Ovaj Ponedeljak započnite sigurni u sebe i dostignite sreću - IEM Vedski Savetnik

Kada ovog Ponedeljka zakoračite u novi radni dan, započnite ga tako što će te odlučiti da napokon budete sigurni u sebe i dostignite vašu sreću. IEM Vedski Savetnik vam donosi dnevne predikcije za sve znakove zodijaka, Ponedeljak 25.07.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, pošto je Mesec u Biku, to će značajno uticati na vas jer može da stvori finansijsku krizu u vašem ličnom životu. IEM savetuje da danas proverite svoje troškove da biste prevazišli moguće probleme. Sigurni u sebe i svoje sposobnosti, odložite nešto novca sa strane za buduće troškove. Takođe, pokušajte da ne kupujete nepotrebne stvari. Međutim, i ovaj dan će biti radostan jer možete očekivati da ćete dobiti nagradu za svoj naporan rad. Takođe možete očekivati pozitivne promene u vašem životu. Pokušajte da nosite bilo šta u narandžastoj boji da biste privukli više pozitivne energije. Ako želite da obavite bilo kakav povoljan posao danas, pokušajte da ga završite između 13:00 i 14:00 da biste dobili najbolji rezultat.

Bik

Dragi Bikovi, pošto je Mesec pozicioniran u vašem zodijaku, možda ćete biti pod velikim uticajem jačih emocija. Možda ćete se danas osećati uznemireno i rasejano. Najvažnija stvar koju danas morate imati na umu je da isplanirate odličnu strategiju da svoj posao završite u roku i da budete sigurni u sebe. IEM savetuje da zadržite kontrolu nad svojim emocijama kako ne biste nekoga povredili svojim govorom. Takođe, postoje šanse da ćete se suočiti sa poteškoćama u održavanju odnosa sa najbližima. Ipak, budite strpljivi jer će stvari uskoro biti lakše i ponovo ćete naći ravnotežu u svom životu. Između 16:15 i 17:45 je najpovoljnije vreme za preuzimanje bilo kog važnog zadatka danas. S druge strane, bela je vaša srećna boja dana da privuče više pozitivnosti.

Blizanci

Dragi Blizanci, uticajem Meseca u Biku možete privući više pozitivne energije u svoj život. Ako ste u vašem poslu profesionalac, ovaj dan će vam više šansi doneti. Možete ostvariti značajan profit iz vaših prošlih poslova. Štaviše, možete planirati nove strategije za svoje poslovanje kako biste privukli više finansijske dobiti od svog poslovanja. Međutim, pobrinite se da ne budete umešani u bilo kakve rasprave sa svojim najbližima da biste održali dragu vezu. IEM savetuje da se svi neophodni poslovi završe između 15:00 i 16:00. Štaviše, ljubičasta je najsrećnija boja za vas da privučete sreću danas.

Rak

Dragi Rakovi, Mesec je u Biku, koji može da izazove i nekoliko promena u vašem životu. Vaše sposobnosti i mudrost će danas biti cenjene. Štaviše, takođe ćete pronaći svoj potencijal da postignete velike stvari u budućnosti. IEM savetuje da imate strpljenja jer ćete danas naići na nekoliko pozitivnih promena u svom životu. Međutim, nastavite sa svojim napornim radom sigurni u sebe i uspeh je očigledan. Verujte u moć vremena i imajte hrabrosti da prevaziđete prepreke u životu. Ako želite da uradite bilo koji važan zadatak, pokušajte da to uradite između 14:15 i 15:50 časova. Štaviše, izaberite crnu jer je danas ona vaša srećna boja.

Lav

Dragi Lavovi, Mesec plovi kroz znak Bika i ova pozicija može stvoriti neke uspone i padove danas. Možda ćete morati da se suočite sa nekim problemima sa svojim dragim osobama. Čak i na svom radnom mestu, možete naići na neke probleme sa svojim saradnicima. IEM savetuje da ostanete mirni pre nego što donesete bilo kakvu odluku. Sporovi sa članovima porodice mogu narušiti vaš duševni mir. Pokušajte da se ponašate smireno i razumno sa članovima svoje porodice kako biste održali mir u kući. Svetla nijansa zelene je idealna danas za privlačenje mentalne stabilnosti. Takođe, pokušajte da izvršite svoje osnovne zadatke između 14:00 i 15:00 da biste postigli najbolje rezultate.

Devica

Drage Device, Mesec je danas u jačoj poziciji u Biku. Mesec će sada uticati na vas na pozitivnije načine. Možete dobiti bolja rešenja za svoje prethodne probleme u životu. Štaviše, možete rešiti pitanja vezana za vaš lični život. Rešavanje vaših problema obezbediće mir i spokoj vašem umu. Danas je nova prilika da preuzmete nove izazove u svom životu. IEM savetuje da uživate u danu sa svojim voljenima kako biste dan učinili ugodnijim. Zelena je vaša srećna boja za danas. Štaviše, od 7 do 10 časova je najpovoljnije vreme za vas da započnete bilo koji važan posao.

Vaga

Drage Vage, kako je Mesec u znaku Bika, danas će vas blagosloviti finansijskim uspehom. Možete ostvariti više profita od svojih poslovnih dogovora. Takođe možete izabrati da potpišete nove poslovne ugovore. Međutim, IEM savetuje da proverite svoje nepotrebne troškove kako biste ograničili prekomerne troškove. Takođe možete uživati u ovom danu planirajući kratko putovanje sa prijateljima i porodicom. Svoj osnovni posao možete započeti između 15:00 i 16:00, jer je to vaše najsrećnije doba dana. Takođe možete izabrati da nosite svetlu nijansu sive da biste dobili više pozitivnosti u vašem životu.

Škorpija

Drage Škorpije, danas je savršen dan da ojačate svoj odnos sa najbližima. Pokušajte da provedete dan uživajući sa svojom porodicom i unesite više pozitivnih osećanja u svoj život. Ako imate neku porodičnu funkciju, možete učestvovati u njoj i opustiti se. Morate odvojiti malo vremena da uživate u životu sa svojom porodicom i prijateljima. Međutim, položaj Meseca u Biku može vam izazvati ozbiljne zdravstvene probleme. Dakle, vodite računa o svom zdravlju danas. Od 11:00 do 12:00 sati je srećno vreme da danas obavite sve važne zadatke. Štaviše, bela odeća može dodati više pozitivnosti u vaš životu.

Strelac

Dragi Strelčevi, položaj Meseca u Biku danas može da izazove psihički stres za vas. IEM savetuje da kontrolišete vaše emocije kako biste bili u stanju da donesete čvrste odluke. Morate se suočiti sa izazovima u životu sa više samopouzdanja. Možete naučiti nove životne lekcije kada naiđete na prepreke na svom putu. Budite mirni u svakoj situaciji jer će se ovi dani izazova uskoro završiti. Vaš srećni čas u danu je od 15:00 do 16:00. Pokušajte da završite svoje važne zadatke u ovim satima. Takođe, pokušajte da nosite bilo šta u sivoj boji kako biste danas privukli sreću i bogatstvo.

Jarac

Dragi Jarčevi, Mesec je prisutan u Biku i takođe može uticati na vaš život. Danas možete steći neko dodatno znanje i mudrost. Takođe možete dobiti bolji uvid u postizanje velikih stvari u životu. Međutim, možete se suočiti i sa nekoliko izazova kako biste prevazišli poteškoće na putu ka uspehu. IEM savetuje da zadržite veru u svoje sposobnosti da biste prevazišli ovu situaciju. Na najbolji način iskoristite trenutnu situaciju i isplanirajte dobru strategiju za sprovođenje vašeg plana. Vreme između 17:00 i 19:00 je idealno za ostvarivanje novih zadataka kako biste postigli uspeh. Štaviše, izaberite bež boju za nošenje da biste privukli pozitivnost i sreću.

Vodolija

Drage Vodolije, položaj Meseca u Biku može uticati na nekoliko pozitivnih promena u vašem životu. Možete dobiti nekoliko pozitivnih uvida u svoje sposobnosti. Danas se takođe možete povezati sa svojim prijateljima i članovima porodice. Komunikacija sa vašim voljenima može povećati vaše samopouzdanje i jasnoću i pomoći vam da razmišljate pozitivno. IEm savetuje da razmislite dobro o izboru zadataka prema vašoj podobnosti da biste postigli uspeh. Štaviše, ponekad možete posredovati kako biste poboljšali svoj duševni mir. 16:30 do 18:00 smatra se idealnim vremenom za početak novih zadataka. Takođe, odlučite da nosite bilo koji odevni predmet kestenjaste boje kako biste danas privukli sreću i bogatstvo.

Ribe

Drage Ribe, položaj Meseca u Biku može doneti pozitivne misli i osećanja.  Ovaj dan vas može okupati u potpuno novom osećaju samopouzdanja. Međutim, dolazi i do promena. IEM savetuje pokažete vaše emocije i uživate u danu punom vitalnošću. Opustite se, učestvujte u razgovorima i otvorite svoje srce. Vreme između 17:15 i 18:15 je vaše srećno vreme danas. Možete planirati da započnete bilo koji povoljan posao u ovim satima. Štaviše, pokušajte da nosite bilo šta u crvenoj boji da biste privukli sreću.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IME Vedski Astro Tim