IEM Savetnik vaš vodič do sreće

IEM Savetnik vaš vodič do sreće i savršenog subotnjeg dana, dnevna Vedska analiza za sve znakove zodijaka – Subotu (23.07.2022.)

Ovan

Dragi Ovnovi, Mesec je danas prisutan u Biku. Ovaj dan može biti izazovan za vas. U životu možete dobiti finansijske probleme. Međutim, AIEM savetuje da zadržite kontrolu nad svojim troškovima kako biste prevazišli takve teškoće. Morate pratiti svoje dodatne troškove da biste vodili srećan život. Štaviše, možete se suočiti i sa nekim zdravstvenim problemima. Ako vam je radni život težak, morate pronaći svoj duševni mir u svom porodičnom životu. Safir plava je najsrećnija boja za vas danas da privučete više motivacije. Vreme od 11 do 14 časova je srećno za vas.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec u vašem znaku utiče na vas, a njegovo prisustvo može da vas učini ljubaznijim danas. Danas je najbolji dan da uživate sa svojom porodicom. Možete ići na izlet ili planirati ručak ili večeru sa članovima porodice. Izlazak sa članovima porodice može podmladiti vašu volju za postizanjem uspeha. IEM savetuje da bi danas trebalo da poboljšate svoj odnos sa svojim voljenima. Vreme između 16:15 i 17:30 je najpovoljnije vreme za preuzimanje novih i važnih zadataka u životu. Narandžasta je danas vaša srećna boja.

Blizanci

Dragi Blizanci, Mesec je danas u Biku. Položaj Meseca može dovesti do toga da budete u dilemi. Takođe, pokušajte da donosite odluke koje možda neće uticati na nikoga. U suprotnom, možete stvoriti negativne uticaje na ljude oko sebe. Moguće je i da nemate odgovarajuću motivaciju i podršku u svom radu. Uvek pokušajte da donosite zdrave odluke kako biste pozitivno uticali na svoj život. IEM savetuje da danas izaberete ružičastu boju jer vas ona može podržati energetski do željene sreće. Štaviše, planirajte da svoj najvažniji posao obavite između 16 i 18 časova za najbolje rezultate.

Rak

Dragi Rakovi, kako je Mesec prisutan u Biku, možete očekivati više pozitivnih efekata na vaš um. Danas možete isplanirati kratko putovanje sa prijateljima ili porodicom da biste izvukli najbolje iz dana. IEM savetuje da uživate u putovanju kako biste prikupili više pozitivnosti u svom životu i karijeri. Štaviše, možete da negujete najbolje uspomene na dan kako biste ih učinili nezaboravnim za ceo život. Možete izabrati nešto u zelenoj boji jer je to danas srećna boja za vas. Možete planirati da započnete svoj osnovni posao između 15:00 i 18:00 jer je to za vas najsrećnije doba dana.

Lav

Dragi Lavovi, Mesec utiče na vaš zodijak kako tranzitira Bikom. Osećaćete da cenite svoju smirenost uma i duše. Biće to obećavajući i inspirativan dan za vas da prikupite više pozitive u svom životu. Otkrićete svoje sposobnosti i energiju da ostvarite svoj posao. IEM savetuje da iskoristite današnju energiju koja vas može povesti do sreće. Možete odabrati da nosite bilo šta u braon boji da biste vratili svoju vitalnost. Od 10 do 11 sati je najsrećniji čas za vas ako želite da izaberete da obavite bilo koji povoljan posao.

Devica

Drage Device, pošto je Mesec u Biku, možda ćete morati da se suočite sa poteškoćama u svom ličnom životu. Biće vam teško da uskladite posao i porodicu. Međutim, i ova situacija će proći, a vama će se vratiti optimizam. Optimizam u vama pružiće vam dovoljno mentalne snage. Štaviše, pokušajte da se fokusirate na svoje strategije da biste postigli uspeh u karijeri, kao i u ličnom životu. IEM savetuje da nosite nešto u sivoj boji kako biste privukli pozitivne vibracije. Vreme između 16:00 i 17:00 je najsrećnije vreme za početak novog ili suštinskog posla.

