Započnite dan sa IEM Vedskim Savetima - Ponedeljak, 30.05.2022.

Započnite dan i novu radnu nedelju spremni da uspete u svakoj vašoj želji zajedno sa IEM Vedskim Savetima i analizu dnevnog vedskog horoskopa za sve znakove – Ponedeljak, 30.05.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, prolazak Meseca kroz znak Bika tera vas na razmišljanje. Danas je dan da date prioritet stvarima koje su vam najvažnije. Moraćete da uspostavite ravnotežu između svoje karijere, porodice i veze. Možda ste primetili da su jedan ili više aspekata degradirali kao rezultat koncentracije na drugom. Misao i planiranje koje danas preduzimate u vezi sa ovim stvarima pružiće vam olakšanje, kao i mentalnu jasnoću. Ljubičasta je vaša srećna boja za danas. Vreme između 17 i 18 časova je povoljan za vas.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec u vašem znaku može izazvati emocionalnu uzbuđenost. Ne dozvolite da vaše emocije prevladaju nad vama i ne donosite ishitrene odluke. Neki izazovi u vašem životu mogu dovesti do toga da budete impulsivni i skloni da izgubite hladnokrvnost, što će vas dovesti do ishitrenih presuda. Morate biti oprezni jer ne želite da vas drugi procenjuju na osnovu vaših nerazumnih postupaka. Zelena je vaša srećna boja. Sati između 16 i 18 časova su povoljni za vas.

Blizanci

Dragi Blizanci, pošto je Mesec u Biku, možda ste preosetljivi i svesniji tuđih potreba. Ovo bi vas moglo koštati mnogo novca i moguće je da ćete pogrešiti zbog svojih osećanja. Slušajte svoje instinkte i dozvolite da vam unutrašnji glas bude najbliži prijatelj kada ste zbunjeni. Danas je dobar dan za donošenje bilo kakve važne odluke. Sat između 16 i 17 časova je povoljan za vas. Danas je narandžasta boja vaša srećna boja.

Rak

Dragi Rakovi, sa Mesecom u Biku, možda ćete se osećati ugodnije i opuštenije. Ne dozvolite da vam bilo šta ili bilo ko pokvari raspoloženje; možda postoje pojedinci koji pokušavaju da vas iritiraju, ali ne obraćajte pažnju na njih. Trenutno ste dobro raspoloženi, pa nemojte da se bavite nečim što vas se ne tiče. Smatrajte ove trenutke dokolice poklonom i blagoslovom i iskoristite ih na najbolji način. Žuta boja je vaša srećna boja za dnas. Sati između 17 do 19 časova su povoljni za vas.

Lav

Dragi Lavovi, Mesec je u Biku i to će povoljno delovati na vas, a ovaj tranzit će vas inspirisati na akciju. Sa osvrtom na vaše životne ciljeve danas je vaš dan kada stremite visoko, sreća je na vašoj strani, pa samo napred. Ovo je fantastičan trenutak za vas. Nemojte se plašiti da danas preuzmete više obaveza jer će vam to pomoći da napredujete u svom poslu. Ljubičasta boja je vaša srećna boja. Vreme između 16:15 i 17:00 je povoljno za vas.

Devica

Drage Device, Mesec u Biku daje vam samopouzdanje i optimizam. Pre nego što danas uradite bilo šta značajno, trebalo bi da slušate svoje instinkte. Na vama je samo da verujete svojim instinktima. Zapamtite, ako ste dogurali dovde, morate biti sposobni da donosite odlične odluke, zar ne? Kada je u pitanju vaš život i šta želite od njega, vi ste najveći sudija. Idealno vreme je između 9:30 i 12 časova. Za danas, zelena boja je vaša srećna boja.

Vaga

Drage Vage, boravak Meseca u Biku može da natera neke od vas da se osećaju kontemplativno. Potražite u sebi rešenja za pitanja koja vas muče dugo vremena. Za sada napravite pauzu od posla i pokušajte da ne razmišljate o tome. Iskoristite današnji dan da se opustite i smirite svoj nemirni um. Pokušajte da ostanete prizemni, savet je da se danas što više opustite i umirite vaš um. Ovo će vam takođe omogućiti da svoj život stavite u perspektivu, zbog čega ćete se osećati mnogo bolje. Sati između 18:00 i 19:00 su povoljni za vas. Vaša srećna boja danas je narandžasta.

Škorpija

Drage Škorpije, možda biste samo želeli da se družite i zabavljate sa Mesecom u Biku jer nemate vremena za posao ili druge važne brige. Gluvi ste za sve što ima veze sa vašim obavezama. Danas je dan da izbacite sav svoj nemir i neozbiljnost iz svog sistema kako biste se sutra vratili na posao. Uverite se da ne nanesete trajnu štetu svojoj profesiji iz beznačajnih razloga. Boja kestena vam danas donosi sreću. Sati između 9 i 11 sati su povoljni za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, danas bi na dnevnom redu moglo biti organizovanje ili održavanje reda kod kuće ili na poslu. Zbog položaja Meseca u Biku, možda ćete se osećati smirenije, pa je ovo divno vreme da posvetite pažnju detaljima. Započeti čak i mali napori ka dovršavanju zadataka će vam pomoći da ostanete bez stresa. Danas je odličan dan da „pokupite delove“ i počnete ponovo ako je potrebno. Radno vreme od 10:00 do 12:00 časova su povoljni za vas. Danas će bela boja biti vaša srećna boja.

Jarac

Dragi Jarčevi, pošto je Mesec danas u Biku, male svađe mogu dovesti do toga da izgubite smirenost. Ovo može biti neslaganje između vas i vaše porodice ili saradnika. Danas su svi pomalo nervozni, pa budite oprezni sa svojim primedbama da ne biste izazvali svađu. Nemojte se plašiti da izrazite svoje emocije i vaši odnosi će se brzo vratiti u normalu. Ne brinite, podrška vašeg partnera će biti očigledna danas, a do kraja dana sve će biti rešeno. Bledo žuta boja vam danas donosi sreću. Sati između 16 i 19 časova su povoljni za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, zbog položaja Meseca u Biku, danas je generalno povoljan dan za vaše finansije. Vaše finansijske transakcije izvršene u ovom trenutku obezbediće vam značajan profit. Primetićete da su vaši bankovni računi u dobrom stanju i da vaš prihod nadmašuje vašu potrošnju. Ovo je divan scenario i sada je pravo vreme da optimizujete svoju poziciju izbegavanjem nepotrebnih troškova i uštedom što je više novca moguće. Sat između 10:00 i 11:00 je povoljan za vas. Boja masline je vaša srećna boja danas.

Ribe

Drage Ribe, osećate se realno i odlučno zahvaljujući Mesecu u Biku. Mogli biste imati otvoren i prilagodljiv pristup različitim delovima svog života. Ovaj vaš novootkriveni način razmišljanja može vam doneti trenutne i dugoročne koristi. Moći ćete da se naterate da pokušate nove stvari ako razmišljate u smislu rasta i napredovanja. Za najbolje ishode iskoristite vreme između 14 i 16:30 časova. Vaša srećna boja danas je crna.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter 

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com