menjajuci-sebe-mi-stvaramo-nove-puteve-ka-sreci

Menjajući sebe mi stvaramo nove puteve ka sreći. IEM Savetnik Dnevna Vedska analiza dana za sve znakove zodijaka, Ponedeljak 10.10.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi vi već predugo radite veoma naporno i sada je pravo vreme da se prepustite zasluženom opuštajućem odmoru. Dugujete to sebi! Zbog prisustva Meseca u Ovnu, možda ste u mirnom stanju uma. Danas je najbolje provesti dan u miru. Mir i tišina mogu se suprotstaviti negativnim uticajima i ostaviti vas u dobrom zdravlju i optimizmu u danima koji dolaze. Nošenje kestenjaste pomoći će vam da privučete pozitivnu energiju. Vreme između 15:00 i 16:00 časova je sreća za vas.

Bik

Dragi Bikovi, pošto je Mesec danas u Ovnu, možda se osećate samopouzdanije i ekstatično. Možda se više nećete naći u poziciji u kojoj ćete se suočiti sa poteškoćama u donošenju bilo kakve kritične odluke. Vaše samopouzdanje će vas naterati da verujete u sebe mnogo više nego bilo kog drugog dana. IEM savetuje da se fokusirate na vaše sposobnosti donošenja odluka danas i da verujete instinktima. Nosite šumsko zelenu boju za pozitivnu energiju i vibracije. Izbegavajte zakazivanje bilo kakvog važnog posla između 17:15 i 18:30 časova.

Blizanci

Mesec u Ovnu ukazuje na to da ćete se danas fokusirati na svoje komunikacijske veštine kako biste se istakli u gomili. Pred vama je naporan dan, dragi Blizanci. IEM savetuje vam da uzimate jednu po jednu stvar i da se pobrinete da je izvršite savršeno. Danas se čak možete prepustite sujeti, a zatim se sutra ponovo fokusirajte na bitnije stvari u životu. Neko koga viđate neko vreme može izraziti interesovanje za nešto dugoročno. Danas je zelena srećna boja za vas. Od 11:00 do 12:00 časova je vaše srećno vreme.

Rak

Prisustvo Meseca u Ovnu može vam doneti povećan osećaj energije i motivacije. U ovom trenutku, možda ste odlučni da napravite pozitivne promene u vašem životu. Ovo bi se moglo pokazati kao dobar trenutak da nešto naučite. Morate imati mnogo strpljenja, dragi Rakovi. Možda ćete se ponekad osećati frustrirano, ali bi bilo najbolje da svoj bes izrazite konstruktivno. Za pozitivne rezultate, zadatke je potrebno završiti između 14:30 i 16:00 časova. Danas je zelena vaša srećna boja.

Lav

Dragi Lavovi, sa Mesecom u Ovnu, neki od vas će možda morati da budu oprezni sa rečima i postupcima. Neki izazovi se mogu pojaviti na vašem putu, posebno na unutrašnjem planu. Ostanite strpljivi i kontrolišite svoje emocije, inače ćete možda na kraju povrediti ljude svojim besom. Imajte na umu širu sliku i pokušajte da imate neku perspektivu. Odvlačite pažnju radeći razne stvari koje vas čine srećnim i pomažu da vaše emocije budu stabilne. Žuta je vaša srećna boja. Vreme između 15:00 i 16:00 časova je najsrećniji čas za vas.

Devica

Neki element težine će vas danas testirati, ali ćete se snaći dok je Mesec stacioniran u Ovnu. Izaći ćete kao pobednik u svim teškim situacijama na koje možete naići, drage Device. Osećaćete se spremnim da se direktno suočite sa svim situacijama koje vam život baci. Vaš duh je taj koji vas je proveo kroz ovo teško vreme. Nosite kestenjastu da biste privukli pozitivnu energiju tranzita. Donesite važne odluke između 14:00 i 16:00 časova jer je ovo vreme srećno za vas.

IEM Savetnik vam želi uspešan početak radne nedelje – Menjajući sebe mi stvaramo nove puteve ka sreći!

