kada-imate-cilj-sve-je-lako-iem-savetnik

Kada imate cilj, sve je lako – IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Utorak 06.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas će vam Mesec u Biku pokazati potrebu da vašu kreativnost dobro iskoristite. Vaše kreativne sposobnosti će danas biti poboljšane i cenjene. Samo napred, uživajte u procesu rada i istovremeno isporučite krajnji proizvod sjajnih boja. Domaći front će sijati mirom i slogom, a vi ćete biti raspoloženi. Ako se pojavi bilo kakva razlika, savetuje se mirno rešenje zbog vaše spremnosti da ublažite situacije. Danas je srećna boja za vas roze. Vaša tačka visoke energije može doći oko 14:00 časova.

Bik

Dragi Bikovi, kako Mesec danas prelazi u vaš znak, bićete u mirnom stanju uma. To će vam pomoći da pristupite zadacima u metodičkom smislu. Sa lakoćom ćete ispoštovati sve rokove i ovaj tranzit će biti od koristi, posebno za privrednike. IEM savetuje da do sredine dana završitesve zadatke na čekanju. Pravo je vreme da započnete novi poduhvat ili projekat jer će dati pozitivne rezultate. Danas nosite zelenu boju za sreću. Vreme između 16:00 i 18:00 časova može se koristiti za rešavanje važnih stvari.

Blizanci

Dragi Blizanci, vreme je da unovčite vaš naporan rad jer je Mesec stacioniran u Biku. Možda ćete danas u izobilju dobiti poštovanje, priznanje, kapital i rast, što će ovo učiniti odličnim početkom sledeće nedelje. Dobar je trenutak da svoje ideje sprovedete u delo. Osećate se zadovoljni trenutnim smerom svog života i možete da iskoristite svoje kontakte i svoj uticaj da napravite pozitivne promene za sebe, svoju organizaciju i druge. Danas će nošenje narandžaste boje pomoći privlačenju pozitivnih vibracija. Vreme između 14:00 i 14:30 biće srećno za vas.

Rak

Dragi Rakovi, danas, pošto je Mesec u Biku, biće to povoljan dan da počnete sa pozitivnim stavom. Najverovatnije ćete ostati raspoloženi tokom celog dana. Dosta njih će vam se zahvaliti dok koristite neke briljantne ideje. Iskoristite svoju energiju da prođete kroz neke papire. Počnite da se pripremate za dobar provod! Danas će zelena boja doneti sreću. Vreme između 17:00 i 18:30 časova stvoriće pozitivne rezultate.

Lav

Dragi Lavovi, sa tranzitom Meseca u Biku vaš život će biti preplavljen pozitivnošću u profesionalnom i ličnom aspektu vašeg života. Sve je usklađeno sa vašim harmoničnim misaonim procesom tokom ovog dana. Vaše uživanje u nekim socijalnim interakcijama u slobodno vreme doneće vam duševni mir ostavljajući vas srećnim i mirnim pred kraj dana. Današnja srećna boja je zlatna. Iskoristite vreme između 9:00 i 10:00 časova za zakazivanje važnih događaja jer će oni doneti pozitivne rezultate.

Devica

Drage Device, zbog prisustva Meseca u Biku vaša mentalna energija će biti visoka. Posedujete pozitivno stanje uma i u stanju ste da vidite mogućnosti skrivene u problemima. To je velika prednost za vas! Iskoristite to na najbolji način i uskoro ćete videti uspeh na horizontu. IEM savetuje da zadržite pozitivan pogled na život da biste uspeli u svim svojim nastojanjima. Danas nosite plavo da biste privukli pozitivnu energiju. Vreme između 16:00 i 17:00 časova smatra se povoljnim za vas.

IEM Savetnik vam želi srećan dan i puno uspeha – Kada imate cilj, sve je lako!

Vaga

Drage Vage, Mesec koji je u tranzitu u Biku čini da sada s lakoćom odišete svojim izrazima i entuzijazmom. Možda ćete osetiti hitnu želju da istražujete i naučite nove stvari. Međutim, ako se kojim slučajem čini da su stvari neuravnotežene, budite spremni da napravite neophodne promene da biste ih ispravili. IEM savetuje da se fokusirate na zdrave interakcije. Danas je bela boja srećna za vas. Najsrećniji sat je između 13:20 i 15:00 časova.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec u Biku izvlači vašu frustraciju i uznemirenost. IEM vam predlažu da ne dozvolite da vas ove negativne emocije nadvladaju, već pokušajte da se opustite, pokušajte i posmatrajte ove emocije sa distance, sve to uz miran um. Zapamtite da su problemi deo našeg života koji treba da se rešavaju, a ne izbegavaju. Biti pozitivan će vam pomoći da se nosite sa svim vrstama izazova. Danas je siva boja srećna za vas. Vreme između 15:00 i 16:00 časova biće povoljno.

Strelac

Dragi Strelčevi, Mesec koji se kreće u Biku doprinosi vašem zbunjenom stanju uma. Vaša priroda da paničite u takvim trenucima kada postoji potreba da ostanete mirni to čini još gore. IEM savetuje da zastanete i mirno posmatrate kako biste pronašli razlog vaše zbunjenosti. Ako je potrebno, izrazite svoje misli tako što ćete ih zapisati ili razgovarati o njima sa porodicom i prijateljima. Ovo će vam pomoći da očistite vaš um. Danas će crvena boja pomoći privlačenju sreće. Vreme između 11:00 i 12:30 časova doneće optimalne rezultate.

Jarac

Dragi Jarčevi, danas se možete osećati kao usamljena duša koja se već neko vreme bori sa problemom bez ikakve pomoći. Položaj Meseca u Biku može vas naterati da se osećate uznemireno zbog vaše situacije, međutim, ne brinite jer će vas danas vaša porodica i prijatelji bodriti i biti vam podrška. Trebalo bi da tražite od njih koristan savet. Danas je srećna boja svetla nijansa žute. Vreme između 10:00 i 11:00 sati se smatra srećnim za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, danas donosite odluke sa puno predumišljaja i obzira. Odluke donete bez adekvatnog promišljanja mogu postati povod za žaljenje u budućnosti. Mesec u Biku vas upozorava da ne birate put žurbe da biste se klonili grešaka. Zapamtite da odluke koje donosi srce i dobre namere donose ispunjenje na kraju. Pazite na nepotrebne troškove. Danas će vam plava boja doneti sreću. Vreme između 15:00 i 18:00 časova će se pokazati kao srećno.

Ribe

Drage Ribe, danas je sve o organizovanju. Pozitivne energije Meseca u Biku će vam omogućiti da oslobodite vaš um i život, pomažući vam u dovršavanju zadataka na čekanju, dovodeći vas do lestvice uspeha. Pozabavite se oblastima svog života koje zahtevaju najveću pažnju. Potrudite se da dokumentujete, označite, budžetirate i kategorizujete sve sfere da biste počeli iznova. Ova vežba će vas učiniti produktivnijim u budućnosti. Danas je žuta boja srećna za vas. Dovršite zadatke na čekanju do 17:00 časova za optimalne rezultate.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim