IEM Savetnik za Vaš srećniji dan - Utorak, 31.05.2022.

IEM Savetnik za Vaš srećniji dan. Dnevna Vedska analiza za sve astrološke znakove – Utorak, 31.05.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas je verovatno da se osećate utučeno zbog nekih kontroverzi koje pojačava Mesec u Blizancima. Male smetnje sa vašim najmilijima mogu poremetiti vaš duševni mir, a nesuglasice mogu brzo eskalirati. Ako ne preuzmete kontrolu nad situacijom, stvari mogu postati ružne. Nekoliko puta duboko udahnite i postupajte sa stvarima delikatno i diplomatski. Radno vreme između 10 i 12 časova su povoljni za vas. Smeđa je vaša srećna boja za danas.

Bik

Dragi Bikovi, kako je Mesec u Blizancima, možda ćete se osećati pomalo tužno zbog određenih delova svog života, posebno sa ljudima oko vas. Jednostavno napravite mentalnu belešku da ne biste očekivali stvari od drugih. Morate shvatiti da time lišavate druge mogućnosti da vam naškode. Siva je vaša srećna boja za danas. Sati između 19 i 20:30 časova su povoljni za vas.

Blizanci

Dragi Blizanci, Mesec u vašem znaku čini vas zahvalnim. Ovaj tranzit vas podstiče da pokažete svoju ljubaznu i osetljivu stranu. Zahvalni ste ne samo za svoje veze, već i za svoje dobro zdravlje. Danas je sjajan dan da se vratite ljudima koji su vam toliko pomogli. Veruju da bi pokazivanje osećaja zahvalnosti učinilo da se osećate bolje nego što se trenutno osećate. Sat između 16 i 17 časova je povoljan za vas. Vaša srećna boja za danas je žuta.

Rak

Dragi Rakovi, pošto je Mesec u Blizancima, danas ćete biti raspoloženi da ideje na čekanju sprovedete u delo. Oni od vas koji su posvećeni svojoj profesiji imaće malo strpljenja za odlaganje i tražiće samo rešenja usmerena na rezultate. Nestrpljivi ste da započnete svoje projekte. Iskoristite ovaj entuzijazam i obavite neke davno zakasnele obaveze. Narandžasta boja je vaša srećna boja. Sati između 19:30 i 21:00 su povoljni za vas.

Lav

Dragi Lavovi, zbog položaja Meseca u Blizancima, možda će vam biti teško da donosite bilo kakve zaključke. Međutim, morate otkriti načine da budete odlučni i produktivni što je više moguće. Ako verujete da ljudi da pomeraju vaše granice, već znate šta da radite. Iako danas možda nije najbolji dan za donošenje bilo kakvih odluka, savet za danas je da pustite mašti na volju. Sati između 14 i 16 časova su povoljni za vas. Zelena je srećna boja danas.

Devica

Drage Device, pošto je Mesec u Blizancima, možda ćete se osećati odlučnije i inspirisanije. Ne ostavljajte prostora za greške ili ćete na kraju dana možda osetiti da vam nedostaje samopouzdanja. Inače, danas je divan dan za napredak u onome na čemu radite. Možda znate tačno šta da radite, a sada je odlično vreme da postignete veličinu. Sati između 15 i 17 časova, povoljni su za vas. Vaša srećna boja za danas je crvena.

Vaga

Drage Vage, zbog uticaja Meseca u Blizancima, verovatno ćete se osećati vedro i veselo. Sada vas ništa ne može zaustaviti. Započnite dan sa odličnim stavom i puno energije jer je danas jedan od onih dana koji je namenjen samo vama. U stvari, možda to ne shvatate, ali vaše raspoloženje će se odraziti na vaš posao i možda čak inspirisati druge. Iskoristite svoj osećaj kontrole i pobrinite se za svoj nedovršeni posao. Vinocrvena boja je vaša srećna boja danas. Sat između 16:00. i 17:00 časova idealan.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec u Blizancima će blagotvorno uticati na vaše emocije, a vi ćete se osećati manje nemirno. Konačno, vaše ideje će početi da padaju na svoje mesto, a važna pitanja će postati jasnija. Danas ćete naći rešenje za svaki problem, lični ili profesionalni. Ova jasnoća uma će vam pomoći da napredujete na putu ka uspehu. Ovo je takođe odlično vreme za rešavanje ličnih sukoba i vraćanje mira u svoju porodicu. Današnja srećna boja je magenta. Sati između 15 časova i 16 časova su povoljni za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, sa Mesecom u Blizancima, imaćete priliku da se ponovo povežete sa starim prijateljima jer zbog vašeg pretrpanog rasporeda niste imali vremena za njih. Na kraju dana, biće vam drago što ste odvojili vreme da im se posvetite. Neke članove porodice koje niste dugo videli biće oduševljeni, pa širite uzbuđenje tako što ćete im posvetiti pažnju koju zaslužuju. Sati između 17:20 i 18:20 su povoljni za vas. Vaša srećna boja je plava.

Jarac

Dragi Jarčevi, dok se Mesec kreće kroz Blizance, formiraćete nove veze koje će vam dugoročno pomoći. Danas éte biti u kontaktu sa nekim značajnim pojedincima. Ovo je gotovo sigurno zbog vašeg nposlovnog uspeha. Da biste ostavili sjajan prvi utisak, potrudite se da date sve od sebe. Neko moćan može da vam pomogne da napredujete u karijeri ili u drugom aspektu vašeg života. Boja indigo je vaša srećna boja. Radno vreme između 11:00 i 12:15 sati je povoljno za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, kada Mesec ulazi u Blizance, možda ćete se osećati prinuđenim da zaboravite na svoje probleme i da se bavite aktivnostima koje vam donose radost. Jednostavna zadovoljstva u životu, kao što je provođenje kvalitetnog vremena sa prijateljima i porodicom, uvek su vas činila srećnim, ali retko nađete vremena da uživate u njima. Međutim, sada ćete moći da nađete vremena i sredstva za to. Današnje veselje će vam ostaviti uspomene koje ćete čuvati do kraja života. Ružičasta je vaša srećna boja za danas. Sati pre 16 h su povoljni za vas.

Ribe

Drage Ribe, danas ćete se osećati optimistično i okrepljeno pošto je Mesec u Blizancima. Danas ćete biti okruženi pozitivnom energijom. Ako se bavite privredom naićićete na atraktivne ponude, ali da biste ostvarili dobru zaradu, morate odgovoriti brzo i konstruktivno. Vaša finansijska situacija će se danas progresivno poboljšati, uz neke male uspone i padove, ali ništa bitno za vas. Na ličnom nivou, možete očekivati da će vas partner danas obasipati toplinom i ljubavlju. Danas ćete imati smisla da provedete neko kvalitetno vreme sa članovima svoje porodice. Zelena je danas vaša srećna boja vaša srećna boja. Sati između 17:30 i 19:00 časova su povoljni za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter 

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim