IEM Dnevni Vedski Savetnik - Nedelja, 29.05.2022.

IEM Dnevni Vedski Savetnik za nedelju, 29.05.2022.; dnevna Vedska predikcija za sve znakove zodijaka za srećniji dan.

Ovan

Dragi Ovnovi, sa Mesecom u Biku, ovo je fantastično vreme da postignete nešto pozitivno u svom životu. Moći ćete da usmerite svu svoju koncentraciju na razmišljanje o načinima da unapredite svoju profesiju tokom ovog tranzita. Oni koji razmišljaju o daljem obrazovanju treba da se udobno odmaraju kako bi bili na pravom putu. Provođenje vremena sa posebnim prijateljem pomoći će vam da se pomirite sa životnom realnošću. Budite optimisti i verujte u sebe; nećete moći da postignete svoje ciljeve ako vam je glava puna sumnje. Sat između 11 i 12 časova je povoljan za vas. Vaša srećna boja za danas je ružičasta.

Bik

Dragi Bikovi, ovo bi mogao biti jedan od onih dana kada biste mogli uživati u dobrom humoru i izraziti se na bolje načine. Dok je Mesec u Biku, bavite se aktivnostima u kojima zaista uživate. Zbog toga ćete se osećati sigurnije i srećnije. Ovo će vam takođe pomoći da vidite stvari na nove načine, čineći da se osećate smirenije i zadovoljnije. Sati između 13 i 15 časova, povoljni su za vas. Crna boja je vaša srećna boja za danas.

Blizanci

Dragi Blizanci, vaš mentalni učinak će biti visok danas kako Mesec ulazi u znak Bika i moći ćete da ga koristite za efikasno planiranje stvari. Usredsredite se na svoje ciljeve i sve će se odvijati po planu. Danas će biti fantastičan dan za posao, a očekuje se da će zarada rasti. Profit će doći kroz nedavnu saradnju, posebno sa prijateljem. Ako radite u industriji venčanja u bilo kom svojstvu, zvezde su na vašoj strani. Sati između 13:00 do 15:00 časova su povoljni za vas. Crna boja je vaša srećna boja.

Rak

Dragi Rakovi, zbog trenutne pozicije Meseca u Biku moguće je da ste usporeni, moguće je da skrenete sa vašeg puta, a to se najčešće dešava kada preterujete sa poslovnim obavezama. Da biste se nosili sa rastućim opterećenjem, skloni ste da istražujete alternativne opcije. Na sreću, vi ste ljudi jake volje koji uspevaju da stvore idealnu ravnotežu između mnogih aspekata života. Počnite polako danas i ne preuzimajte više nego što možete da podnesete. Svaka druga osim zelene je vaša srećna boja. Sati između 15:00 i 16:30 su povoljni za vas.

Lav

Dragi Lavovi, Mesec u Biku doneće vam duševni mir i bistrinu intelekta. Potrudite se da se pravilno objasnite i izbegavajte ljude koji vam daju loše vibracije. Vaš naporan trud će se na kraju isplatiti i osetićete olakšanje. Međutim, razmislite pre nego što bilo šta kažete, jer postoji mogućnost da vaši komentari budu pogrešno protumačeni, ostavljajući vas frustriranim. Danas je divan dan, a vi biste želeli da ga maksimalno iskoristite, zato budite strpljivi. Opustite se, proslavite, revitalizujte se i spremite se za sledeći dan. Današnja srećna boja za vas je svetlo zelena. Sat između 14:00 i 15:00 časova je povoljan za vas.

Devica

Drage Device, dok Mesec prelazi u Bika, možda ćete se osećati prinuđenim da date prioritet stvarima koje su vam najvažnije. Morate pronaći ravnotežu između vaših ličnih veza i porodice jer ste videli da je jedan ili više njih patio kao rezultat vaše preterane koncentracije na drugog. Možda trenutno razmišljate i planirate o ovim stvarima, što bi vam pružilo malo smirenosti. Čini se da je današnji dan idealan za introspekciju. Ljubičasta je vaša srećna boja za danas. Sat između 10:00 i 11:00 je povoljan za vas.

Vaga

Drage Vage, neki od vas se možda osećaju zadovoljnim Mesec u Biku. Ovakav način razmišljanja vam može omogućiti da uspete u svemu što vam je na umu. Ovo bi mogao biti vaš srećan period kada osećate da možete postići više od onoga što želite da uradite i da prevaziđete sve prepreke ili probleme. Sati između 14:15 i 15:30 su povoljni za vas. Bela je vaša srećna boja za danas.

Škorpija

Drage Škorpije, dok Mesec ulazi u Bika, možda se osećate nepotrebno zabrinuti za svoj život. Vaši nivoi anksioznosti mogu ostati povišeni, pa uzmite malo slobodnog vremena da biste bili daleko od stresora vezanih za posao. Zbog efekta ovog tranzita, možda ćete imati kratak trenutak neizvesnosti, ali ovo će brzo proći i vratićete se svom veselom osećaju. Sati između 12:30 i 14:00 su povoljni za vas. Magenta boja je vaša srećna boja.

Strelac

Dragi Strelčevi, vaša mentalna energija će danas biti na svom optimumu jer je Mesec u Biku. Čak i ako naiđete na poteškoće i blokade na putu, u njima ćete prepoznati mogućnosti. Ovo će vam danas biti od velike pomoći. Vaš  borbeni mentalitet će vas pokrenuti napred u svim aspektima vašeg života. Iskoristite ovu priliku da se pozabavite svim neprijatnim problemima sa kojima ste se suočavali u prethodnih nekoliko dana. Sati između 16:45 časova do 18:15 časova su povoljni za vas. Danas se čini da imate zlatni dodir, koji će vam pomoći da procvetate u svim oblastima. Srebrno siva boja je vaša srećna boja.

Jarac

Dragi Jarčevi, pošto Mesec danas ulazi u Bika, možda ćete morati da vežbate da se naprežete u raznim izazovnim situacijama. Možda imate sklonost da ponekad budete pomalo pasivni ili agresivni, ali danas biste se trebali fokusirati na učenje kako da budete smireni. Ova strategija, kada se kombinuje sa dobrom dozom diplomatije, može da vam odvede dug put u izazovnim situacijama. Idealno vreme za rad je između 9:00 i 11:00 je povoljno za vas. Ljubičasta boja je vaša srećna boja.

Vodolija

Drage Vodolije, zbog nepovoljne energije koju donosi tranzit Meseca u Biku, možda danas niste baš najbolje raspoloženi. Treba izbegavati osobe koje ne odaju pozitivnu energiju. Ne dozvolite da vam nbilo ko poremeti vaš duševni mir ili da vam izazove neželjene poteškoće. Čak i ako toga niste svesni, negativni uticaji imaju štetan uticaj na vaš stav i odluke. Sati između 11 i 12:30 h su povoljni za vas. Vaša srećna boja za danas je narandžasta.

Ribe

Drage Ribe, pošto je Mesec u Biku, danas možete naići na brzu promenu u svjim finansijama. Odjednom će se neke stvari izdešavati, šta god da radite, privlačite veliku pažnju! Vaš bistar, zabavan pristup ophođenju sa ljudima i okolnostima će vam doneti nove prijatelje, pa čak i komercijalne prilike. Možete i danas da okušate svoju sreću jer se čini da sve ide svojim tokom. Sati pre 15 časova su povoljni za vas. Vaša srećna boja za danas je svetlo plava.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com