Osluškivanjem osećanja činite sebi uslugu, postajete srećniji - IEM

Osluškivanjem osećanja činite sebi uslugu, postajete srećniji sa IEM Savetnikom. Dnevne Vedske predikcije za sve znakove – Ponedeljak, 08.08.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas je dan za druženje sa prijateljima i porodicom. Položaj Meseca u Strelcu učiniće da se danas osećate srećnim tokom celog dana. Planirajte da izađete u kupovinu, pogledate film i večerate napolju. IEM veruju da će današnji dan biti veoma povoljan za one koji rade. Vrlo je moguće ćete danas impresionirati svog šefa i dobiti bonus. Budite oprezni i vodite računa o mogućnostima koje imate u svom okruženju. Zakažite značajne aktivnosti i događaje od 11:15 do 12 časova za optimalan uspeh. Nošenje ljubičaste danas će vam doneti sreću.

Bik

Dragi Bikovi. Danas je sjajan dan za upoznavanje novih pojedinaca iz različitih kultura i širenje razumevanja sveta. Nemojte se ograničavati na ono što poznajete. Zaista, vaš način razmišljanja će se vremenom promeniti. IEM vas ohrabruju da se oduprete impulsu i napravite pauzu od učenja jer će vreme koje ste do sada uložili biti vredno truda, postajete srećniji. Nastojte da učinite sve srećnim i preuzmite odgovornost za postizanje uspeha. Da biste imali sreće, nosite nešto plavo. Vaše srećno vreme je od 17 do 19 časova.

Blizanci

Dragi Blizanci, danas imate važan dan. Možda ste raspoloženi da uživate u svemu što vam život nudi. Zbog tranzita Meseca u Strelcu, moći ćete da nađete mirno rešenje za manji konflikt koji je u toku. Prevladaće hladnije, racionalnije razmišljanje i naći će se obostrano zadovoljavajuće rešenje. IEM savetuju vam da potpuno pređete preko ovog incidenta i koncentrišete se na pozitivne promene u vašem životu, tim činom postajete srećniji. Ulepšajte dan tako što ćete danas obući nešto u krem boji. Napravite listu svojih prioriteta i zakažite završetak svih hitnih poslova između 17 i 18:35.

Rak

Sa Mesecom u Strelcu, verovatno ćete danas doživeti pozitivne promene u vašem životu, posebno u karijeri. Otvoriće se novi horizonti, a vi ćete napraviti ogromne korake u svom profesionalnom životu. Međutim, postoji velika šansa da ćete danas naići na nekoga ko ima pozitivan uticaj na vas. Ova konkretna osoba bi mogla pozitivno uticati na vaš život i u ličnom i u profesionalnom planu. IEm vam savetuje da sanjajte veliko i pokušajte da ostvarite svoje snove, tako postajete srećniji. Vaša boja dana je plava, a između 9 i 10 sati ujutro ćete imati najviše sreće.

Lav

Dragi Lavovi, danas je za vas srećan dan. Možete da predvidite dobar dan jer je Mesec direktno u Strelcu. Biće vam dodeljeno neverovatno bogatstvo u vašim profesionalnim i ličnim poduhvatima. Hrabrost je vaša karakteristika; možete da se nosite sa nezgodnim okolnostima kada se to desi koristeći svoj intelekt u vašu korist. Možete da prevaziđete bilo koji izazovni problem koristeći svoj mozak i inventivnost, zato uradite to sada i bićete u redu! Planirajte značajna okupljanja i sastanke između 10 i 11:30 časova. Da biste uspeli, obucite se u braon-crvenu boju kada ste napolju.

Devica

Draga Device,prema IEM, današnji dan će biti u znaku domaćeg smirenja i harmonije. Mesec je danas u Strelcu, što se čini povoljnim za vas. Čini se da to pozitivno utiče na vas. Vaša porodica će moći daojača svoje veze, a vi ćete moći da provedete kvalitetno vreme zajedno tokom ovog perioda. Vreme koje provodite sa drugima će vas emocionalno održati. Zbog toga morate da razvijete snažnije i trajnije veze tokom vremena. Ako govorite iskreno, poverenje će rasti. Da biste povećali svoju sreću, nosite tirkiznu boju danas. Važne zadatke treba obaviti između 11 i 13 časova.

Vaga

Drage Vage, danas treba da učestvujete u grupnim aktivnostima. Danas postoji i velika verovatnoća da ćete naleteti na nekoga fascinantnog ko se slaže sa vašim mišljenjem. Za razliku od uobičajenog, osećate se društvenijim. Bez obzira gde radite ili se družite, danas ćete se umrežiti i staviti se u poziciju da uspete. Nošenje ružičaste boje danas će vam doneti sreću. Između 17 i 18 časova je srećno vreme.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec u Strelcu vas danas čini srećnim i raspoloženim za zabavu. Sjajno je vreme da pozovete nekoliko svojih bliskih prijatelja na neke prijatne aktivnosti. Na kraju krajeva, ne postoji bolji način da se dobro provedete nego da ga provedete sa prijateljima. Imali ste dobru nedelju, pa za sada uživajte i zabavite se. Najbolji način da se savladaju prepreke je da se suočite sa njima sa osmehom. Trebalo bi da nosite bilo šta ružičasto da biste poboljšali svoju sreću. Radno vreme od 15:30 do 17:00 je povoljno za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, možete osećati nervozu ceo dan jer je Mesec u vašem znaku. Nesrećna osećanja anksioznosti i uznemirenosti mogu se nastaviti ako osećate da se vaš put poremetio ili ako osećate da bi stvari trebalo da idu nekim drugim putem. Šta god da je izvor ove tenzije, pokušajte da smislite plan i promenite svoju strategiju za rešavanje krize. Problemi će se pojaviti i nestati; posmatrajte ih kao prilike za lični rast. IEM savetuje da je crvena danas vaša srećna boja. Za vas je najpovoljnije vreme na osnovu kretanja planeta između 11 i 11:45 časova.

Jarac

Dragi Jarčevi, ponekad se iznervirate i ljutite zbog najsitnijih stvari. Međutim, položaj Meseca u Strelcu će vam dati snagu da se koncentrišete na pronalaženje načina da eliminišete negativnost iz svog života. Iako vam povremeno gunđanje može pomoći da preživite dan, generalno, ono deprimira i vaše raspoloženje i raspoloženje drugih oko vas. Prema IEM, možete istinski povećati svoj stepen radosti i sreće tako što ćete učiniti svesni napor. Svoje poteškoće u životu možete organizovati tako što ćete uključiti plavu boju u svoju odeću. Održavajte mentalnu smirenost meditacijom; najbolje vreme za to je između 17 i 18 časova.

Vodolija

Drage Vodolija, pošto je Mesec u Strelcu, možete se osećati uznemireno. Bez obzira na izvor vašeg stresa, ovo stanje možete poboljšati vežbanjem strpljenja. Samo zapamtite da ne postupate brzopleto i dodatno komplikujete svoj život. Život će neizbežno stvarati problema; posmatrajte ih kao životne lekcije. Prema IEM bledo žuta je vaša srećna nijansa za danas jer bi vas mogla zaštititi. Izbegavajte da radite bilo šta značajno između 14:30 i 17 sati.

Ribe

Drage Ribe, Mesec je u Strelcu, što ukazuje da će današnji dan biti prijatan. Danas će biti produktivan dan u pogledu vaših intelektualnih napora i mentalnih stvari, što će vam pomoći na radnom mestu. Raspoloženje će vam se poboljšati, a samopouzdanje će se povećati zbog učenja novih stvari. Dan će se verovatno završiti uživanjem u društvu svojih najmilijih. Danas bi trebalo da nosite crveno. Najbolji period za donošenje odluka i organizovanje dnevnih ciljeva je između 10 i 11 sati.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim