IEM saveti za vaš uspešniji dan - Subota, 28.05.2022.

Vedska astrologija je deo vedskih znanja i mudrosti koja se prenosila sa kolena na koleno unazad hiljadama godina, a naziva se Đotiš- Svetlo. To je zapravo svetlo koje gleda u budućnost i osvetljava nam put.

Vedski IEM saveti za sve znakove zodijaka, za subotu, 28.05.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, pošto Mesec danas ostaje u Ovnu, neki od vas će možda steći jasnoću u vezi sa svojim težnjama kao rezultat ovog prolaza. Više nećete biti zbunjeni putem kojim morate ići. Ovo je fantastičan trenutak za vas da izvršite bilo koji zadatak koji vam je trenutno pri ruci. Idealno je vreme da očistite vaše okruženje. Iskoristite ovaj povoljan period maksimalno. Plava boja je vaša srećna boja dana. Sati između 17:00 časova do 19:00 časova su povoljni za vas.

Bik

Dragi Bikovi, danas je lako moguće da se nađete u veoma privlačnom društvu, koje bi moglo da poveća vašu reputaciju i sve za šta se zalažete. Ovo je fantastičan trenutak za vaše finansije kada je Mesec u Ovnu. Vaš prihod će se stalno povećavati, a novac će teći iz svih pravaca. Sav vaš naporan rad u kancelariji će se konačno lepo isplatiti. Nastavite da budete odlučni i optimistični. Cenite divne stvari u životu, a sada je odlično vreme da počnete da ulažete nešto novca za sigurnu budućnost. Sati između 16:30 časova do 17:15 časova su povoljni za vas. Tamno plava boja je vaša srećna boja.

Blizanci

Dragi Blizanci, kako je Mesec u Ovnu, predviđa vam se novi i svež početak. Svaki problem koji vas je mučio u prošlosti mogao bi biti rešen. Danas je srećan dan za vas jer ćete videti svetlo na kraju tunela. Sada imate odgovore na sve probleme koje ste imali. Lični problem će konačno biti rešen, donoseći vam tišinu i spokoj koji ste tražili. Svi sporovi koji su vam uzrokovali nevolje konačno će biti rešeni zauvek. Sat između 13:30 časova do 14:30 časova je povoljan za vas. Boja limuna je vaša srećna boja.

Rak

Dragi Rakovi, Mesec u Ovnu sugeriše da ste danas rastrzani između svojih suprotstavljenih ciljeva i dužnosti. Nakon svog napornog rada, u budućnosti se očekuju finansijske prednosti. Morate postati svesni vaših odgovornosti ili obaveza. Svi će biti zadovoljni ako sa svime postupate sa pažnjom i milošću. Plava boja je vaša srećna boja. Sati između 15 i 18 časova su povoljni za vas.

Ruski ambasador U SAD: Nadam se da će prevladati zdrav razum

Lav

Dragi Lavovo, danas biste mogli biti preopterećeni obavezama. Zbog Mesečevog putovanja kroz znak Ovna, možda ćete se osećati zabrinuto i psihički iscrpljeno. Možda želite da odete na dugo putovanje, ali vas u tome mogu sprečiti obaveze. Moraćete da uspostavite ravnotežu između svih ovih faktora, posebno sada. Nećete moći da ugodite svima, ali to ne bi trebalo da vas obeshrabruje. U najmanju ruku, moći ćete da uložite najbolje napore da postignete napredak na svim frontovima. Vreme između 11:00 i 11:45 sati je povoljno za vas. Ljubičasta boja je srećna za vas.

Devica

Drage Device, jurićete napred sa optimističnim mislima sa Mesecom u Ovnu. Ne samo da danas možete očekivati produktivan dan, već ćete možda imati i zabavno društveno veče pred vama. Bićete veoma efikasni u svemu što radite, a i vaši odnosi će se poboljšati. Drage Device, ovo će biti vaš izvor radosti. Vaša srećna boja za danas je boja Lavande. Sat između 14:30 i 15:30 je povoljan za vas.