Vaga

Draga Vaga, ovo je divan dan za vas da iskoristite vašu intuiciju i usporite. Dok Mesec pokazuje svoje prisustvo u Ovnu, nađite vremena da se usredsredite i prebacite fokus na porodični život. Provedite malo kvalitetnog vremena sa vašim voljenima i uživajte u pozitivnim elementima u vašim odnosima. IEM savetuje da se počastite svim lepim stvarima u životu jer to može imati terapeutski uticaj na vas. Planirajte bilo šta od velikog značaja između 16:30 i 18:00 časova za optimalne rezultate. Smeđa je vaša srećna boja za danas.

Škorpija

Pozitivna energija može biti prilično jaka jer vas održava u dobrom stanju uma. Drage Škorpije, zbog prisustva Meseca u Ovnu, danas se čini kao divan dan za organizovanje. Izaberite oblast svog života koja je u najvećem neredu i pozabavite se time odmah. Ovo će vam pomoći da budete produktivniji u budućnosti. Ignorisanje ovog aspekta vašeg života dovešće do gubitaka za vas. Nošenje plave se preporučuje za dobar dan koji sledi. 16:00 do 18:00 časova biće povoljan za zakazivanje bilo kog važnog posla.

Strelac

Danas će vam Mesec u Ovnu doneti sreću i blagostanje. Ovaj tranzit će vam učiniti jasnijim vaš put ka ciljevima i željama. Vreme je da sanjate velike snove. Današnji napori na profesionalnom planu doneće plodne rezultate. Vi ste u pozitivnom raspoloženju i ništa što planirate da uradite neće izgledati nemoguće tokom ovog kosmički nabijenog perioda. Ako dođe do nevolja na domaćem planu koje se ne rešavaju komunikacijom, dajte svojim najmilijima malo vremena i prostora. Nošenje sive će vam doneti sreću. Period od 10:00 do 12:00 časova je povoljan za vas.

Jarac

Dragi Jarčevi, trebalo bi da izbegavate da budete preintenzivno uključeni u situacije koje su van vaše kontrole. Preterano angažovanje samo će učiniti da stvari izgledaju gore nego što jesu. Ovo će vas takođe dovesti u mrzovoljno raspoloženje, pa izbegavajte da radite bilo šta što bi vas moglo učiniti nesrećnim dok Mesec prolazi znakom Ovna. Za sada pokušajte da budete strpljivi i pustite stvari da budu kakve jesu. Budite pažljivi u svakom trenutku, ali ne sudite i ne donosite prebrzo zaključke. Planirajte važne zadatke između 10:00 i 13:30 za dobre rezultate. Danas će morsko zelena biti vaša srećna boja.

Vodolija

Prelazak Meseca u Ovna mogao bi da učini da se neki od vas danas osećaju pomalo ošamućeno i zbunjeno. Možda patite od nedostatka jasnoće, verovatno zbog ovog tranzita. Međutim, ne brinite previše. Svojom snažnom voljom i odlučnošću preseći ćete ovu maglu. Ipak, važno je da se ne nervirate na druge zbog sopstvene zbunjenosti. DIEM sugeriše da svaku neželjenu situaciju treba da rešavate sa zdravim smislom za humor. Vaši najsrećniji sati leže između 17:00 do 19:00 časova. Morsko zeleno boja će danas biti srećna za vas.

Ribe

Ovo bi moglo biti uznemirujuće vreme za vas, ali Mesec u Ovnu će vas učiniti optimističnim. Ono što će vam biti istinski izvor olakšanja je to što će vaši voljeni stajati uz vas u trenucima potrebe, pomažući vam na najbolji mogući način. Svi prolaze kroz uspone i padove, ali smatrajte da ste srećni zbog podrške koju imate oko vas. Zahvalite svojim srećnim zvezdama i pokažite da ste zahvalni. Danas se držite pastelnih nijansi. Period između 15:00 i 16:00 časova biće sreće za vas.

IEM Savetnik vam želi uspešan početak radne nedelje – Menjajući sebe mi stvaramo nove puteve ka sreći!

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim