IEM Saveti za dobar dan - Petak, 27.05.2022.

IEM Saveti za dobar dan su Vedska dnevna analiza za sve znakove horoskopa, za Petak, 27.05.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, Mesec danas ulazi u Ovna i neki od vas će se možda osećati zabrinuto i uznemireno zbog ovog tranzita. Možda će biti potrebne neke modifikacije okvira vašeg komercijalnog ili profesionalnog života. Ovo će vam pomoći da održite svoj duševni mir, a istovremeno povećate svoju produktivnost. S druge strane, neki od vas možda imaju poteškoća u ličnim odnosima. Bez konfrontacije ili nepoštovanja, pokušajte da iznesete svoja osećanja i emocionalne zahteve. Sati između 16:00 i 18:00 su povoljni za vas. Ljubičasta je srećna boja dana za vas.

Bik

Dragi Bikovi, prolazak Meseca kroz Ovna može vam ponuditi fantastičnu energiju zbog koje se osećate revitalizovano. Verovatno je da će se vaš pogled na život promeniti, što je pozitivna stvar. Stvari koje su praktične i razumne će vas zainteresovati. Možete naići na okolnosti ili imati susret koji može da vam promeni život. Trebalo bi da prihvatite ove promene jer ćete od njih imati ogromne koristi. Sati između 14:00 i 16:30 su povoljni za vas. Vaša srećna boja danas je plava.

Blizanci

Dragi Blizanci, današnji položaj Meseca u Ovnu može inspirisati neke od vas da budu sigurniji u svoje postupke. Ako ste profesionalac, možda ćete se osećati prinuđenim da odmah reagujete. Ako naiđete na neke prepreke na svom putu napred, nivoi vašeg samopouzdanja mogu biti stavljeni na test. Ne dozvolite da vas mali zastoji navedu da se povučete u svoju školjku. U svemu što danas preduzimate, budite oprezni i sledite svoje instinkte. Danas je ružičasta boja vaša srećna boja. Sat između 11:00 i 12:00 časova je povoljan za vas.

Rak

Dragi Rakovi, to što ste danas previše osetljivi i brižni, može vas skupo koštati. Sa Mesecem u Ovnu, skloniji ste greškama. Neustrašivi ste i samopouzdani; imate jake ideje, pa zašto ih ne razmotriti? Čuvajte se da vas ne zavedu oni kojima nije u srcu vaš najbolji interes. Ovo bi mogao biti dan kada su vaši instinkti stavljeni na test, a vaš unutrašnji glas postaje vaš najbolji saveznik. Savete poslušajte jer će vas oni uputiti na pravi put. Ako imate nešto bitno da uradite, pokušajte da to organizujete između 16:00 i 17:00 jer je ovo vreme povoljno za vas. Vaša srećna boja je danas magenta.

Lav

Dragi Lavovi, Mesec u Ovnu vas ohrabruje da danas ne ulazite u svađu, posebno sa svojim najmilijima, bez obzira na provokaciju. Otresite se svih nedavnih svađa i pritužbi, jer su ova vremena samo privremena. Vaš posao je da budete ujednačeni i izbegavate da započnete sporove koji će vas i vašu porodicu samo učiniti nesrećnim. Vaši voljeni će vas saslušati ako se izrazite mirno i jasno. Boja ruže je vaša srećna boja. Sati između 10 i 13 časova su danas povoljni za vas.

Devica

Drage Device, možda ćete se danas osećati iscrpljeno zbog nekih tenzija i sporova koji traju već duže vreme. Međutim, zbog dobrog uticaja Meseca u Ovnu, ovaj tranzit može imati drugačiji efekat na vaše razmišljanje i navesti vas da razmišljate o životu na nov način. Radi sopstvenog mira, pokušajte da se ne fokusirate previše na ove loše senzacije. Danas polako i izbegavajte svađu po svaku cenu. Novootkriveni mir će vas odmoriti i održati u mirnom raspoloženju. Braon boja vam danas donosi sreću. Sati između 15:00 i 16:00 su povoljni za vas.

Vaga

Drage Vage, položaj Meseca u Ovnu čini da se osećate uznemireno. Moguće je da ste trenutno na ivici nečega u svom životu. Prekomerne obaveze, posebno na poslu, mogu vas ostaviti nesigurnim šta treba da radite ili od koga da tražite pomoć. Vi ste hrabra i odlučna osoba; samo se drži te i nastavi. Ničiji put kroz život nikada nije bio jednostavan, ali moramo se boriti. Budite strpljivi jer će i ovaj period proći. Boja limeta zelena je vaša srećna boja. Sati između 14:00 i 17:15 su povoljni za vas.

Škorpija

Drage Škorpije, položaj Meseca u Ovnu implicira da će danas biti tiho i opuštajuće za vas. Kod kuće ćete imati lep i miran dan. Da biste se lepo proveli, ne morate apsolutno da izlazite ili trošite novac. Ponekad su male stvari u životu ono što vam najviše prija. Provedite vreme sa svojim partnerom ili porodicom, razgovarajući o životu ili jednostavno budite tu jedni za druge. Ovi trenuci će vam pružiti veliko zadovoljstvo. Bordo crvena boja je vaša srećna boja. Sat između 16:30 i 17:30 je povoljan za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, položaj Meseca u Ovnu podrazumeva da ćete se danas jako zabaviti. Danas će biti dan uživanja i opuštanja dok učestvujete u društvenim aktivnostima i razmišljate o promenama koje su se nedavno dogodile u vašem životu. Odvojite malo vremena da se koncentrišete na put koji je pred vama i nemojte oklevati da istražite nove intelektualne puteve. Uzmite u obzir sve svoje različite hobije i zabavite se sa njima. To je sjajan trenutak da se ide iznad i dalje. Iznenadite one oko sebe da im izmamite osmeh na lice. Ružičasta boja je vaša srećna boja. Vreme između 11:15 i 12:00 časova je povoljno za vas.

Jarac

Dragi Jarčevi, vašim mislima dominira čežnja za duhovnim napretkom dok Mesec ulazi u Ovna. Danas neki od vas možda traže duhovno razumevanje. Možda imate veliku potrebu da znate kuda idete u životu. Sve ovo traženje duše će vam nesumnjivo pomoći da ispravite neke stvari; sve što sada treba da uradite je da date sve od sebe. Nošenje belog može vam pomoći da zadržite dobar stav i povećate samopouzdanje. Sati između 15 i 17 časova su povoljni za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, dok je Mesec u Ovnu, morate izbegavati da privlačite lošu energiju od drugih. Možete imati sklonost da se dovedete u neprijatne situacije. Ovo je takođe jedan od razloga zašto biste ponekad mogli biti mrzovoljni ako imate jak temperament. Današnji savet za vas je pokušate da sve obaveze radite lagano bez žurbe. Držite se podalje od svega što vas čini anksioznim ili neprijatnim. Vreme između 15:30 i 16:00 je povoljno za vas. Ljubičasta je vaša srećna boja za danas.

Ribe

Drage Ribe, pošto je Mesec u Ovnu, možete očekivati veseo i isplativ dan jer će ovaj tranzit sa sobom doneti veliku energiju. Danas će sve ići u vašu korist, a vi ćete konačno dobiti povrat na dugogodišnju investiciju. Iznenadiće vas ova vest, pa ćete biti presrećni neočekivanim novcem koje vam pruža. Ovo je divan trenutak da počnete da ostavljate novac po strani za buduće hitne slučajeve. Bledo žuta boja je vaša srećna boja. Sat između 16:00 i 17:00 je povoljan za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter 

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com