IEM Savetnik vaš vodič za savršen Četvrtak

Za savršen Četvrtak (21.07.2022,), uvek tu za vas IEM Savetnik – Dnevna Vedska analiza za sve znakove zodijaka.

Ovan

Dragi Ovnovi, pošto je Mesec ušao u znak Ovna, vreme je da preuzmete kontrolu nad svojim životom. IEM savetuje da za savršen Četvrtak preduzmete više akcije, bolje ćete se osećati. Ako radite, ovo će biti dobar trenutak da napravite neophodne promene u vašoj karijeri. Ako dodate više raznolikosti svom poslu, stvari će vam u ovom trenutku biti bolje. Vreme između 19:30 i 20:45 je označeno kao srećno za vas. Crvena će biti vaša srećna boja za danas.

Bik

Dragi Bikovi, danas se možete naći u nepoželjnom društvu; ovo bi moglo da vam bude neprijatno dok se Mesec kreće kroz znak Ovna. Morate da hodate pažljivo i danas pazite na svaki korak. Beskrupulozni pojedinci oko vas mogli bi da vas povuku sa sobom. IEM vam savetuje da bi dostigli savršen Četvrtak morate da ostanete jaki i da gledate mimo svih negativnih stvari, usredsredite se na dobre stvari i odvojite malo vremena za introspekciju o svojim dostignućima u prošlosti. Svaka akcija koju sada preduzmete može doprineti vašem uspehu u budućnosti. Vreme između 16:30 i 17:15 je veoma povoljno i morate izbegavati da nosite tamnoplavu boju za danas.

Blizanci

Dragi Blizanci, danas je fantastičan dan za vas, pa uživajte u potpunosti koje vam donosi Mesec u Ovnu. Vaše emocije će biti stabilne i otkrićete da imate veoma ekspanzivno osećanje blagostanja. Vaše samopouzdanje je jako, iskoristite ovo u svoju korist. Ova energija može biti suptilna, ali ako se na nju prilagodite rano u toku dana i postavite plan za ono što želite da postignete, otkrićete da možete biti prilično produktivni. Danas nosite nešto u braon boji za sreću. IEM vam savetuje da najbitnije poslove obavite od 10 do 11 sati.

Rak

Dragi Rakovi, miran i spokojan dan je pred vama. Mesec prisutan u Ovnu može vam omogućiti da se opustite i provedete neko kvalitetno vreme sa svojim bliskim i dragim osobama. Srećom, danas vas sva uobičajena luda žurba neće proganjati svojim uobičajenim intenzitetom. Odvojite vreme malo za sebe. Opustite svoj um i pokušajte da sve svoje brige ostavite iza. Takođe za savršen Četvrtak dajte sebi priliku da život stavite u drugačiju perspektivu i osećaćete se mnogo bolje, savetuje vam IEM. Period od 17:30 do 18:30 je najsrećnije doba dana za vas a nošenje zelene boje limete može se pokazati korisnim.

Lav

Dragi Lavovo, ovo je dan stvoren za sreću jer mnogi problemi koji su vas mučili počinju da se razjašnjavaju. Tranzit Meseca u Ovnu će verovatno imati pozitivan efekat jer ste u mogućnosti da analizirate osnovni uzrok problema koji vas okružuju. Međutim, vaš smiren pristup situaciji će olakšati stvari. Izbegavajte bilo kakvu vrstu razgovora koji može stvoriti napetost i narušiti mir. IEM savetuje da nosite nešto u boji kestena jer će vam omogućiti da iskoristite pozitivnu energiju. Očekuje se da će najproduktivnije vreme u toku dana biti između 14:40 i 16:00 časova.

Devica

Drage Device, danas nećete biti raspoloženi za posao ili neku drugu ozbiljnu stvar. Biće vam izuzetno teško da se koncentrišete na posao ili bilo koju drugu ozbiljnu stvar. Bićete raspoloženi samo za druženje i zabavu, zbog uticaja Meseca u Ovnu. Odgovornosti, bilo da su lične ili profesionalne, neće vas danas dotaći. IEM vam savetuje da iskoristite dan da izbacite ovaj nemir i neozbiljnost iz svog sistema kako biste se vratili koncentraciji na predstojeće rokove na poslu ili bi vam to pokvarilo dugo očekivani vikend. Nosite nešto u braon boji za sreću. Planiranje važnih zadataka od 15 do 17 časova doneće vam pozitivne rezultate.

Vaga

Položaj Meseca u Ovnu poboljšava vaše dobre osobine i povećava vašu sreću. Vaša sreća, a ne vaša hrabrost i odlučnost će vam pomoći da provedete zaista dobar dan. Drage Vage, ovo je dan kada sve ide kako treba uz vrlo malo truda sa vaše strane. IEM vam savetuje da se prepustite tom osećaju sreće i uživajte danas. Vaš najsrećniji sat u danu je između 15:00 i 16:30, pa pokušajte da zakažete bilo šta važno u ovom vremenskom periodu. Vaša srećna boja za danas je žuta.

Škorpija

Današnji dan može početi sa manjim preprekama koje bi vas mogle frustrirati, drage Škorpije. Iako se trudite da se klonite nevolja, ovi problemi se nekako osećaju zahvaljujući kretanju Meseca u Ovnu. Iskoristite svoje strpljenje i upornost da prođete bez trzavica. Stvari će se uskoro vratiti u normalu, sve što treba je da date malo vremena. Za optimalne rezultate treba voditi računa o svemu što je od velike važnosti između 11:15 i 12:30. Nošenje ljubičaste pomoći će vam da privučete sreću i bogatstvo.

Strelac

Trebalo bi da izbegavate da budete previše uključeni u situacije van vaše kontrole, dok je Mesec u Ovnu. Ako postanete previše lični, stvari će samo izgledati gore nego što jesu. Svi današnji poslovi biće ostvareni nakon suočavanja sa borbom i preprekama. Zbog toga, IEM preporučuje da zadržite vaše strpljenje i hrabrost i da za sada pustite stvari da teku svojim putem. Pokušajte da budete samo pažljivi i ne sudite ili ne donosite prebrzo zaključke. Ljubičasta je vaša srećna boja za danas. Vaš najsrećniji sat u danu je između 17 i 18 sati te ga iskoristite za maksimalne rezultate.

Jarac

Danas ćete možda biti zainteresovani za društvene stvari, dragi Jarčevi. Mesec koji je ušao u znak Ovan može da ispuni vašu glavu pozitivnim mislima i može da dovede do izražaja vaše saosećajne strane. Ovo je sjajan dan da donirate svoje vreme i trud, kao i nešto novca, za društvene svrhe koje služe ugroženom stanovništvu. Iznenadićete se na kraju dana koliko vas je vaša sopstvena velikodušnost učinila velikim, savetuje vam IEM. Nosite nešto u boji vina da privučete pozitivnu energiju i sreću. Od 16 do 18 sati je vaše srećno vreme, pa planirajte stvari u skladu sa tim.

Vodolija

Prisustvo Meseca u Ovnu, signalizira dolazak sreće u vaš život. Vaš profesionalni i lični život će doživeti velike promene. Ali ove promene će biti za vaše dobro, tako da ne morate mnogo da se trudite oko toga. Samo se pobrinite da ovo vreme iskoristite na najbolji mogući način i unapredite bilo koji od ovih planova na čekanju. Vaš najsrećniji sat u danu biće između 18 i 20 časova, tako da će vam zakazivanje bilo kog važnog zadatka u to vreme doneti dobre rezultate. IEM savetuje da za današnji dan obučete nešto crveno za sreću.

Ribe

Drage Ribe, Mesec u Ovnu donosi vam osećaj blagostanja. Ovo je dobro vreme da provedete nešto kvalitetno sa svojim voljenima. Ne brinite o bilo kakvim izazovima koji bi vam mogli naići danas jer biste mogli biti u poziciji da dobijete podršku i pomoć od svojih najmilijih. Prihvatite svaku vrstu pomoći koja vam može doći ljubazno i zapamtite da budete velikodušni. IEM savetuje da se držite vremena između 10:30 i 12 sati jer je ovo vaše srećno vreme. Nošenje kestenjaste boje doneće vam sreću i pomoći vam da privučete pozitivne stvari.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim