Imati srećan dan je lako uz IEM Vedske Savete - Sreda, 01.06.2022.

Srećan dan je zaista lako imati uz IEM Vedske Savete. Vedska astrološka predikcija za sve znakove – Sreda, 01.06.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, sa današnjim Mesecom u Blizancima, trgovina imovinom ili akcijama danas može pokazati plodonosnom. Međutim, savet je da nastavite oprezno, izdvojte neko vreme za istraživanje i pažljivo odmerite svoje mogućnosti pre nego što uložite. Štaviše, trebalo bi da pažljivo razmislite o svojoj dugoročnoj strategiji ulaganja, umesto da se fokusirate na kratkoročne dobitke. Važno je da postavite čvrste temelje za svoje investicije. Vaš srećni čas u danu je između 14:00 i 15:00. Dakle, ako imate neke važne stvari o kojima treba da se brinete, trebalo bi da preduzmete zadatak baš u ovo vreme. Zelena je vaša srećna boja za danas.

Bik

Dragi Bikovi, danas je odličan dan da okupite svoje prijatelje i zabavite se. Kako je Mesec danas u Blizanci, dobar je dan da podelite misli o kojima ste razmišljali. Prošlo je dugo vremena od kada ste se prepustili i zabavili ili otišli u neku pustplovinu. Zato iskoristite ovaj dan kao priliku da uradite nešto drugačije osim da se držite svoje dnevne rutine. Izađite sa prijateljima, zabavite se i podmladite svoj um i telo. „Zabava“ je ključna reč za vas danas. Vaš srećni čas u danu je između 14:00 i 15:00. Ako imate nešto važno da uradite, ovaj sat je najbolje vreme za povoljan ishod. Ljubičasta je vaša srećna boja za danas, a samim nošenjem ljubičaste boje danas će privući pozitivnu kosmičku energiju koja će biti dobra za vas.

Blizanci

Dragi Blizanci, pošto je mesec u vašem znaku, danas ćete veoma vredno raditi na svom poslu, u kojem ste dobri i ponosni ste na svoja nedavna dostignuća. Međutim, naporan rad na svom poslu je dobar, ali danas bi trebalo da provedete i kvalitetno vreme sa svojom porodicom i sa onima koje volite. Provođenje i ulaganje kvalitetnog vremena u porodične odnose danas će vas učiniti srećnijim. Pokušajte da pronađete harmoniju i ravnotežu između vašeg posla i porodice, i vremenom ćete videti da obe sfere vašeg života napreduju. Vaši srećni sati za danas su između 15:00 i 17:00, tako da ako imate bilo kakav posao na čekanju ili porodični problem koji treba da rešite, ovi sati će biti savršeno vreme za rešavanje tih problema. Ružičasta je vaša srećna boja dana, a današnje nošenje ružičaste će dati podsticaj vašim finansijama.

Rak

Dragi Rakovi, sa tranzitom Meseca u Blizancima, vaše raspoloženje može biti mračnije. Ostanite pozitivni i ne gubite nadu. Napravite pauzu i razmislite o tome šta se dešava oko vas i u vašem životu. Provođenje vremena u samoći i razmišljanju o stvarima će vaš život staviti u novu perspektivu. To će doneti obnovu svrhe i biće dobro za vaše samopouzdanje. Vaše najpovoljnije doba dana je između 15:15 i 17:00 časova kada ćete biti najaktivniji. Zato planirajte svoj dan u skladu sa tim i ostavite svoje vitalne zadatke za ovaj sat. Siva je vaša srećna boja za danas.

Lav

Dragi Lavovi, sa Mesecom pozicioniranim u Blizancima, danas ćete biti energični i u umu i u telu. Vi se uzdižete sa samopouzdanjem da prihvatite sve izazove koji vam se nađu na putu. Snažni ste, žestoki i hrabri. Vaš optimizam u mračnim vremenima je vaša najveća prednost. Danas je savršen dan da krenete napred i da se pobrinete za teška pitanja koja ste tako dugo odlagali. Čini se da imate čarobni dodir koji vam omogućava da uspete u svemu što odlučite da radite. Vaš srećni čas za danas je između 10 i 11 sati. Ružičasta je vaša srećna boja dana.