Vaga

Drage Vage, kako se Mesec kreće kroz znak Bika, u sebi možete pronaći više pozitivne energije. Danas možete sresti stare prijatelje ili videti daleke rođake. Ovo će vas usrećiti i naći ćete novi tračak nade u životu. Danas je dan koji najviše obećava da sakupite i čuvate lepe uspomene za ceo život. Dakle, postanite društveni već danas i učestvujte u aktivnostima koje istražuju vašu strast. Vreme između 17:30 i 18:30 je najbolji sat u danu za početak važnog zadatka. Štaviše, možete odabrati bilo šta u plavoj boji da biste privukli više pozitivnosti u vaš život.

Škorpija

Drage Škorpije, zbog uticaja Meseca u Biku, dan bi mogao biti prilično izazovan za vas. Ponekad se možete naljutiti iz beznačajnog razloga. Dakle, pokušajte da kontrolišete svoj bes danas da biste održali zdrav odnos sa drugima. Možda ćete čak imati poteškoća u donošenju odluka zbog uticaja Meseca. IEM savetuje da budete smireni i strpljivi da rešite svaki problem u proteklih nekoliko dana. Štaviše, pokušajte da izaberete svetloplavu boju koju ćete nositi danas da biste dobili više pozitivne energije iz svog okruženja. Završite sve svoje važne zadatke između 14 i 15 časova jer je to srećno vreme za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, kako se Mesec kreće kroz znak Bika, to može veoma uticati na vas danas. Često možete biti u dilemi da izaberete pravi put za vas. Može vam biti izazov da prevaziđete ovu situaciju i bićete u stanju konfuzije da rešite probleme. Ako vam je teško da rešite svoj problem, možete potražiti pomoć od svojih prijatelja i porodice. Njihovi predlozi mogu vam pomoći da prevaziđete izazovnu situaciju u životu. IEM savetuje da svoje osnovne zadatke obavite između 11:00 i 12:30, jer je to najsrećnije vreme. Danas izaberite crvenu boju da biste privukli pozitivne misli.

Jarac

Dragi Jarčevi, dok se Mesec kreće kroz znak Bika, osećate potrebu da pomognete drugima. Štaviše, potrebno je da pomažete drugima bez razmišljanja o ličnoj dobiti. Osećaj da pomažete ispuniće vaš um pozitivnim emocijama. Čvrsta veza sa najmilijima ispuniće vaš život zadovoljstvom i obogatiti nivo komunikacije sa drugima. IEM savetuje da sve bitne obaveze rešite između 13 i 14 časova. Dok je ružičasta vaša srećna boja koja privlači više pozitivne energije.

Vodolija

Drage Vodolije, zbog uticaja Meseca u Biku, možete se suočiti sa nekim izazovima u životu. Prisustvo Meseca može učiniti da vam bude neprijatno da se nosite sa svojom trenutnom situacijom. Međutim, ostanite mirni i opustite se jer je to samo privremena životna faza. IEM predlaže da zadržite veru u svoje sposobnosti i da imate samopouzdanja da biste prevazišli ovu situaciju i došli do sreće. Imajte dovoljno hrabrosti da koračate teškim životnim putevima. Ako želite da zakažete svoje važne zadatke, možete planirati da ih obavite između 13:00 i 14:30. Štaviše, danas obucite bilo koji odevni predmet bele boje da biste postigli spokoj i duševni mir.

Ribe

Drage Ribe, kako se Mesec kreće kroz znak Bika, to može probuditi više pozitivnosti u vašem umu. Možete pronaći nadu i negovati svoju misao o prosperitetnom životu danas. Ako imate lošu naviku, možete se obavezati da ćete je se danas rešiti. Takođe možete smoći snage da izvršite izazovne zadatke koji čekaju da se završe. IEM savetuje da preuzimanje novih odgovornosti može poboljšati vaše šanse za uspeh danas i dovesti vas do sreće. Budite hrabri da se nosite sa izazovima u svom životu jer od problema nema bežanja. Nosite bilo šta duboko plave boje jer je povezano sa vitalnošću i srećom. Između 15 i 17 časova je idealno vreme za započinjanje bilo kakvih suštinskih zadataka u vašem životu.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim