I kada vam kažu vi to ne možete, vi im pokažite da možete još bolje

I kada vam kažu vi to ne možete, vi im pokažite da možete još bolje. IEM Vedski Savetnik vam donosi dnevnu Vedsku analizu dana za sve znakove zodijaka, Nedelja 24.07.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, pošto je Mesec prisutan u Biku, danas možete dobiti nekoliko prilika u svom životu. Dobićete priliku da otkrijete radost i vitalnost života. IEM savetuje da napravite pauzu od svog redovnog života i uživate, onako kako vi to umete. Možete da radite ono što vas najviše inspiriše, a vi im pokažite da se sve može postići lako. Čak i ako je putovanje kratko, može vam pružiti dovoljno energije da vas oživi u životu. Možete planirati da završite svoje osnovne zadatke između 10 i 11:15 jer je to najsrećnije vreme za vas. Zelena je srećna boja danas.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec danas prelazi u Bika. Ovaj položaj Meseca će obezbediti mir i spokoj vašem umu. Takođe ćete naći dovoljno mentalne snage da prihvatite izazove u životu. Svojoj budućnosti možete pristupiti sa najvišim nivoom optimizma. Štaviše, danas možete postići najviši nivo uspeha svojim napornim radom. Takođe je povoljan dan za privrednike jer na ovaj dan mogu ostvariti bolji novčani dobitak. Ovo je najbolje vreme za nove izazove u životu. Možete se odlučiti za postizanje najboljeg rezultata od svojih napora ako počnete da radite na njima od danas pa nadalje, te onima koji ne veruju u vas vi im pokažite suprotno. IEM predlaže da svoje važne zadatke počnete između 16:00 i 18:00. Dok je zelena danas vaša srećna boja.

Blizanci

Dragi Blizanci, pošto je Mesec u Biku, danas imate energiju za podizanje raspoloženja. Osećaćete se opuštenije kada saznate da je sav posao obavljen ispravno. Takođe možete dobiti mirno rešenje za svoje evidentne probleme u proteklih nekoliko dana. Vaše mirno i opušteno stanje u životu pomoći će vam da pronađete rešenje za svoje izazove. Vaše teškoće u životu pružiće vam lekciju da dobijete dovoljno mentalne snage. IEM vam savetuje da danas možete nositi tamnocrvenu jer je to vaša srećna boja. Od 17 do 19 časova smatra se da je srećno vreme da postignete nešto veliko u životu.

Rak

Dragi Rakovi, pošto je Mesec danas u Biku, te možete biti pod velikim uticajem. Morate biti oprezni da održite zdrav odnos sa svojim voljenima. Pripaziti na vaše ponašanje sa članovima porodice i saradnicima. Ako ne možete da obuzdate svoje emocije i bes, ostanite mirni jer će ovaj dan polako teći. Takođe možete biti osetljivi na osećanja drugih. To će učiniti vašu vezu jačom. Između 14 i 15 časova je najpovoljnije doba dana za nove i sveže aktivnosti u životu. Štaviše, bela je vaša srećna boja koja privlači mir tokom dana.

Lav

Dragi Lavovi, kako je Mesec u Biku, to će mnogo uticati na vaš život. Dobićete priznanje za vaše veštine i sposobnosti. Štaviše, danas možete pronaći više pozitivnosti u svom životu. Takođe možete dobiti rešenje za svoje prethodne izazove. Jedina stvar na koju treba da se fokusirate je vaša strategija za sprovođenje plana. Ako imate problema sa najbližima, danas je najbolji dan da rešite porodične probleme i ojačate svoju vezu, a vi im pokažite da ste uvek tu za njih. IEM savetuje da zakažete važne zadatke za dan između 19:00 i 20:30. Štaviše, morate izbegavati sve što je u narandžastim bojama jer to može stvoriti probleme u vašem životu.

Devica

Drage Device, Mesec je u Biku, i iz tog razloga, ovo je obećavajući dan za vas da uživate sa svojim prijateljima i porodicom. Možda ste iscrpljeni napornim radom poslednjih dana. Dakle, danas je idealan dan za opuštanje i pronalaženje mentalnog mira. Uživajte sa svojim prijateljima i porodicom da prikupite više pozitive u svojoj duši. Uživanje u današnjem danu će obezbediti dovoljno mentalne energije i vitalnosti za preuzimanje novih zadataka za sledeći dan. Možete odabrati da nosite bilo šta u akva plavoj boji jer je to danas srećna boja za vas. Štaviše, između 13:15 i 14:15 je srećno vreme za planiranje važnih zadataka.

Vaga

Drage Vage, pošto je Mesec prisutan u Biku, možete biti racionalniji u donošenju čvrstih odluka. Doživećete nekoliko promena u svom životu. Ovo može biti od vitalnog značaja za određivanje vašeg potencijala i vaše sposobnosti da se nosite sa njim. Štaviše, pozitivne promene u vašem životu mogu ispuniti vaš život novim mogućnostima i rastom. Međutim, IEM vam savetuje da otkrijete svoj potencijal da bolje razumete svoju situaciju. Plava je najpreporučljivija boja za danas. Takođe, pokušajte da obavite važne zadatke pre 16:00 da biste postigli najbolje rezultate ovog dana.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec je u Biku, tako da možete doživeti nekoliko promena u svojoj trenutnoj situaciji. Ako nađete bilo kakav problem sa nekim, uzdržite se od upuštanja u rasprave. Mali argumenti mogu izazvati šanse za veće sporove u životu. IEM savetuje da vam glava bude hladna u svakoj situaciji kako biste izbegli neželjene probleme u životu. Možete očekivati nagle promene i u svom profesionalnom životu. Čak i u svom profesionalnom životu, morate da se ponašate mirno da biste postigli uspeh. Ako danas imate neki važan posao, pokušajte da ga završite u roku od 11:00 do 12:00. Štaviše, odlučite da nosite belo da biste privukli duševni mir.

Strelac

Dragi Strelčevi, zbog uticaja Meseca u Biku možete doživeti nekoliko promena u svom životu. Dan će biti prilično izazovan za vas. Međutim, opustite se jer kako dan odmiče, možete odlučiti da izvučete najbolje iz života iz ovog izazovnog dana. IEM savetuje da napravite pozitivne promene kako biste poboljšali svoju motivaciju za uspeh. Ako imate neophodan posao, možete planirati da ga završite između 15:00 i 17:00, jer je to vaše srećno vreme. Štaviše, možete odabrati tamnoplavu boju da biste privukli više vitalnosti.

Jarac

Dragi Jarčevi, pošto je Mesec prisutan u Biku, možete doživeti više pozitivnosti u svom životu. Dan će doneti više sreće i zadovoljstva u vaš život. Vi ste vredan radnik i optimistična osoba. Danas možete očekivati više pozitivnih rezultata za neumorni rad ovih nekoliko dana. IEM savetuje da neguje trenutke i uživanje u danu kako bi ga učinili izuzetnim. Približite se svojim dragim osobama i učinite svoju vezu jačom. Senf žuta je savršena boja za vas ovog dana. Štaviše, između 12:00 i 15:00 je najpovoljnije vreme za nove izazove u životu.

Vodolija

Drage Vodolije, Mesec je pozicioniran u Biku i mogao bi da vam donese plodne rezultate. Možda ćete se ovog dana osećati vedro i puno života. Danas možete planirati putovanje i uživati u malim stvarima u životu. Male životne radosti će vas ispuniti cvetajućim aspektima pozitivnosti. Možete učiniti sve što vam opušta um jer vam je potreban odmor da biste dobili odgovarajuću motivaciju za svoje ciljeve. Međutim, IEM savetuje da se držite podalje od neželjenih sporova kako biste izbegli probleme u životu. Ako imate bilo kakav neophodan posao, najbolje vreme da ga završite je pre 16:00 časova. Štaviše, možete nositi svetlo plavu boju da biste privukli pozitivnu energiju.

Ribe

Drage Ribe, Mesec je u Biku, a takođe će pozitivno uticati na vas. Danas možete prikupiti pozitivnu energiju da biste sebi omogućili da uspete u životu. Obavezno dovršite svoje prethodne zadatke da biste postigli najbolji rezultat za svoju posvećenost. IEM savetnik predlaže da izaberete ispravnu strategiju za sprovođenje vašeg plana. Danas je savršen dan da pripremite svoj plan za budućnost. Ako ne iskoristite priliku ovog dana, teško ćete ostvariti svoj zadatak u narednim danima. Ako imate neki važan zadatak, pokušajte da ga završite do 17:00 da biste dobili najbolji rezultat. Ljubičasta je vaša srećna boja za danas.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim