Mir, samoća i Sunce, nekada je samo to potrebno za srećan dan

Mir, samoća i Sunce, nekada je samo to potrebno za srećan dan uz IEM Savetnik. Vedska analiza dana za sve znakove zodijaka – Utorak, 09.08.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas je za vas vaoma zabavan dan. Vreme je da se opustite i uživate sada kada je Mesec u Strelcu. Vaš prioritet za danas je opuštanje u društvu. Dovođenje porodice i prijatelja može još više povećati uživanje, nekada je samo to potrebno za srećan dan. Zaslužujete da uživate u jednostavnim životnim zadovoljstvima, kao što je gledanje filma koji planirate dugo da odgledate, jedete prijatan ručak i otpustite svoju anksioznost. Da biste privukli sreću i odbili negativne energije, nosite bilo šta u kestenjastoj boji. Između 10 i 11:30 je idealno vreme za obavljanje osnovnih zadataka.

Bik

Dragi Bikovi, možda ćete biti primorani da razmišljate drugačije zbog prisustva Meseca u Strelca. Vaše suprotstavljene potrebe i obaveze danas mogu učiniti da se osećate pomalo zbunjeno. Nakon vašeg truda, finansijska korist je na redu. Uverite se da ne preskačete nikakve obaveze. Ipak, kada vam je pronalaženje prave ravnoteže predstavljalo izazov? Uz takt i gracioznost, sve će ići glatko. Da biste se osećali mirnije, obucite nešto belo. Povoljni sati su od 14 do 16 časova.

Blizanci

Dragi Blizanci, neki od vas su možda nemirni i teško im je da se koncentrišu na posao zbog Mesečevog položaja u Strelcu. Morate se sabrati i osigurati da nijedan značajan zadatak nije delegiran nekom drugom. Uverite se da ispunjavate svoje obaveze. Ako to ne učinite, to može imati dalekosežne negativne posledice. Trebalo bi da nosite plavo da biste privukli sreću i prijatne vibracije. Planirajte svoje aktivnosti u vremenu od 10 do 11 sati, što će vam biti današnje stretno vreme.

Rak

Dragi Rakovi, Mesec u Strelcu danas može učiniti da se osećate malo depresivno zbog nekih oblasti vašeg života za koje verujete da nisu u skladu sa vašim snovima. IEM savetuje da se danas ne plašite sanjarenja. Samo odlučite kako pretvoriti te snove u stvarnost na kraju dana. Ne morate pretpostaviti da su vaši ciljevi nedostižni. Usvojićete daleko sistematičniji pristup na poslu kako biste ispunili svoje ciljeve i izvršili svoje dužnosti i visoke ciljeve. Danas vas ništa ne može sprečiti da ostvarite ono što želite.. Ljubičasta boja će privući mnogo dobre energije. Sat između 16 i 17 sati je srećan za vas.

Lav

Dragi Lavovi, sa Mesecom u Strelcu, videćete da vam je sreća u profesionalnom poslu veća. Imaćete pozitivno, srećno stanje uma koje će pozitivno uticati na vaš rad. Nove prilike i mogućnosti dolaze vam na put. IEM savetuje da ih ne propustite jer će biti od koristi za vašu karijeru. Možda ćete morati da odete na putovanje vezano za posao. Pripremite se unapred kako biste to učinili što uspešnijim. Vreme od 16:45 do 18:15 je najbolje vreme u danu za zakazivanje važnih sastanaka i događaja. Nosite belo jer će vam ona danas doneti sreću.

Devica

Drage Device, Mesec u Strelcu će vas naterati na introspekciju. Moraćete da uzmete malo slobodnog vremena da biste saznali više o sebi. Danas je pravo vreme da sednete i razmislite o svom životu do danas. Setite se šta vam je uspelo, a šta nije. Namučili ste se da stignete do ovog trenutka. Možda se pitate šta vam budućnost donosi. Samospoznaja će vam pomoći da bolje ciljate svoj cilj odabirom pravog puta, a nekada je samo to potrebno za srećan dan. Razmislite o zakazivanju važnih događaja između 10:00 i 11:00 časova. Nebesko plava je vaša današnja srećna boja.

Vaga

Drage Vage, prisustvo Meseca u Strelcu može doneti neke probleme. To će učiniti da se osećate frustrirano i razočarano zbog toga kako se stvari formiraju. Gubite kontrolu nad svojim emocijama do te mere da možete na kraju razočarati svoje voljene i ljude oko sebe. Poboljšajte svoju sposobnost donošenjem brzih odluka. Ne trošite energiju na neželjene probleme. Smirite se, opustite i kontrolišite svoje frustracije. To je privremena faza i uskoro će proći. Vaša srećna boja je safir plava, a najbolje vreme danas za vas je između 12:30 i 14:00.

Škorpija

Drage Škorpije, doživljavate mir i zadovoljstvo dok Mesec tranzitira znakom Strelca. Došlo je vreme da sprovedete svoje ideje u dela. Naporno radite na ovome već neko vreme. Zadržite zamah i radite na daljem jačanju svoje pozicije. Vreme je da vidite kako vaš naporan rad donosi rezultate. Danas ćete videti ime, slavu, finansije i rast. Uverite se da vas uspeh ne ispunjava egom, jer će vas on sprečiti da postignete ono najbolje. Nosite nijanse krem boje da biste privukli sreću. Zakažite važne sastanke i posao između 15:00 i 16:15 časova.

Strelac

Dragi Strelčevi, pošto je Mesec u vašem znaku, možda ćete uživati u opuštenom stanju uma. Vreme je za introspekciju. Analizirajte i shvatite šta želite za sebe i put kojim morate da idete da biste postigli svoje ciljeve. Nemojte biti nestrpljivi. Uzmite malo vremena, razmislite i planirajte oprezno. Možda ćete požalite zbog svojih ishitrenih odluka. Od 16 do 18 časova je najbolje vreme da zakažete važne zadatke jer oni daju najbolje rezultate. Izbegavajte da nosite zeleno danas.

Jarac

Dragi Jarčevi, uverite se da ćete jasno izraziti svoje misli i ideje slušaocu. Sa Mesecom u Strelcu, potrebno je pozabaviti se jasnoćom komunikacije. Sve svetle ideje koje imate neće stići do slušaoca ako ih ne uspete da prenesete na bolji način. Napori koje ulažete danas da jasno saopštite ono što želite da druga osoba razume izbeći će nesporazume i frustracije u budućnosti. Privucite pozitivnu energiju nošenjem safir plave boje. Od 16 do 18 časova je idealno vreme za preuzimanje važnih zadataka.

Vodolija

Drage Vodolije, Mesec u Strelcu može doneti negativnost oko vas. To će dovesti do razočarenja. Ne očajavajte, već verujete svojim instinktima dok danas donosite bilo kakvu odluku. Izbegavajte da uzimate u obzir savete drugih jer to možda nije u vašem najboljem interesu. Preuzmite odgovornost za svoje postupke i ne dozvolite drugima da odlučuju šta je vama važno. Budite gospodar svog života. Žuta je boja koja danas privlači sreću. Zakažite zadatke između 10:00 i 11:00 jer ćete tako dati najbolji rezultat.

Ribe

Drage Ribe, Mesec u Strelcu donosi blagostanjei danas je veoma dobar dan. Na radnom mestu ste poznati po svom dosadašnjem trudu i radu. Nagrade poput povećanja plata, unapređenja, itd., treba da dođu. Neočekivane dobre vesti će pokucati na vaša vrata. Postoji mogućnost poslovnog putovanja. Danas ćete imati koristi od prelaženja dodatne milje u poslu. Dobićete nešto što niste očekivali. Vaša srećna boja je svetlo plava za danas. Važni zadaci obavljeni između 11:15 i 13:15 će dati dobre rezultate.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com