Megan Foks u neobičnom izdanju

Dok se jednima dopadaju njeni potezi, drugi joj zameraju što čini ovakve stvari i smatraju ih neumesnim.

Za Megan Foks već znamo da će svakim svojim pojavljivanjem napraviti spektakl, a ovih dana, kada se sve vrti oko Las Vegasa i „Superboula“, potrudila se da ponovo dospe u centar pažnje.

I glumica trenutno boravi u Las Vegasu i prisustvuje raznim žurkama koje se tamo održavaju u okviru fudbalskog spektakla, a pratiocima je pokazala samo delić onoga što je pripremila za zabavu.

Objavila je mnogo provokativnih fotografija iz hotela u kojem je odsela, a pozirala je ovog puta u kompletu donjeg veša, koji čine korset na pertlanje i gaćice sa crnom čipkom.

Pročitajte još:

Provokativan autfit Megan Foks je zaokružila crnim kaubojkama s crvenim detaljima, a crnu kožnju jaknu je prebacila preko ramena. Šminku je prilagodila frizuri. Ovim izdanjem izazvala je brojne reakcije korisnika Instagrama.

Dok se nekima dopada njeno „vamp“ izdanje, drugi su razočarani, pa joj poručuju: „Nekada najlepša žena Holivuda sada izgleda kao striptizeta iz Vegasa“, „Jako lepa žena koja pogrešno insistira na veštačkom seksepilu“, „Degradira sama sebe“…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/superzena.b92.net