelazi u znak Jarca. Čini se da su vaše misli nedavno bile zaokupljene pitanjima vezanim za određenu vezu. Možda suviše lako verujete ljudima; uverite se da nekoga dobro poznajete pre nego što mu slepo verujete. Međutim, samo zato što imate problema ne znači da biste se trebali izolovati od onih oko vas. Razgovor od srca sa bliskim prijateljem ili članom porodice pomoći će vam da saberete svoje misli. Vaš srećni čas u danu je između 17 i 18 časova. Vaša srećna boja za danas je morsko zelena.

Strelac

Dragi Strelčevi, položaj Meseca u Jarcu danas će vas držati u mrzovoljnom raspoloženju. Danas posebno pazite da se ne svađate ni sa kim, a posebno sa najmilijima. Pored toga, savat je da se otresete svih nedavnih svađa i frustracija između članova porodice kako biste se osećali opušteno i održali mir kod kuće. Sve što treba da uradite je da ostanete hladni. Izražavajte se mirno i jasno, a vaši voljeni će nesumnjivo slušati. Nošenje kestenjaste verovatno će vas smiriti jer privlači pozitivnu energiju. Važne zadatke treba zakazati između 15:30 i 16:30.

Jarac

Dragi Jarčevi, generalno, danas označava početak perioda produktivnosti sa Mesecom u Jarcu. Slede vam službena putovanja. Planirajte svoje predstojeće putovanje sa svim potrebnim detaljima kako biste osigurali uspešno putovanje. Zakažite važne sastanke i događaje između 16:00 i 18:15 i iskoristite ovo vreme da stvari obavite što je brže moguće. Za danas, tamno plava boja je vaša srećna boja.

Vodolija

Drage Vodolije, danas, kada Mesec ulazi u Jarca, možda ćete iskusiti gubitak samopouzdanja jer vam autoriteti na poslu stvaraju probleme. Savet za danas je da u ovom trenutku budete izuzetno oprezni. Za sada, najbolji način delovanja bi bio da se identifikuje tačka u kojoj će stvari najverovatnije krenuti naopako i da se mirno radi na tome. Danas će vam vaše diplomatske veštine dobro doći da izbegnete bilo kakve poteškoće. Pokušajte da završite bilo šta važno pre 15 časova da biste postigli najbolje rezultate. Danas će narandžasta boja biti vaša srećna boja.

Ribe

Drage Ribe, Mesec u Jarcu može da vas učini preterano emotivnim. Ovaj tranzit može da vas učini sklonim greškama u proceni. Trebalo bi da budete oprezni prema ljudima kojima nisu u srcu vaši najbolji interesi. Vi imate svoje gledište, pa zašto ga ne biste poslušali? To je dan kada će vaša intuicija i unutrašnji glas biti vaši najbolji prijatelji. Oni će vas uputiti u pravom smeru, pa obratite pažnju na njih. Sat između 16 i 17 sati smatra se srećnim za vas. Nosite nešto narandžasto za sreću.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com