Vaga

Drage Vage, neki od vas će možda osećati entuzijazam i nadu zbog položaja Meseca u Ovnu. Prilika može pokucati na vaša vrata. Ispitajte sve prednosti i mane pre nego što donesete značajnu odluku. Zapamtite da postizanje nekih ciljeva može potrajati duže nego što ste očekivali. Savet za danas je da iskoristite šansu i krenete za onim što želite, čak i ako to znači prevazilaženje prepreka. Prepoznajete da je vaša strast vredna divljenja, ali takođe prepoznajete da ponekad morate biti praktični. Sat između 10:00 i 11:00 smatra se povoljan za vas. Danas je žuta boja vaša srećna boja.

Škorpija

Drage Škorpije, pošto je Mesec u Ovnu, možete se naći u mrzovoljnom raspoloženju, izazivajući nepotrebne nesuglasice sa vama bliskim osobama. Prirodno je da stres utiče na vaše mentalno zdravlje kada se toliko toga dešava u vašem životu. Danas pokušajte da zadržite smireno i sabrano ponašanje i vodite računa o tome šta govorite i radite. Skretanje pažnje na nedovršene obaveze koje zahtevaju hitnu negu je odličan način da se opustite. Vaša srećna boja za danas je kraljevsko plava. Radno vreme između 13:00 i 14:30 je povoljno za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, to što ste otvoreno emotivni i pažljivi danas vas može skupo koštati. Mesec u Ovnu čini vas sklonim greškama u rasuđivanju. Neustrašivi ste i puni samopouzdanja; imate jake ideje, pa zašto ih ne razmotriti? Čuvajte se da vas ne zavedu oni kojima nije u srcu vaš najbolji interes. Ovo bi mogao biti dan kada su vaši instinkti stavljeni na test, a vaš unutrašnji glas postaje vaš najbolji saveznik. Savet za danas je da ih slušate jer će vas oni uputiti na pravi put. Ružičasta je vaša srećna boja. Sat između 16 i 17 časova smatra se povoljnim za vas.

Jarac

Dragi Jarčevi, Mesec u Ovnu čini da se osećate introspektivno i zamišljeno. Možda ćete provesti neko vreme razmišljajući o tome kako ste stigli tamo gde ste sada. Ovaj period vas navodi da se zapitate šta vas čeka na putu koji donosi budućnost. Međutim, iako će vam ovo razmišljanje pomoći da svoje ciljeve držite u perspektivi, pazite da ne preterujete jer imate sklonost da se izgubite u malim stvarima. Sat između 17 i 18 časova povoljan za vas. Bela boja je vaša srećna boja ovog dana.

Pangea budućeg vremena! Zemlja će ponovo imati jedan superkontinent

Vodolija

Drage Vodolije, zbog uticaja Meseca u Ovnu danas trebalo bi da se trudite da svedete na minimum smetnje koje vas sprečavaju da se pozabavite i završite svoje zadatke. Druženja trenutno mogu biti zabavna, ali stalno preterivanje ne donosi ništa dobro. Pregledajte svoje prioritete sada i preduzmite odgovarajuće mere. Ako imate problema sa dovršavanjem zadatka, zakažite ga između 10:00 i 11:30 kako biste bili sigurni da ćete ga obaviti na vreme. Ružičasta boja je danas vaša srećna boja.

Ribe

Drage Ribe, kako je Mesec u Ovnu, možete očekivati neke promene u svom životu. Ako ste usred pravne borbe, veća je verovatnoća da ćete postići napredak nakon male pauze. Uzmite uputstva stručnog i iskusnog advokata. Nema potrebe da se brinete jer će vlasti verovatno presuditi u vašu korist. Možda ćete morati dugo da čekate, ali znaci su da će se ova sudska borba završiti u vašu korist. Plava boja je vaša srećna boja. Sati između 19 do 22 časa su povoljni za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com