Devica

Drage Device, pošto je mesec u Blizancima, možda ste se u poslednje vreme osećali nepotrebno uznemireno zbog svog života. Danas vaša anksioznost može postati malo jača, pa se pobrinite da odvojite malo vremena od problema vezanih za posao. Možda se osećate nesigurno i nervozno, to je zbog uticaja planetarnog tranzita, ali to će ubrzo proći i ponovo ćete se vratiti svom vedrom Ja. Vaše povoljno vreme danas biće između 12:30 i 14:00 časova, tako da planirajte svoj dan u skladu sa tim. Magenta je vaša srećna boja za danas. Nosite nešto u ovoj boji da kanališete pozitivnu energiju u svom životu.

Vaga

Drage Vage, dok se Mesec kreće znakom Blizanaca, možda ćete dublje sagledati vaše probleme kako biste stekli uvid u njihovo rešenje. Važno je da ostanete mirni i da ne donosite ishitrene odluke, posebno o stvarima koje su lične i intimne. Uzmite stvari kakve jesu i polako, sve će doći na svoje mesto. Danas je dobar dan da se oslobodite stvari koje više nemaju značenje i vrednost za vas. Vaš povoljan sat za danas je između 11 i 12 sati, pa planirajte sve važne zadatke u ovom satu za najbolje rezultate. Morsko zelena je vaša srećna boja za danas.

Škorpija

Drage Škorpije, sa Mesecom u Blizancima, možda ćete se danas osećate pomalo rasejano i nemirno. Možda ćete naići na situacije koje će vam izgledati zbunjujuće. Ali ne brinite nepotrebno, jer ćete pronaći rešenje za svoj problem ako ste odlučni i ostanete nepokolebljivi. Pokušajte da se izrazite elokventno i razjasnite prethodne sporove i stvari koje su vas možda često mučile. Vaši srećni sati tokom dana su između 15:00 i 17:00, tako da planirajte svoj dan u skladu sa tim. Vaša srećna boja za danas je plava. Nosite nešto u plavoj boji da privučete sreću i pozitivnu energiju.

Strelac

Dragi Strelčevi, pozitivna energija Meseca u Blizancima može vam pomoći da očistite svoj um kao i život. Završite zadatke na čekanju i idite napred. Danas je najbolje da se organizujete. Izaberite neuređeno područje svog života, posao, finansije ili dom i pozabavite se njime da biste imali pozitivnu energiju oko sebe. Snimite, označite, budžetirajte, sortirajte i kategorizujte sve i videćete da ćete sutra okrenuti novi list. Briga o stvarima će vam pomoći da budete produktivni u budućnosti. Vaš srećan čas danas je između 10 i 11 sati, pa iskoristite ovaj povoljan sat. Svetlo zelena je vaša srećna boja dana.

Jarac

Dragi Jarčevi, danas budite na oprezu sa nesporazumima koji bi se mogli naći na putu u vašem društvenom životu. Ne dozvolite da vas to uznemiri ili razočara. Prisustvo Meseca u Blizancima pomoći će vam da uravnotežite stvari i pomoći vam da pronađete rešenja za svoje probleme. Ali budite spremni i dovoljno voljni da izvršite potrebna prilagođavanja i prilagodite se svakoj situaciji, budite fleksibilni. Vaš srećni sat za danas je između 16 i 17 sati, pa ostavite vitalne zadatke za ovaj sat. Plava je vaša srećna boja danas. Savet je da nosite nešto plavo radi mira.

Vodolija

Drage Vodolije, danas ćete možda morati da poradite na tome da potvrdite vašu vrednost u teškim situacijama jer je Mesec stacioniran u Blizancima. Ponekad možete imati tendenciju da budete ili pomalo pasivni, ali za sada bi trebalo da umesto toga prilagodite asertivan stav. Možda ćete otkriti da će vas ova taktika u kombinaciji sa zdravom dozom diplomatije odvesti veoma daleko u teškim situacijama. Vaš srećni čas je između 9 i 10 časova, tako da ne propustite ovaj srećni sat ako planirate da započnete nešto novo. Žuta je vaša srećna boja za danas. Nošenje nečega žutog privući će puno pozitivne energije tokom dana.

Ribe

Drage Ribe, kako je Mesec u Blizancima, svaki problem koji se možda pojavi na unutrašnjem planu počeće da se rešava danas. Vaše veze sa članovima porodice će se poboljšati, zato ne propustite ovaj dan. Na poslovnom planu, bićete dovoljno odlučni da sledite svoje ciljeve bez ometanja. Oštar i takmičarski pristup će vam omogućiti da budete ispred svih. Bićete uspešni u svakom zadatku koji preduzmete jer je sreća na vašoj strani. Vaš srećni sat za danas je između 19 i 21 sat i pokazuje se da je dobar za vas. Zelena je vaša srećna boja dana.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter 

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim